rrmi 27.09.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Czy to jest jakis bunt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Puk, puk.... Przerwa obiadowa ...się przeciągnęła ... Kasia u Ciebie na 3 zdjęciu wystaje TO cuś o czym moi fachofcy zapomnieli ...szkoda, że nie zalewałaś tego stropu wcześniej może by mnie co tchnęło ... Jeśli zaś idzie o kamień i luksfery.....miałam podobne dylematy ... W projekcie mam spore okno z luksferów, bo to ściana blisko granicy sąsiada ...a obłożyć chcemy kamieniem i wszyscy stwierdzili, że może być kiszka ... W środku jednak masz większe możliwości, może coś fajnego obmyślisz ... Tak na marginesie mnie ta ściana średnio leży, ale to faktycznie może być z winy tego nieregularnego tynku i tych obrazków .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.09.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Wróciłam, mam nadzieję, że na dobre Kochane ludziska z Was, ale to już chyba wiecie Co do ściany to koncepcja mi się zmieniła, pewnie jak przyjdzie co do czego, to zmieni mi się jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Co do ściany to koncepcja mi się zmieniła, pewnie jak przyjdzie co do czego, to zmieni mi się jeszcze raz I dobrze. Coś mi jednak ta ściana nie leżała. Wymyślaj Kasiu, twórz koncepcje, a my będziemy szukać do nich inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.09.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 A mi to się ta ściana nawet podoba No ale po ptokach... Co do elektryki to i tak zawsze wyjdzie drożej niż zakładamy Ja dodałam trochę punktów. Do tego doszła skrzynka na przyłącze, samo przyłącze itd. Narazie wydałam coś ok. 8ty na materiały i robociznę a nic mi w domu nie świeci Po tynkach pewnie jak błyśniemy to na całej wsi będą migotać żarówki od spadku napięcia w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Aaaaaaaaaaa i Kaśka skoro nie te kamienie to dawaj następną koncepcję Tak łatwo nie będzie! Nie ma to tamto, że się odmieniło Coś na tych ścianach przecież będzie Czekam na pomysła Nie mam pojęcia jak wykończyć zabudowaną z 3 stron klatnę schodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej Kasia. Koszty niezłe, ale ot i sama radość z budowania Nikt niestety nie obiecywał, że będzie tanio i prosto Czytając, jakie koszty ludzie ponoszą w czasie budowy zastanawiam się, czy aby na pewno wiem, co robię Do przodu, Kasia!!! Szukaj pomysłów a my będziemy się nad nimi pastwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kasia, nie łam się tylko znajdź takiego magika, co to Ci z zepsutego twardziela wyciągnie co się da! wiem, ze to jest realne - sama to przechodziłam! Tylko musisz poszukać takiego magika no i trochę zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kasia, nie łam się tylko znajdź takiego magika, co to Ci z zepsutego twardziela wyciągnie co się da! wiem, ze to jest realne - sama to przechodziłam! Tylko musisz poszukać takiego magika no i trochę zapłacić serio?? kurczę, no nie przeżyję tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kasia, nie łam się tylko znajdź takiego magika, co to Ci z zepsutego twardziela wyciągnie co się da! wiem, ze to jest realne - sama to przechodziłam! Tylko musisz poszukać takiego magika no i trochę zapłacić serio?? kurczę, no nie przeżyję tych zdjęć serio. Mieliśmy takiego "informatyka" ( bo to chodziło o komp firmowy - nie muszę mówic ile cennych rzeczy było do starcenia ), co to powiedział, ze "niestety nic się nie da zrobic" a drugi ( który jest do dzis naszym informatkiem ) zabrał komp i po weekendzie przyniósł go z odzyskanymi prawie 90 % zawartości .... Tylko trzeba trafić na kogoś co coś potrafi ... Jak nikogo nie zjnajdziesz u siebie, to zawsze mozesz przysłać komp do p-nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kasia popytam męża, chyba w Katowicach jest jakaś firma co się profesjonalnie zajmuje odzyskiwaniem danych z padniętych dysków. Mój małz jest informatykiem ale on takimi rzeczami sie nie zajmuje ale może cos madrze podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Reyzel, jak nikogo u nas nie znajdę, tooooo wysyłam do Ciebie Ullerowa, zapytaj, plizzz, tak mi zależy na tych danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ech dziewczyno jak ty pędzisz, juz cię pewnie nie dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Acha, a ta ściana z rozrzuconymi kamieniami to nie bardzo mi się podobala, ale nie chciałam nic mowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ech dziewczyno jak ty pędzisz, juz cię pewnie nie dogonię e tam, chyba jesteśmy na tym samym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Obawiam się że obecnie jesteś na wyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Obawiam się że obecnie jesteś na wyższym poziomie nas nie doganiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 kasieńko, spójrz na privam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Reyzel, jak nikogo u nas nie znajdę, tooooo wysyłam do Ciebie Ullerowa, zapytaj, plizzz, tak mi zależy na tych danych troche krótka była moja rozmowa z mezem, niestety jeszcze jest bardzo zajety w pracy ale cos wydusiłam z niego W katowicach sa firmy trzeba poszukac przez google, które sie tym profesjonalnie zajmuja, ale niestety to słono kosztuje. (nie wiem ile) Jak sie jeszcze czegos dowiem to dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts