rrmi 04.06.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 I ja mam ten album. Kaska musimy porozmawiac Malo Ci bylo Krolika , malo Froscha to jeszcze do mojego Starego musialas sie przyciskac Dobrze , ze rece na kocu masz Teraz juz wiecie dlaczego ja nie lubie jak mi robia zdjeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no normalnie niewyzyta baba ona jest jeszcze pisze, ze jej maksia brakowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.06.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 cześć dziewczyny cieszę się że doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.06.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 to ja tak niesmiale - czy ja bym tez mogla ten album ze zdjeciami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.06.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 o chyba juz znalazlam - mam mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Frosia i rrmi, co ja zrobię, że Wasze chłopy takie fajne som do przytulania PS. Z nimi gadajcie, a nie ze mną, jak widać, wcale im to moje przytulanie nie przeszkadzało Że już o Króliku nie wspomnę No a tęsknota za maksiem to chyba rozumiała jest, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Teraz juz wiecie dlaczego ja nie lubie jak mi robia zdjeca Ja tam nie wiem dalej, jesteś swietna babka i nie pitol mi tu, że jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Teraz juz wiecie dlaczego ja nie lubie jak mi robia zdjeca Ja tam nie wiem dalej, jesteś swietna babka i nie pitol mi tu, że jest inaczej genau pieprzysz erka 3 po 3 chyba wuszt ci zaszkodzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Frosia i rrmi, co ja zrobię, że Wasze chłopy takie fajne som do przytulania PS. Z nimi gadajcie, a nie ze mną, jak widać, wcale im to moje przytulanie nie przeszkadzało Że już o Króliku nie wspomnę No a tęsknota za maksiem to chyba rozumiała jest, nie?? no no , zeby tylko z tego jakich trojaczkow nie bylo nie wiadomo czy gdzies jeszcze po katach z innymi nie teges ...ciemno w tej piwnicy bylo to i pewnie okazje wykorzystywalas bo ja owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.06.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Pozdrowienia z Wrocławia!!No widzę, że fajnie było na zlocie - dajcie jakiś link do zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Pozdrowienia z Wrocławia!! No widzę, że fajnie było na zlocie - dajcie jakiś link do zdjęć. Cześć a choćby tu znajdziesz parę zdjęć http://forum.muratordom.pl/zdjecia-ze-zjazdu-wklejac-migiem,t132576.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Co za album, jaki album, w jakim kocu Ja chcę to zobaczyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Mam nadzieję, że i ja dostanę te zdjęcia z albumu. Czy ktoś może mi powiedzieć z kim mój Stary się przyciskał, skoro Kaśka była z Waszymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Mam nadzieję, że i ja dostanę te zdjęcia z albumu. Czy ktoś może mi powiedzieć z kim mój Stary się przyciskał, skoro Kaśka była z Waszymi? Hahahahah, nagle się okazało, że lepiej jakby był z Kaśką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Z Kaska , z Kaska No taka jestes duza , a wciaz myslisz , ze ludzie dotrzymuja slowa ? A kiedy parapetowa , bo ja sie wybieram musowo na 1000000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.06.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 O naiwności. Jak Ci mówi że przyjdzie to tylko mówi Tak poza tym, to coś nie widzę zdjęć stanu aktualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Marjuszek Uwazaj co gadasz bo ja latem bede w 3 city i do Ciebie tez zamierzam na kontrole zajrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.06.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.06.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Marjuszek Uwazaj co gadasz bo ja latem bede w 3 city i do Ciebie tez zamierzam na kontrole zajrzec Ok. No to muszę się mocno sprężać, żeby mieć gdzie Cię przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.06.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 "Normalnie dla mnie to jest niepojęte ile razy można dzwonić do dorosłego człowieka, który zobowiązał się zrobić daną rzecz w określonym terminie " Kasiu, ja Ci odpowiem : Wiele razy, bardzo wiele, baardzo wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts