kaśka maciej 05.06.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Z Kaska , z Kaska No taka jestes duza , a wciaz myslisz , ze ludzie dotrzymuja slowa ? A kiedy parapetowa , bo ja sie wybieram musowo na 1000000% Wszyscy obecni u Ciebie na imprze sa zaproszeni że tak powiem z urzędu Powiadomię odowiednio wcześniej Myślę, że jeszcze zanim Twój Młody pójdzie na studia A co do naiwności to ten typ tak chyba ma Bo ja jak mówię, że będę to będę. A jakby nie daj Panie Boże ziemia się rozstąpiła i nie da rady dotrzeć to dzwonię Ale już mi przeszło, zamówiłam drzwi wejściowe i nawet ten ekhmm pan od schodów przyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 O naiwności. Jak Ci mówi że przyjdzie to tylko mówi Tak poza tym, to coś nie widzę zdjęć stanu aktualnego Noszę aparat w torebce, ale jakoś czasu nie mam zrobić zdjęć A to klamki do okien przykręcam, a to gniazdka montujemy a to sprzatamy na placu i takie tam. Ale do końca tygodnia się postaram, obiecuję Już kończą te gipsy Tak więc wsio będzie na cucyś glancuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No i cześć w ogóle wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.06.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No i cześć w ogóle wszystkim ....jak wszystkim to mi też ....mino, że nie wystawiłem sie do tulenia na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No i cześć w ogóle wszystkim ....jak wszystkim to mi też ....mino, że nie wystawiłem sie do tulenia na zlocie? no tego mi trochę brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No i cześć w ogóle wszystkim ....jak wszystkim to mi też ....mino, że nie wystawiłem sie do tulenia na zlocie? no tego mi trochę brakowało Nie jestem towarem do hurtowej sprzedaży.... luksus smakuje się w zaciszu, aby nie zrobił się popularny, tani i szary ..np. na swoim tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No i cześć w ogóle wszystkim ....jak wszystkim to mi też ....mino, że nie wystawiłem sie do tulenia na zlocie? no tego mi trochę brakowało Nie jestem towarem do hurtowej sprzedaży.... luksus smakuje się w zaciszu, aby nie zrobił się popularny, tani i szary no i masz mam się obrazić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.06.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No i cześć w ogóle wszystkim ....jak wszystkim to mi też ....mino, że nie wystawiłem sie do tulenia na zlocie? no tego mi trochę brakowało Nie jestem towarem do hurtowej sprzedaży.... luksus smakuje się w zaciszu, aby nie zrobił się popularny, tani i szary no i masz mam się obrazić?? to zależy, co z tego obrażenia będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.06.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 tak czy siak - wiesz, że żałuję mej nieobecności upatrzyłem sobie nawet stolik, przy którym pewnie miałbym szansę zasiąść i coś dodatkowo postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 to zależy, co z tego obrażenia będę miał no jak co?? no przepraszać będziesz musiał, as usual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.06.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 to zależy, co z tego obrażenia będę miał no jak co?? no przepraszać będziesz musiał, as usual e no to wchodzę w to - ostatnie przeprosiny mało nie skońćzyły się Twoją wizytą w moim Citi - będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wszyscy obecni u Ciebie na imprze sa zaproszeni że tak powiem z urzędu Chcialabym zobaczyc mine Twojego Starego Marjuszek Ja nie potrzebuje oprawy specjalnej , moge na palecie piwo z gwinta wypic , a jak trzeba to na pustaku przycupne . Mam tylko nadzieje naprawde sie wybrac w tym roku na weekend latem , zeby rybke zjesc na molo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wszyscy obecni u Ciebie na imprze sa zaproszeni że tak powiem z urzędu Chcialabym zobaczyc mine Twojego Starego Jak by co, to się imprę zrobi jak będzie miał dyżura Nie bój nic, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Z Kaska , z Kaska Kaśka - Ty jednak nie do zarąbania jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Z Kaska , z Kaska Kaśka - Ty jednak nie do zarąbania jesteś! jestem niewinna zacięłam się jak zdarta płyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.06.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kasiu dokonałas bardzo dobrego wyboru. Drzwi CAL są naprawde solidne i trwałe. J Ja też mam CAL. Zamów tylko dąb a nie sosne. Gdyby moje były sosnowe to pewnie teraz miałyby sporo rys, bo Wiki na nie non stop skacze. Te wewnętrzne tez super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.06.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wszyscy obecni u Ciebie na imprze sa zaproszeni że tak powiem z urzędu Chcialabym zobaczyc mine Twojego Starego Jak by co, to się imprę zrobi jak będzie miał dyżura Nie bój nic, damy radę z urzędu to wszyscy z komentarzy byli zaproszeni a nie z imprezy czyżby niewinne spotaknie wszystko zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Drzwi bardzo ładne, podłoga też , no mi się w każdym razie podoba Twój wybór Żaba jakie śliczne łapki, tylko obgryzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wszyscy obecni u Ciebie na imprze sa zaproszeni że tak powiem z urzędu Chcialabym zobaczyc mine Twojego Starego Jak by co, to się imprę zrobi jak będzie miał dyżura Nie bój nic, damy radę z urzędu to wszyscy z komentarzy byli zaproszeni a nie z imprezy czyżby niewinne spotaknie wszystko zmieniło No właśnie!!!! Ja już spakowana jestem, to w końcu co Mam się rozpakowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No właśnie!!!! Ja już spakowana jestem, to w końcu co Mam się rozpakowywać no błagam was dziewczyny!! ludzie z impry to również ludzie z komentarzy, więc spoko nie rozpakowujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts