braza 05.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Noooo, na imprze nie byłam, ale spakowaną walizę ponownie upchnęłam w garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No właśnie!!!! Ja już spakowana jestem, to w końcu co Mam się rozpakowywać no błagam was dziewczyny!! ludzie z impry to również ludzie z komentarzy, więc spoko nie rozpakowujcie się e tam pakowanie, ja w bagażniku mam zawsze ciuchy na zmianę i kocyk - więc gotowy jestem zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Daro, pomysł przedni ale ja jeszcze nie mam bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.06.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 elewacja jak się patrzy i poddasze już równiutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.06.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 To pomieszczenie to kotłownia fajne drzwi a z którymi szybkami no a w ogóle hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 To pomieszczenie to kotłownia fajne drzwi a z którymi szybkami no a w ogóle hej no hej magula błąd, nie kotłownia a które szybki to jeszcze nie wiem, czekam na małża, może on cos zdecyduje cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.06.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 obstawiam łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 obstawiam łazienkę brawo!!! po czym poznałas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Też bym zgadła, ale Ania była pierwsza Ty, Kaśka!!! Załóż sobie jaką żarówę w tej sypialni Waszej, bo g...o widać, a nie syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Też bym zgadła, ale Ania była pierwsza Ty, Kaśka!!! Załóż sobie jaką żarówę w tej sypialni Waszej, bo g...o widać, a nie syf Brazunia, no pewnikiem kiedyś będzie, Na razie małż zamontował gniazdka, a to już jest postęp Na żarówkę trza poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 się wypowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ja nie wiedzialam. Kasia a gdzie styropian pod tym tynkiem , bo cos mi nie pasuje Z tym , ze dzisiaj mam trudnosci w ocenie sytuacji byc moze O drzwiach sie nie wypowiadam , bo dla mnie za nowoczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.06.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 To pomieszczenie to kotłownia fajne drzwi a z którymi szybkami no a w ogóle hej no hej magula błąd, nie kotłownia a które szybki to jeszcze nie wiem, czekam na małża, może on cos zdecyduje cześć wszystkim ale ja nie kumata przecież rura wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Daro, pomysł przedni ale ja jeszcze nie mam bagażnika To poszukaj kogoś z bagażnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Daro, pomysł przedni ale ja jeszcze nie mam bagażnika To poszukaj kogoś z bagażnikiem Jakiś namiarek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Daro, pomysł przedni ale ja jeszcze nie mam bagażnika To poszukaj kogoś z bagażnikiem Jakiś namiarek ... Kocyk w sumie mam duży - może póki nie znajdziesz czegoś lepszego skorzystasz z mojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Daro, pomysł przedni ale ja jeszcze nie mam bagażnika To poszukaj kogoś z bagażnikiem Jakiś namiarek ... Kocyk w sumie mam duży - może póki nie znajdziesz czegoś lepszego skorzystasz z mojego? Nie zawiodłam się!!!!! Jesteś bardzo domyślnym człowiekiem To kiedy podrzucić te czemadany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Sam podjadę, jeśli pozwolisz. Poznasz mnie po wietrze, który się zerwie w nadmorskich krainach pół godziny przed moim przybyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ja nie wiedzialam. Kasia a gdzie styropian pod tym tynkiem , bo cos mi nie pasuje Z tym , ze dzisiaj mam trudnosci w ocenie sytuacji byc moze O drzwiach sie nie wypowiadam , bo dla mnie za nowoczesne styropianu nie ma, bo to półmetrowy mur jest producent twierdzi, że nie trza ocieplać pożywiom udiwim No nowoczesne drzwi u nas zdecydowanie "na nowoczesnie" będzie.. łeb mi dzis pęka chyba znowu muszę zmienić podpis w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Kasia, Drzwi super No fajne masz gusta Ja tez na nowoczesnosc stawiam Zdjecia super! Znaczy sie kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts