Daro_K 06.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Eeee tam - nie myśl, że Ci Kasiu ..... pęka. Weź lampke dobrego wina - wypij duszkiem, drugą wypij ze smakiem i napisz, co Cie martwi - pomożemy......jak zwykle A ja jestem w drodze na pomorze - słowo się rzekło......wielkopolska na mej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Kasia, Drzwi super No fajne masz gusta Ja tez na nowoczesnosc stawiam Zdjecia super! Znaczy sie kiedy przeprowadzka? No cześć Amberciu, w końcu się odezwałaś!! No co tam u Ciebie nowego słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Eeee tam - nie myśl, że Ci Kasiu ..... pęka. Weź lampke dobrego wina - wypij duszkiem, drugą wypij ze smakiem i napisz, co Cie martwi - pomożemy......jak zwykle A ja jestem w drodze na pomorze - słowo się rzekło......wielkopolska na mej drodze no własnie widziałam, ze tak beszczelnie mi tu z Brazą romansujecie no musze się obrazić Daro, trudno się mówi Winko właśnie nalane, to zdrówko Obawiam się, że tego problemu na forum się nie da rozwiąząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No cześć Amberciu, w końcu się odezwałaś!! No co tam u Ciebie nowego słychać?? Pakujemy sie Jedna reka dopinam ostatnie terminy wykonczeniowki (koncza druga lazienke, brakuje jeszcze mebli, zabudowy garderoby i takie tam) a druga juz prawie umawiam firme przeprowadzkowa Dobrze, ze wiekszosc kartonow mi zostala z ostatniej przeprowadzki Generalnie mamy tu niezly kociol, ale humorki dopisuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Eeee tam - nie myśl, że Ci Kasiu ..... pęka. Weź lampke dobrego wina - wypij duszkiem, drugą wypij ze smakiem i napisz, co Cie martwi - pomożemy......jak zwykle A ja jestem w drodze na pomorze - słowo się rzekło......wielkopolska na mej drodze no własnie widziałam, ze tak beszczelnie mi tu z Brazą romansujecie no musze się obrazić Daro, trudno się mówi Winko właśnie nalane, to zdrówko Obawiam się, że tego problemu na forum się nie da rozwiąząc Aluzju poniał, zalecę w powrotnej drodze z Brazą do Ciebie - chyba że wolisz bym był sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Winko właśnie nalane, to zdrówko a u nas monotematycznie Martini i limonka Kasia, co sie dzieje? Przemysl, wiesz na spokojnie ... wszystko bedzie dobrze ... na pewno bedzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Daro, Braza ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Kasiu a Wy kiedy zamierzacie się przeprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Daro, Braza ujdzie No to GIT - będzie bosko, wino dla dodania animuszu możesz wypić wczśniej Ja jako kierowa nie mogę na razie ale karniekiem nadrobię, Braza mi w drodze pośpiewa - nie zamykaj okna dziś....wlecimy delikatnie - wietrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Kasiu a Wy kiedy zamierzacie się przeprowadzać? Ech, żebym to ja wiedziała Myślę, że nie dłużej nam zejdzie jak do końca wakacji Widzisz, ekipa od wykończeń miała przyjśc już, za tydzień, przyjdzie dopiero w lipcu i to tez dokłanie nie wiem kiedy Coś się poprzesuwało. Tata niestety jest jeden i nie moze robić wszystkiego na raz A na zewnątrz u nas jest całe mnóstwo roboty i nie mówie tu o zakładaniu ogrodu No ale jest postęp: mójny przyjął do wiadomości, że żeby się przeprowadzić nie wszystko musi być na tip tpo To jest naprawdę baaaaaaardzo duży postęp jeśli chodzi o mojego Maćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 My nadal robimy różne rzeczy w domu. Trudno. Dzisiaj skrecilismy wreszcie łóżko do naszej sypialni i mąż zainstalował kinkiety. Nie miał ochoty ale zrobił to bo powiedziałam, że nie sprzatam dzisiaj i śpimy w syfie bo dwa razy nie bedę sprzątać No i praktycznie mamy sypialnię. Brakuje tylko komody i drzwi do szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 My nadal robimy różne rzeczy w domu. Trudno. Dzisiaj skrecilismy wreszcie łóżko do naszej sypialni i mąż zainstalował kinkiety. Nie miał ochoty ale zrobił to bo powiedziałam, że nie sprzatam dzisiaj i śpimy w syfie bo dwa razy nie bedę sprzątać No i praktycznie mamy sypialnię. Brakuje tylko komody i drzwi do szafy Wiesz, jeśli o mnie chodzi to nigdy nie wydawało mi się, ze wprowadzimy się do takiego domu, w którym nic nie będe musiała zrobic Wiem, że dom można urządzać nawet latami. Na całe szczęscie Maciuś już tez to zatrybił Może faceci tak mają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No nic, zmykam do łóżka. Jutro mam cały dzięń pracy na działce. Musimy do popołudnia przygotować działkę bo wjeżdża koparka i bedzie równać działkę pod trawę. Nareszcie. Do tego czasu musimy posprzątać resztki budowlane i ogólnie jest sporo do zrobienia. Ostatnio mało sypiamy więc dzisiaj padam. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no jak też miałem zamiar tip top osiągnąć i wtedy wjechać na nowy dom - ale chyba czegoś tam nie zdążę zrobićchyba to normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ja Ci tam Braza ujdzie Braza to gość jedyny w swoim rodzaju, może Ci to Agduś i Depsia poświadczyć Daro, a ty w nocy przywiejesz Bo ja to nie wiem, czy w ogóle spać się kłaść, a nóż widelec dzwonka nie usłyszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hejka Sierściuszku, Ty wiesz co Prywatę Ci wysłałam i nic ... cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hejka Sierściuszku, Ty wiesz co Prywatę Ci wysłałam i nic ... cisza tyrknę nie kciałem gitary bez potrzeby zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hejka Sierściuszku, Ty wiesz co Prywatę Ci wysłałam i nic ... cisza tyrknę nie kciałem gitary bez potrzeby zawracać No patrzta Państwo jaki delikatny Okey, czekam na tyrknięcie Jak znam życie, to z taką gromadką dzieciaków przybieżecie na Dziki Zachód Ja tam jeszcze trochę musze do siodła dorobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hejka Sierściuszku, Ty wiesz co Prywatę Ci wysłałam i nic ... cisza tyrknę nie kciałem gitary bez potrzeby zawracać No patrzta Państwo jaki delikatny Okey, czekam na tyrknięcie Jak znam życie, to z taką gromadką dzieciaków przybieżecie na Dziki Zachód Ja tam jeszcze trochę musze do siodła dorobić... Brazunia, Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts