Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eeee tam - nie myśl, że Ci Kasiu ..... pęka. Weź lampke dobrego wina - wypij duszkiem, drugą wypij ze smakiem i napisz, co Cie martwi - pomożemy......jak zwykle :lol:

A ja jestem w drodze na pomorze - słowo się rzekło......wielkopolska na mej drodze 8)

no własnie widziałam, ze tak beszczelnie mi tu z Brazą romansujecie :roll:

no musze się obrazić Daro, trudno się mówi :lol:

Winko właśnie nalane, to zdrówko :)

Obawiam się, że tego problemu na forum się nie da rozwiąząc :-?

No cześć Amberciu, w końcu się odezwałaś!! :D

No co tam u Ciebie nowego słychać?? :roll:

Pakujemy sie :D Jedna reka dopinam ostatnie terminy wykonczeniowki (koncza druga lazienke, brakuje jeszcze mebli, zabudowy garderoby i takie tam) a druga juz prawie umawiam firme przeprowadzkowa :-) Dobrze, ze wiekszosc kartonow mi zostala z ostatniej przeprowadzki ;)

Generalnie mamy tu niezly kociol, ale humorki dopisuja 8)

Eeee tam - nie myśl, że Ci Kasiu ..... pęka. Weź lampke dobrego wina - wypij duszkiem, drugą wypij ze smakiem i napisz, co Cie martwi - pomożemy......jak zwykle :lol:

A ja jestem w drodze na pomorze - słowo się rzekło......wielkopolska na mej drodze 8)

no własnie widziałam, ze tak beszczelnie mi tu z Brazą romansujecie :roll:

no musze się obrazić Daro, trudno się mówi :lol:

Winko właśnie nalane, to zdrówko :)

Obawiam się, że tego problemu na forum się nie da rozwiąząc :-?

Aluzju poniał, zalecę w powrotnej drodze z Brazą do Ciebie - chyba że wolisz bym był sam? :p

Kasiu a Wy kiedy zamierzacie się przeprowadzać?

Ech, żebym to ja wiedziała :roll:

Myślę, że nie dłużej nam zejdzie jak do końca wakacji :roll:

Widzisz, ekipa od wykończeń miała przyjśc już, za tydzień, przyjdzie dopiero w lipcu i to tez dokłanie nie wiem kiedy :roll:

Coś się poprzesuwało. Tata niestety jest jeden i nie moze robić wszystkiego na raz :roll: A na zewnątrz u nas jest całe mnóstwo roboty i nie mówie tu o zakładaniu ogrodu :wink:

No ale jest postęp: mójny przyjął do wiadomości, że żeby się przeprowadzić nie wszystko musi być na tip tpo :D To jest naprawdę baaaaaaardzo duży postęp jeśli chodzi o mojego Maćka :D

My nadal robimy różne rzeczy w domu. Trudno. Dzisiaj skrecilismy wreszcie łóżko do naszej sypialni i mąż zainstalował kinkiety. Nie miał ochoty ale zrobił to bo powiedziałam, że nie sprzatam dzisiaj i śpimy w syfie bo dwa razy nie bedę sprzątać 8) No i praktycznie mamy sypialnię. Brakuje tylko komody i drzwi do szafy :lol:

My nadal robimy różne rzeczy w domu. Trudno. Dzisiaj skrecilismy wreszcie łóżko do naszej sypialni i mąż zainstalował kinkiety. Nie miał ochoty ale zrobił to bo powiedziałam, że nie sprzatam dzisiaj i śpimy w syfie bo dwa razy nie bedę sprzątać 8) No i praktycznie mamy sypialnię. Brakuje tylko komody i drzwi do szafy :lol:

Wiesz, jeśli o mnie chodzi to nigdy nie wydawało mi się, ze wprowadzimy się do takiego domu, w którym nic nie będe musiała zrobic :roll:

Wiem, że dom można urządzać nawet latami. Na całe szczęscie Maciuś już tez to zatrybił :wink: Może faceci tak mają?? :roll:

No nic, zmykam do łóżka. Jutro mam cały dzięń pracy na działce. Musimy do popołudnia przygotować działkę bo wjeżdża koparka i bedzie równać działkę pod trawę. Nareszcie. Do tego czasu musimy posprzątać resztki budowlane i ogólnie jest sporo do zrobienia.

Ostatnio mało sypiamy więc dzisiaj padam.

Dobranoc.

Ja Ci tam Braza ujdzie :evil: Braza to gość jedyny w swoim rodzaju, może Ci to Agduś i Depsia poświadczyć :evil:

Daro, a ty w nocy przywiejesz :o Bo ja to nie wiem, czy w ogóle spać się kłaść, a nóż widelec dzwonka nie usłyszę...

hejka :D

Sierściuszku, Ty wiesz co :evil: Prywatę Ci wysłałam i nic ... cisza :-?

tyrknę :oops:

nie kciałem gitary bez potrzeby zawracać :oops: 8) :wink:

No patrzta Państwo jaki delikatny :o :D

Okey, czekam na tyrknięcie :D Jak znam życie, to z taką gromadką dzieciaków przybieżecie na Dziki Zachód :D Ja tam jeszcze trochę musze do siodła dorobić... :oops:

hejka :D

Sierściuszku, Ty wiesz co :evil: Prywatę Ci wysłałam i nic ... cisza :-?

tyrknę :oops:

nie kciałem gitary bez potrzeby zawracać :oops: 8) :wink:

No patrzta Państwo jaki delikatny :o :D

Okey, czekam na tyrknięcie :D Jak znam życie, to z taką gromadką dzieciaków przybieżecie na Dziki Zachód :D Ja tam jeszcze trochę musze do siodła dorobić... :oops:

Brazunia, Ty wiesz 8)