kaśka maciej 08.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Kasiu, czasem zycie na trzezwo jest nie do przyjecia ale mam nastroj Brazuniu ja tez kopce fajki jak smok Anja, zgadzam się Trza sie napić dziewczęta NIE KOPCIE TYCH FAJEK NOOOO!!!! Tak was proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ja Tobie kawy pić nie każę, to dla mnie ma być!!!! Fajki kupię na stacji benzynowej a masz!! http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1619_2005-0181.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Kasiu, wiesz ile osob tak prosi, ale glupota jest silniejsza.Brazuniu, ja mam tylko takie, moga byc?http://isu.pl/photo/44333.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.06.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 takie coś mam http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_175/we_dwoje_1_3156.jpg To jest calkiem niezle Ale nie na chandre, tylko radosne chwile Kasia, nie daj sie! Pobiegaj po sklepach ... jak nie za nowa pomadka, czy szpilkami, to moze chociaz jakis kinkiecik, albo wieszadelka do lazienki? A moze troche farb polepszyloby Ci humorek? No i milego dnia U nas wielkie slonko na niebie Bedzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No Amber, Ty to jesteś jednak typowa baba No i rozgryzłas mnie dokumnetnie W sobotę byłam w SCC i nabyłam drogą kupna dwie kiecki nie powiem, humor poprawia, ale problemu rozwiącać nie chce Ale już wiem co mam robić, może ten pomysł wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.06.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 witam z rana no to ja juz tradycyjnie powiem ze nie nadazam za wami kasku jak sie u ciebie prace posuwaja do przodu to hohohohoh - sie pracuje to sie ma, nie!!!!!!!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 sie pracuje to sie ma, nie!!!!!!!!?? nie zawsze kola, nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.06.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no niestety nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 witam z rana no to ja juz tradycyjnie powiem ze nie nadazam za wami a bo łazisz nie wiadomo gdzie zamiast siedzieć na forum kasku jak sie u ciebie prace posuwaja do przodu to hohohohoh - sie pracuje to sie ma, nie!!!!!!!!?? no niby tak, ale ekipa od wykończeń znowu przesunęla termin!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 sie pracuje to sie ma, nie!!!!!!!!?? nie zawsze kola, nie zawsze zwłaszcza, że ja nie pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dzięwczęta, wybieram się teraz na poprawienie stanu jeziora i lotosu Ide do fryzjera znaczy się Jak to, plus te dwie kiecki z soboty nie pomogą to się wk@#$ To lecę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dzięwczęta, wybieram się teraz na poprawienie stanu jeziora i lotosu Ide do fryzjera znaczy się Jak to, plus te dwie kiecki z soboty nie pomogą to się wk@#$ To lecę, Taka to pozyje fryzjer, nowe kiecki.... hmmm lotos wroci sam Kasiu dzien dobry piekna pogoda u nas ide na bezplatne solarium (czyt. do ogrodka walczyc z chwastami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.06.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 a ja ide w czwartek do fryzjera na rude pasemka jeszcze nikt o tym nie wie ale juz mam dosyc tych moich mysisch wlosow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kiecki jakos nie moge sobie ladnej znalezc - musze przyjechca na slask tam przynjamiej wiem gdzie isc zeby cos kupic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A ja już po powrocie z bezpłatnego solarium. Chwastów na grządkach troszkę mniej. Lecę coś sobie poprawić w kieckach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.06.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 o kurcze depeesiu od razu przypomnialy mi sie moje zarozniete wierzby, od 3 tygodni nie moge sie doprosic mojego malza zeby mi zaostrzyl motyczke a jeszcz etroche i moje wierzby chwasty przerosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 musze przyjechca na slask tam przynjamiej wiem gdzie isc zeby cos kupic!! Teraz mądrze gadasz!!! To kiedy będziesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.06.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 bys tak od razu chcaila kiedy, ano nie wiem - ocvhoty mam za tysiac gorzej z wykonaniem - ty lepiej powiedz jak tam fryzjer - ja idew czwartek na rude pasemka czy tez pomaranczowe??? jak ja bede wygladac malz nic nie wiem - ale bedzi ejazda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no proszę jak się wszyscy stroją i fryzują czy ja o czymś nie wiem cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.06.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 taaaaaaaaaaa juz mamy powoli dosc budowy i odreagowujemy - no tak przynajmniej ja a kaska to moze na jakas randke sie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Sie nigdzie nie wybieram Tylko, że za długie kłaki już były i mnie lekko mówiąc wkurzały, więc ciachnęłam aż miło Zdjęcia będa później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts