rrmi 09.06.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ciekawa jestem jakie beda kolory I wyznacz jaikis przypuszczalny termin parapetowy , moze lepiej przed przeprowadzka Nie uwazasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 myślałam, że znowu jakaś impra ... beze mnie jessu jak ja bym się chciała postresować budową a nie takimi tam innymi gupotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ciekawa jestem jakie beda kolory I wyznacz jaikis przypuszczalny termin parapetowy , moze lepiej przed przeprowadzka Nie uwazasz ? heheheh, też mi się wydaje, że lepiej towarzystwo na betony gołe i tynki zaprosić Sęk w tym, ze nie byłoby się gdzie kimnąć No i nie mamy drzwi wejściowych To jakby utrudnia sprawę No ale z drugiej strony czy my pójdziemy spać??? A przypuszczalny termin parapetówy to koniec sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 myślałam, że znowu jakaś impra ... beze mnie jessu jak ja bym się chciała postresować budową a nie takimi tam innymi gupotami dokładnie magi stresy budowlane to rozwiązuję lewą ręką kuźwa, gorzej z całą resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kaśka pomyśl w ilu kłopotach juz w życiu bywałaś i zawsze jakoś wszsytko się układało. Teraz też się wyjaśni, ułoży. Kwestia czasu.... Daj go sobie i przymruż oko na sprawy mało istotne a wtedy będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.06.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Nie ma tego złego co by.... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No i nie mamy drzwi wejściowych jednym slowem drzwi u ciebie zawsze otworem stoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.06.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kasiula ales dała do wiwatu Z tego wszystkiego ja szukam ekipy do: elewacji_ sam tynk + podbitka, Płyt GK na poddasze, glazurnika..... Jak byś miała kogoś sprawdzonego i godnego polecenia to prosze o namiary. A drzwi masz super, chyba bede coś w tym stylu szukała do siebie No i jeszcze muszę wymyśleć łazienkę i kolorki do pokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.06.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Sie nigdzie nie wybieram Tylko, że za długie kłaki już były i mnie lekko mówiąc wkurzały, więc ciachnęłam aż miło Zdjęcia będa później No i jak? Humorek zjadliwszy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A ja jutro idę do fryzjera Dobry wieczór wszystkim Anjamenko kochana, ja palę mentolowe slimy, ale na bezrybiu i rak ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Humorek zjadliwszy Przyszedł kolejny pan do garderoby i okazało się, że to nasz znajomy W trakcie jak mierzył przyjechała pani do pomiaru kuchni Pomierzyła i poszła, a kumpel stwierdził, ze jak tu jest to może też zebrać pomiar i zrobimy sobie porównanie Oby coś z tego wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A ja jutro idę do fryzjera no plaga jakas czy co? A ja na remont glowy ide w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A ja jutro idę do fryzjera no plaga jakas czy co? A ja na remont glowy ide w piatek Matko bosko, ZARAZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.06.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A ja jutro idę do fryzjera no plaga jakas czy co? A ja na remont glowy ide w piatek Matko bosko, ZARAZA nic nie mówcie bo jeszcze i ja pójde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Idźcie dziewczyny, od razu wszystko wydaje się łatwiejsze Nawet pan w sklepie sam rabat daje, bez proszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Matko bosko, ZARAZA ale jednostka chorobowa, wyjatkowo przyjemna Kasia, Aby ta wycena byla jeszcze milsza dla portfela ... zawsze wiecej zostanie na kiecuszki i buciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Idźcie dziewczyny, od razu wszystko wydaje się łatwiejsze Nawet pan w sklepie sam rabat daje, bez proszenia oj, to chyba muszę popróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Amber, no mam taką nadzieję, że będzie jeszcze taniej niż od tej pani Wiem, że za kuchnię z forniru, jakies 5 metrów bieżących, bez cudów, wziął 8 tysięcy Jak dla mnie przystępna cena Poza tym zdradził się, że za bluma bierze 150zł, pani brała 170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 to ja zeby brzydsza od Was nie byc kupie se farbke i kolor machne coby tych odrostow nie bylo widac. a jak dobry wieczor, u nas plaga komarow i chodze i sie drapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Idźcie dziewczyny, od razu wszystko wydaje się łatwiejsze Nawet pan w sklepie sam rabat daje, bez proszenia oj, to chyba muszę popróbować K O N I E C Z N I E!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts