AmberWind 09.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Amber, no mam taką nadzieję, że będzie jeszcze taniej niż od tej pani Wiem, że za kuchnię z forniru, jakies 5 metrów bieżących, bez cudów, wziął 8 tysięcy Jak dla mnie przystępna cena Poza tym zdradził się, że za bluma bierze 150zł, pani brała 170 noooo ... brzmi sensownie Ja tez czekam na wycene mebli do kuchni, garderoby i gabinet ... zobaczymy czym mnie zaskocza Fajnie aby jeszcze na jakies zbytki zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No wyceny czasem sa zaskakujace Mi schody 16 stopni + podest Pan wycenił na 14 tys a mozajke na gotowo po 150 za metr, troche duuuuuuzo tego wyszło Teraz czekam na oficjalna wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A ja jutro idę do fryzjera no plaga jakas czy co? A ja na remont glowy ide w piatek Matko bosko, ZARAZA nic nie mówcie bo jeszcze i ja pójde OK, więc ja też idę - a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 jak szalec to szaleć, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No wyceny czasem sa zaskakujace Mi schody 16 stopni + podest Pan wycenił na 14 tys a mozajke na gotowo po 150 za metr, troche duuuuuuzo tego wyszło Teraz czekam na oficjalna wycenę Ullerciu, ale z jakiego drewna te schody??? Mnie za schody podobnie wyszło Ale drewno przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.06.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No wyceny czasem sa zaskakujace Mi schody 16 stopni + podest Pan wycenił na 14 tys a mozajke na gotowo po 150 za metr, troche duuuuuuzo tego wyszło Teraz czekam na oficjalna wycenę Ullerciu, ale z jakiego drewna te schody??? Mnie za schody podobnie wyszło Ale drewno przepiękne Jesion, mozaika tez jesionowa, a schody z barierka Mówisz że cena całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No wyceny czasem sa zaskakujace Mi schody 16 stopni + podest Pan wycenił na 14 tys a mozajke na gotowo po 150 za metr, troche duuuuuuzo tego wyszło Teraz czekam na oficjalna wycenę Ullerciu, ale z jakiego drewna te schody??? Mnie za schody podobnie wyszło Ale drewno przepiękne Jesion, mozaika tez jesionowa, a schody z barierka Mówisz że cena całkiem całkiem U mnie tysiak mniej za schody z amazaque, jakies takie egzotyczne to drewno niby. Tak mi własnie stolarz mówił, że teraz w zasadzie nie ma róznicy w cenie drewna polskiego a egzotyku Dziwne, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.06.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 U mnie tysiak mniej za schody z amazaque, jakies takie egzotyczne to drewno niby. Tak mi własnie stolarz mówił, że teraz w zasadzie nie ma róznicy w cenie drewna polskiego a egzotyku Dziwne, nie??? Jak ogladałam parkiety i takie tam w sklepie to rzeczywiscie az takiej róznicy w cenie drewna nie było, egzotyczne w podobnej cenie jak krajowe, a nasz stolarz jeszcze powiedział ze teraz 3 gat potrafi być drozszy od 1 bo ma wiecej seków i trudniejszy do pozyskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja tez planuje jesion na schody. Ulerka napisz więcej jakie u ciebie te schody maja byc, zebym miała porównanie jak mi moje wycenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja tez planuje jesion na schody. Ulerka napisz więcej jakie u ciebie te schody maja byc, zebym miała porównanie jak mi moje wycenia.Verunia, ullerka pisała pare postów wyżej 16 stopni + podest + barierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja tez planuje jesion na schody. Ulerka napisz więcej jakie u ciebie te schody maja byc, zebym miała porównanie jak mi moje wycenia.Verunia, ullerka pisała pare postów wyżej 16 stopni + podest + barierka To za mało- czy schody zabiegowe, czy proste , czy podstopnice i cokoliki boczne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja tez planuje jesion na schody. Ulerka napisz więcej jakie u ciebie te schody maja byc, zebym miała porównanie jak mi moje wycenia.Verunia, ullerka pisała pare postów wyżej 16 stopni + podest + barierka To za mało- czy schody zabiegowe, czy proste , czy podstopnice i cokoliki boczne też Mogę Ci o moich powiedzieć: połowa zabiegów, albo i więcej w sumie 16 stopni, bez podstopnic, ale z cokolikiem no i barierka, dużo barierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dziewczyny, że się wtrącę ważne też są rozmiary do chyba 100 cm są tańsze no i jeszcze Kaśka spytaj się jaka grubość tych stopni. Jak dowiadywaliśmy się o koszt swoich to różne były wyceny okazało się, że jedni dają blaty kuchenne grubości 3 cm a inni sami robią klejonkę grubszą i dlatego te różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dziewczyny, że się wtrącę ważne też są rozmiary do chyba 100 cm są tańsze no i jeszcze Kaśka spytaj się jaka grubość tych stopni. Jak dowiadywaliśmy się o koszt swoich to różne były wyceny okazało się, że jedni dają blaty kuchenne grubości 3 cm a inni sami robią klejonkę grubszą i dlatego te różnice Miko, blaty robia różnie: w 1 wersji miał być taki chyba 7 cm ale cena: 4000 ( sam blat) dziękujemy w drugiej wersji, 4 cm, za jakąś dopłatą a ten nasz znajomy mówił, że on już tych 2cm nie robi, tylko 4cm. Jeśli chodzi o schody to nasze mają 100cm szerokości, sa grube na chyba 4cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dziewczyny, że się wtrącę ważne też są rozmiary do chyba 100 cm są tańsze no i jeszcze Kaśka spytaj się jaka grubość tych stopni. Jak dowiadywaliśmy się o koszt swoich to różne były wyceny okazało się, że jedni dają blaty kuchenne grubości 3 cm a inni sami robią klejonkę grubszą i dlatego te różnice Miko, blaty robia różnie: w 1 wersji miał być taki chyba 7 cm ale cena: 4000 ( sam blat) dziękujemy w drugiej wersji, 4 cm, za jakąś dopłatą a ten nasz znajomy mówił, że on już tych 2cm nie robi, tylko 4cm. Jeśli chodzi o schody to nasze mają 100cm szerokości, sa grube na chyba 4cm 4cm to ok...ja mówiłam o blatach , które kupują- 2cmetrowych , stosowanych do kuchni a schodziarze tną je na odpowiedni wymiar i stosują na stopnie - łatwiej, szybciej i taniej..ale czy to jest trwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dziewczyny, że się wtrącę ważne też są rozmiary do chyba 100 cm są tańsze no i jeszcze Kaśka spytaj się jaka grubość tych stopni. Jak dowiadywaliśmy się o koszt swoich to różne były wyceny okazało się, że jedni dają blaty kuchenne grubości 3 cm a inni sami robią klejonkę grubszą i dlatego te różnice Miko, blaty robia różnie: w 1 wersji miał być taki chyba 7 cm ale cena: 4000 ( sam blat) dziękujemy w drugiej wersji, 4 cm, za jakąś dopłatą a ten nasz znajomy mówił, że on już tych 2cm nie robi, tylko 4cm. Jeśli chodzi o schody to nasze mają 100cm szerokości, sa grube na chyba 4cm 4cm to ok...ja mówiłam o blatach , które kupują- 2cmetrowych , stosowanych do kuchni a schodziarze tną je na odpowiedni wymiar i stosują na stopnie - łatwiej, szybciej i taniej..ale czy to jest trwałe Zartujesz?? ktoś robi schody z blatu kuchennego??? Chociaż jedni nasi znajomi obłożyli schody najzwyklejszymi panelami ( koszt około 600zł) i sa w szoku, że ktoś wydaje tysiące na schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dziewczyny, że się wtrącę ważne też są rozmiary do chyba 100 cm są tańsze no i jeszcze Kaśka spytaj się jaka grubość tych stopni. Jak dowiadywaliśmy się o koszt swoich to różne były wyceny okazało się, że jedni dają blaty kuchenne grubości 3 cm a inni sami robią klejonkę grubszą i dlatego te różnice Miko, blaty robia różnie: w 1 wersji miał być taki chyba 7 cm ale cena: 4000 ( sam blat) dziękujemy w drugiej wersji, 4 cm, za jakąś dopłatą a ten nasz znajomy mówił, że on już tych 2cm nie robi, tylko 4cm. Jeśli chodzi o schody to nasze mają 100cm szerokości, sa grube na chyba 4cm 4cm to ok...ja mówiłam o blatach , które kupują- 2cmetrowych , stosowanych do kuchni a schodziarze tną je na odpowiedni wymiar i stosują na stopnie - łatwiej, szybciej i taniej..ale czy to jest trwałe Zartujesz?? ktoś robi schody z blatu kuchennego??? Chociaż jedni nasi znajomi obłożyli schody najzwyklejszymi panelami ( koszt około 600zł) i sa w szoku, że ktoś wydaje tysiące na schody no właśnie nie żartuję panelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Prawde mowiac chcialabym zobaczyc jak takie schody wygladaja!!!!!!!!!????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.06.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Prawde mowiac chcialabym zobaczyc jak takie schody wygladaja!!!!!!!!!????????????? moze to po prostu prowizorka, ktora czeka na lepsze czasy w portfelu? Przeciez roznie bywa ... Kasia, dostalam wycene wszystkich mebli Nie jest zle, ale na zbytki juz nie starczy Pozostaje tylko kwestia blatu ... Mam go az 18 mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Prawde mowiac chcialabym zobaczyc jak takie schody wygladaja!!!!!!!!!????????????? moze to po prostu prowizorka, ktora czeka na lepsze czasy w portfelu? Przeciez roznie bywa ... Sama przez pare ladnych lat zylam w takich wlasnie prowizorkach wiec bardziej szukam natchnienia niz chce kogos osadzac ze zrobil sobie z paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts