kaśka maciej 10.06.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Słuchajcie, z tymi schodami z paneli to jest tak: -jedni znajomi zrobili schody na piętro z tego amazaque ( z nich zgapiliśmy to drewno A i M, pozdrawiam Was i śle buziaki)a schody do piwnicy, które nie sa w klatce, tylko widać je z holu wyłożyli panelami, ale takimi samy jak panele w holu. Te panele były drogie, 100zł na za metr i naprawde fajnie to wygląda -drudzy znajomi natomiast wyłożyli schody na piętro najzwyklejszymi panelami, schody są raczej odkryte Na mó gust to oni wolą kupic ekspres do kawy za 5 tysiaków niż zrobic jakies porządniejsze schody Może kieruje nimi to, ze ekspres zawsze mogą zabrać do innego domu, a schodów już nie??? Nie wiem sama Nasz schody są absolutnie odkryte i w zasadzie są ozdobą holu, ba powiedziałabym, że domu nawet, więc muszą wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no to kaska wytlumaczyla pewnie znajomych ktorzy cztyaja dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 kasku a ja nie moge sie doczekac wygladu twoich schodow - pewnie dlatego ze ja nie mam !!!! kurcze ale nie zazdroszcze wam tych schodow baardzo - parterowki forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no to kaska wytlumaczyla pewnie znajomych ktorzy cztyaja dziennik cholera, sęk w tym, ze nie wiem czy czytają to tak na wszelki wypadek Ci pierwsi na bank nieee, a drudzy??? Może, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mowie ci kaska konfidenci sa wsrod nas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 http://www.versacehome.it/files/798032237_Wau06o_1.jpg czekalam na parapetowe, ale znajde cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mowie ci kaska konfidenci sa wsrod nas!! aaa to wiem ale o nich szzzzzaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no ja o napieciu u mnie pisze a tu juz po napieciu - prezent wułala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.06.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Na mó gust to oni wolą kupic ekspres do kawy za 5 tysiaków niż zrobic jakies porządniejsze schody Może kieruje nimi to, ze ekspres zawsze mogą zabrać do innego domu, a schodów już nie??? Troche ich rozumiem Chociaz na schody i balustrade, kurde bele nie zalowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 http://www.versacehome.it/files/798032237_Wau06o_1.jpg czekalam na parapetowe, ale znajde cos innego. o w morde czy to cudo można gdzieś kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.06.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 jak dla mnie to za szybko piszecie próbuję to ogarnąć ale jakoś kiepsko mi wychodzi a skąd wiem że lazienka bo wygląda jak łazienka i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Na mó gust to oni wolą kupic ekspres do kawy za 5 tysiaków niż zrobic jakies porządniejsze schody Może kieruje nimi to, ze ekspres zawsze mogą zabrać do innego domu, a schodów już nie??? Troche ich rozumiem Chociaz na schody i balustrade, kurde bele nie zalowalam Każdy ma swoje potrzeby MOją potrzebą były piękne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kasiu to model dedalo platin Versace, mozna probowac na amerykanskim e-bayu ale trzeba uwazac bo tam FEJKÓW duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.06.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 nawet do dziennika nie zajrzałam ale zmykam bo koniec drzemki mają smyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kasiu to model dedalo platin Versace, mozna probowac na amerykanskim e-bayu ale trzeba uwazac bo tam FEJKÓW duzo aaaaaa, pewnie trza kartą zapłacić?? bo ja ta swoją to jako ozdobę traktuje i nawet jej nie aktywowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kasiu to model dedalo platin Versace, mozna probowac na amerykanskim e-bayu ale trzeba uwazac bo tam FEJKÓW duzo aaaaaa, pewnie trza kartą zapłacić?? bo ja ta swoją to jako ozdobę traktuje i nawet jej nie aktywowałam też taką mam pani z banku ma mnie dosyć i już przestała dzwonić, żebym przyszła i ją akywowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kasiu to model dedalo platin Versace, mozna probowac na amerykanskim e-bayu ale trzeba uwazac bo tam FEJKÓW duzo aaaaaa, pewnie trza kartą zapłacić?? bo ja ta swoją to jako ozdobę traktuje i nawet jej nie aktywowałam też taką mam pani z banku ma mnie dosyć i już przestała dzwonić, żebym przyszła i ją akywowała ooooo, to tak sama mam ja dla świętego spokoju się zgodziłam na ta kartę bo dzwonili jak opetani, a teraz czekam aż zaczną dzwonić o aktywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kasik u mnie podobnie - ozdoba tylko ja mam zakaz uzywania (maz zakazal) bo jak sie rozpedze to juz koniec, w zyciu sie nie wybudujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 jak dla mnie to za szybko piszecie próbuję to ogarnąć ale jakoś kiepsko mi wychodzi a skąd wiem że lazienka bo wygląda jak łazienka i tyle o dziekowac aniu ze nie jestem sama - ja caly czas do tylu jestem z tym ich klikaniem!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 jak dla mnie to za szybko piszecie próbuję to ogarnąć ale jakoś kiepsko mi wychodzi a skąd wiem że lazienka bo wygląda jak łazienka i tyle o dziekowac aniu ze nie jestem sama - ja caly czas do tylu jestem z tym ich klikaniem!!!!!!!!! eee tam marudzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts