Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Słuchajcie, z tymi schodami z paneli to jest tak:

-jedni znajomi zrobili schody na piętro z tego amazaque ( z nich zgapiliśmy to drewno A i M, pozdrawiam Was i śle buziaki)a schody do piwnicy, które nie sa w klatce, tylko widać je z holu wyłożyli panelami, ale takimi samy jak panele w holu. Te panele były drogie, 100zł na za metr i naprawde fajnie to wygląda :D

-drudzy znajomi natomiast wyłożyli schody na piętro najzwyklejszymi panelami, schody są raczej odkryte :roll: Na mó gust to oni wolą kupic ekspres do kawy za 5 tysiaków niż zrobic jakies porządniejsze schody :roll: Może kieruje nimi to, ze ekspres zawsze mogą zabrać do innego domu, a schodów już nie??? Nie wiem sama :roll:

Nasz schody są absolutnie odkryte i w zasadzie są ozdobą holu, ba powiedziałabym, że domu nawet, więc muszą wyglądać :roll:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na mó gust to oni wolą kupic ekspres do kawy za 5 tysiaków niż zrobic jakies porządniejsze schody :roll: Może kieruje nimi to, ze ekspres zawsze mogą zabrać do innego domu, a schodów już nie???

Troche ich rozumiem ;) :lol: Chociaz na schody i balustrade, kurde bele nie zalowalam :lol:

Każdy ma swoje potrzeby :roll: MOją potrzebą były piękne schody :lol:

Kasiu to model

dedalo platin Versace, mozna probowac na amerykanskim e-bayu ale trzeba uwazac bo tam FEJKÓW duzo ;)

aaaaaa, pewnie trza kartą zapłacić??

bo ja ta swoją to jako ozdobę traktuje i nawet jej nie aktywowałam :roll: :oops:

:lol: też taką mam :lol: pani z banku ma mnie dosyć i już przestała dzwonić, żebym przyszła i ją akywowała :lol:

Kasiu to model

dedalo platin Versace, mozna probowac na amerykanskim e-bayu ale trzeba uwazac bo tam FEJKÓW duzo ;)

aaaaaa, pewnie trza kartą zapłacić??

bo ja ta swoją to jako ozdobę traktuje i nawet jej nie aktywowałam :roll: :oops:

:lol: też taką mam :lol: pani z banku ma mnie dosyć i już przestała dzwonić, żebym przyszła i ją akywowała :lol:

ooooo, to tak sama mam ja :lol:

dla świętego spokoju się zgodziłam na ta kartę bo dzwonili jak opetani, a teraz czekam aż zaczną dzwonić o aktywację :lol:

jak dla mnie to za szybko piszecie :-?

próbuję to ogarnąć ale jakoś kiepsko mi wychodzi :roll:

a skąd wiem że lazienka bo wygląda jak łazienka i tyle :D

o dziekowac aniu ze nie jestem sama - ja caly czas do tylu jestem z tym ich klikaniem!!!!!!!!!

eee tam marudzicie :lol: