kolakao 10.06.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no powiedz ile w miedzyczasie naklikalas postwo gadulo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no powiedz ile w miedzyczasie naklikalas postwo gadulo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pogubiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.06.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ja tez planuje jesion na schody. Ulerka napisz więcej jakie u ciebie te schody maja byc, zebym miała porównanie jak mi moje wycenia. schody maja byc z drewna litego, jesionowego, stopnie(4 cm) + podstopnice (gr 1,6 cm) do tego podest ok. 2,5 m i barierka oraz listwy przypodłogowe + montaz za całość ok 16 tys. troche duzo jak na mój gust i cena rośnie ale moze jestem w błedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No faktycznie sporo To mówicie, że z blatów kuchennych taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.06.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No faktycznie sporo To mówicie, że z blatów kuchennych taniej? no to chyba szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Moja siostra ma jesionowe schody. Są bardzo ładne. Jasniutkie. Nie dominują we wnetrzu. Pasuja do ścian. Podobaja mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.06.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 jak dla mnie to za szybko piszecie próbuję to ogarnąć ale jakoś kiepsko mi wychodzi a skąd wiem że lazienka bo wygląda jak łazienka i tyle o dziekowac aniu ze nie jestem sama - ja caly czas do tylu jestem z tym ich klikaniem!!!!!!!!! eee tam marudzicie wcale nie marudzę tylko oczopląsu dostaję i kiedy wy pracujecie ,pierzecie, gotujecie i takie tam inne pierdoły jak ciągle klikacie te posty zlot byl zdecydowanie za krótki jakby trwal tydzień to by się może towarzystwo zdążyło nagadać .......................... albo rozgadałoby się jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Jak słowo daję, nie przyszłoby mi do łowy robić schodów z blatu kuchennego! Jednak wyobraźnia to ważna rzecz. A zewnętrzne z czego by tu? Z desek tarasowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Potrzeba matką wynalazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ja tez planuje jesion na schody. Ulerka napisz więcej jakie u ciebie te schody maja byc, zebym miała porównanie jak mi moje wycenia. schody maja byc z drewna litego, jesionowego, stopnie(4 cm) + podstopnice (gr 1,6 cm) do tego podest ok. 2,5 m i barierka oraz listwy przypodłogowe + montaz za całość ok 16 tys. troche duzo jak na mój gust i cena rośnie ale moze jestem w błedzie Podobne rozmiary , z merbau + barierka drewno z ,metalem- taka sama cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.06.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ja tez planuje jesion na schody. Ulerka napisz więcej jakie u ciebie te schody maja byc, zebym miała porównanie jak mi moje wycenia. schody maja byc z drewna litego, jesionowego, stopnie(4 cm) + podstopnice (gr 1,6 cm) do tego podest ok. 2,5 m i barierka oraz listwy przypodłogowe + montaz za całość ok 16 tys. troche duzo jak na mój gust i cena rośnie ale moze jestem w błedzie Podobne rozmiary , z merbau + barierka drewno z ,metalem- taka sama cena u mnie zwykły jesion i prościutka barierka bez żadnych extra wykończen, juz sama nie wiem czy sie decydować czy jeszcze poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A jakieś szczegóły w zakresie tych blatów kuchennych na schodach Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Co do szczegółów- są gotowe blaty kuchenne dostepne np w Castoramie z drewna, widziałam np z merbau. Stolarz kupuje taki blat i docina na wielkość schodów i tyle dla niego to tańsze i szybsze - grubość takiego blatu to 3 cm . Są stolarze , którzy robią sami klejonkę gr 4cm -trwalsza, lespsza ale dla niego to bardziej pracochłonne i tyle - dlatego kosztuje to drożej Dowiedzieliśmy się o tym robiąc wyceny naszych schodów a różnice były nawet 4-5tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Jak pragnę zdrowia, nie wpadłabym na ten blat!!!! To nawet niegłupie jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Za schody jesionowe: trepy 4cm, podstopnice, schody z parteru na pietro (na betonie) i z piętra na strych ażurowe na konstrukcji jesionowej, do tego prosta jak u mnie barierka.... cena ok. 11tys (materiał i robocizna). Mam wrażenie, że mozna znaleść taniej tylko trzeba szukać i pytać. ze tak powiem do upadłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no ta ostatnia wycena juz całkiem, całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Jak pragnę zdrowia, nie wpadłabym na ten blat!!!! To nawet niegłupie jest!!! Ja nawet widziałam ostatnio w Castoramie takie blaty i wygladały niegłupio. Zastanawiałam się wtedy nad praktycznością takiego blatu w kuchni a o schodach nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Co do szczegółów- są gotowe blaty kuchenne dostepne np w Castoramie z drewna, widziałam np z merbau. Stolarz kupuje taki blat i docina na wielkość schodów i tyle dla niego to tańsze i szybsze - grubość takiego blatu to 3 cm . Są stolarze , którzy robią sami klejonkę gr 4cm -trwalsza, lespsza ale dla niego to bardziej pracochłonne i tyle - dlatego kosztuje to drożej Dowiedzieliśmy się o tym robiąc wyceny naszych schodów a różnice były nawet 4-5tyś Ikea tez ma piękne drewniane blaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.06.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no ta ostatnia wycena juz całkiem, całkiem mi tez się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 wcale nie marudzę tylko oczopląsu dostaję i kiedy wy pracujecie ,pierzecie, gotujecie i takie tam inne pierdoły jak ciągle klikacie te posty zlot byl zdecydowanie za krótki jakby trwal tydzień to by się może towarzystwo zdążyło nagadać .......................... albo rozgadałoby się jeszcze bardziej Zlot był za krótki, fakt. Prasuję późno w nocy, bo aktualnie temp u mnie na 4 piętrze nie nastarja na prasowanie Co do sprzatania, to ehkmmm Sprzatam w tak zwanym między czasie Aniu, ja nie pracuję, wieć mam czasu troszkę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts