Nefer 11.06.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Kaśka piszę sie na Twojego pana od schodó. Gusta chyba mamy podobne Neferka, żaden problem, pan podobno robi na terenie całego kraju mają swoją stronę http://www.sierocki.pl/ W galerii schodow są schody z tego amazaque. Piękne też jest bodo, ale cholernieeeee drogie Dziewczyny, gadajcie ile wlezie, ja chetnie poczytam I jest mi niezmiernie miło, że tak sobie radzicie beze mnie No niezłe rzeczy robią Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 11.06.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Witam serdecznie , podczytuję od dawna ; ale nie daję rady przebrnąć przez komentarze, jeszcze do końca nie dotarłam . Kasiu Macieju, piękny macie domek; niecierpliwie czekam na zdjęcia z realizacji (pochwalicie się publicznie? ), bom ciekawa jak szarości wyjdą w realu. Sama myślę o beżo brązach, ulubionych, ale szarości też mnie ciągną, też patrzę na te kafle z opoczna z kolekcji flower. Tak moja myśl chodzi opłotkami, a ja chciałam się zapytać, jaki tunel zastosowaliście w świetliku? czy wybór tego rozwiązania napotykał problemy przy montażu? I oczywiście - czy warto? doświetla odpowiednio? dzięki za info i pozdrawiam , bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 No. Wreszcie jakaś poważna osoba do nas przyszła, a nie tylko o d...pie Maryni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 No. Wreszcie jakaś poważna osoba do nas przyszła, a nie tylko o d...pie Maryni. czuje sie dotknieta.... ze niby u Kasi w komentarzach o du....e maryni, ze niby my? a np wczoraj merytoryczne dyskursy na temat schodow, to co, to to sie nie liczy? Bartolinka piękne masz okolice. Lokalizacja domu przecudowna. zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 No. Wreszcie jakaś poważna osoba do nas przyszła, a nie tylko o d...pie Maryni. Marynia sobie poszła i to rozmowa o zupełnie innej d...pie Czeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 11.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ło matko, to o mnie, że jakaś poważna osoba? ja też chętnie o doopie maryni pogadam i doopie marynia też chętnie . Tylko Szanowne Państwo ma taaakie tempo rozmowy, że dostaję zadyszki; kiedy Wy już o czym innym, to ja dopiero tę marynię obeznaję , nie "nadanżam" . pozdrawiam b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Witam serdecznie , podczytuję od dawna ; ale nie daję rady przebrnąć przez komentarze, jeszcze do końca nie dotarłam . Kasiu Macieju, piękny macie domek; niecierpliwie czekam na zdjęcia z realizacji (pochwalicie się publicznie? ), bom ciekawa jak szarości wyjdą w realu. Sama myślę o beżo brązach, ulubionych, ale szarości też mnie ciągną, też patrzę na te kafle z opoczna z kolekcji flower. Tak moja myśl chodzi opłotkami, a ja chciałam się zapytać, jaki tunel zastosowaliście w świetliku? czy wybór tego rozwiązania napotykał problemy przy montażu? I oczywiście - czy warto? doświetla odpowiednio? dzięki za info i pozdrawiam , bartolinka Heheheh, bartolinka, tu się nie nadanża ino tylko się pisze A tak na serio, to chyba mało kto wie o co w tym wszystkim chodzi, tylko nikt się nie chce przyznać Myślę, że coś w wnętrz pokaże, aż taka jędza nie będę Sama jestem ciekawa tych flowerów, bo kupiliśmy je nie widząc ich To się nazywa ułańska fantazja, nie?? Jeśli chodzi o świetlik to jest to Fakro Problemów raczej nie było, namieszałam ekipie i to tak dość poważnie, musieli przenosić z północnej części dachu na południową. Zamontowali tak, bo tunel świetlika był za krótki na południowa część dachu ( czy ja się jasno wyrażam?? )No sęk w tym, że dokupiliśmy taką tunelową rurę i ekipa zmieniła tak, żeby byl z niego pożytek. Na dzień dzisiejszy jest tak, że wszystko jest otwarte, nie ma rolet w oknach itp. wiec aż tak bardzo nie przeważa w holu. Ale myślę, że jak przyjdą drzwi, rolety do okien, itp to wtedy będzie rzeczywiście widoczny na 100%. Oczywiście w słoneczny dzień, zachmurzone niebo bardzo ogranicza dostęp słońca. No ale tez ten tunel jest podwójnie długi więc może dlatego. Uff , przebrnęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ja się bardzo staram ale chyba nie nadanżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ja się bardzo staram ale chyba nie nadanżam nie przejmuj się kochana, nie ty jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 11.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 to zdradź mi jeszcze, proszę, czy ten tunel jest "miętki" czy sztywny; bardzo sorry za słownictwo . My będziemy mieć świetlik veluxa i są zdania podzielone - sprzedawca radzi tunel miękki, a dekarz mówi, że sztywny będzie lepszy , bo lepiej światło rozprowadzi. Jakąś wiedzę i doświadczenie w tej kwestii posiadasz? dzięki, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Hmmm, pojęcia nie mam czy on jest sztywny czy miękki Chociaż może był miekki, bo był złożony. POtem ekipa go normalnie rozciągnęla jak spręzynę A ta końcówka, która jest w domu, to jest u was wypukła, czy płaska, tak jak u nas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 czy tunel miękki czy sztywny ..no jeszcze niech tu Frosia ze swym ukorzeniaczem przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no jeszcze niech tu Frosia ze swym ukorzeniaczem przyjdzie Widziałam legendarny ukorzeniacz na własne oczy - ma go w torebce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no jeszcze niech tu Frosia ze swym ukorzeniaczem przyjdzie Widziałam legendarny ukorzeniacz na własne oczy - ma go w torebce :)ja też widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no jeszcze niech tu Frosia ze swym ukorzeniaczem przyjdzie Widziałam legendarny ukorzeniacz na własne oczy - ma go w torebce :) nie chwaliła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no jeszcze niech tu Frosia ze swym ukorzeniaczem przyjdzie Widziałam legendarny ukorzeniacz na własne oczy - ma go w torebce :) nie chwaliła się za dużo chętnych było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no jeszcze niech tu Frosia ze swym ukorzeniaczem przyjdzie Widziałam legendarny ukorzeniacz na własne oczy - ma go w torebce :)ja też widziałam no ładnie ciekawe po co był jej potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no jeszcze niech tu Frosia ze swym ukorzeniaczem przyjdzie Widziałam legendarny ukorzeniacz na własne oczy - ma go w torebce :)ja też widziałam no ładnie ciekawe po co był jej potrzebny no jak po co??? żeby korzeń się porządnie rozrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no jeszcze niech tu Frosia ze swym ukorzeniaczem przyjdzie Widziałam legendarny ukorzeniacz na własne oczy - ma go w torebce :)ja też widziałam no ładnie ciekawe po co był jej potrzebny no jak po co??? żeby korzeń się porządnie rozrósł czyj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no przecie z Froschem była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts