Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

no jeszcze niech tu Frosia ze swym ukorzeniaczem przyjdzie :oops: 8) :lol:

Widziałam legendarny ukorzeniacz na własne oczy - ma go w torebce :):)

ja też widziałam :lol:

:roll: no ładnie :roll: ciekawe po co był jej potrzebny :roll: :wink:

no jak po co??? :roll:

żeby korzeń się porządnie rozrósł 8)

czyj? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

ja tam nie wiem tak do końca kto czyhał na Królika :lol: :wink:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmmm, pojęcia nie mam czy on jest sztywny czy miękki :roll:

Chociaż może był miekki, bo był złożony. POtem ekipa go normalnie rozciągnęla jak spręzynę :roll:

A ta końcówka, która jest w domu, to jest u was wypukła, czy płaska, tak jak u nas??? :roll:

O Jesoooo, Kasia, czy Ty musisz ludzi o takie szczegóły wypytywać? :lol: :lol: :lol:

Oplułam się i monitor. :lol:

Mam nadzieję, że jakoś sobie radzicie z tą płaską końcówką. :p :lol: :lol: :lol:

Hmmm, pojęcia nie mam czy on jest sztywny czy miękki :roll:

Chociaż może był miekki, bo był złożony. POtem ekipa go normalnie rozciągnęla jak spręzynę :roll:

A ta końcówka, która jest w domu, to jest u was wypukła, czy płaska, tak jak u nas??? :roll:

hmmm, Kasiu, u nas z dwóch stron będzie płasko, a nie wypukło, a tunel pewnikiem będzie miękki, bo podobno lepszy w łączeniu.

Aaa, już sama nie wiem :roll:, zaczynają mi się mylić płaskie z wypukłymi i sztywne z miękkimi :wink: :D :roll: :oops: i już sama nie wiem, w którym zestawie będzie lepiej :D.

no nic, dzięki za próbę rozjaśnienia sprawy.

pozdrawiam,

bartolinka

ha ...mam was ukorzeniaczki !!!! 8) :)

wiedzialam gdzie i kiedy przylezc , zeby sie czegos nowego o przesadzaniu dowiedziec :lol: :lol: :lol:

kaska , no jak pan mowi , ze sztywny lepszy , to musisz mu zaufac :roll:

p.s. ide se go poogladac do twojego dziennika, bom bardzo ciekawa :oops:

moze tez se takie ustrojstwo zakupie .........do torebki :p :wink: :lol:

DPS, Kolcia, Verunia i Froszka Wy zboczone baby jesteście i tyle, a na mnie gadacie :lol:

Normalnie już nic nie można innym wytłumaczyć, bo WAM się wszystko jednoznacznie kojarzy :roll: Normalnie szok :-?

:wink: :lol:

A przedstawienie w przedszkolu pierwsza klasa :D

Moje dziecie to urodzona artystka, ze się tak nieskromnie wyrażę :p

A dziś nei byłam w SCC tylko w Fashion House, ale jakoś nicziewo niet. Chciałam zakupić jakieś letnie buty, no ale nie tym razem :roll:

DPS, Kolcia, Verunia i Froszka Wy zboczone baby jesteście i tyle, a na mnie gadacie :lol:

Normalnie już nic nie można innym wytłumaczyć, bo WAM się wszystko jednoznacznie kojarzy :roll: Normalnie szok :-?

:wink: :lol:

A przedstawienie w przedszkolu pierwsza klasa :D

Moje dziecie to urodzona artystka, ze się tak nieskromnie wyrażę :p

A dziś nei byłam w SCC tylko w Fashion House, ale jakoś nicziewo niet. Chciałam zakupić jakieś letnie buty, no ale nie tym razem :roll:

No wiesz :o , jakie zboczone, my tu normalnie pomóc chciały a tu od razu takie inwektywy :evil: :wink:

W tym w Jaworznie? Ja tam ostatnio kupilam sandaly Nike. Fajne sa ... takie sportowe do sportowych ubran. Byly tez niezle buty do biegania, co to gadaja do biegajacego ... lacza sie tez z internetem i z wirtualnymi trenerami ;)

ale nie kupilam ... bo sandaly jakos zaspokoily moj apatetyt na obuwie :lol:

Kasia,

A jakies zdjecia z popisu artystki zapodasz? Chetnie obejrzymy :-)