magi 11.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no jeszcze niech tu Frosia ze swym ukorzeniaczem przyjdzie Widziałam legendarny ukorzeniacz na własne oczy - ma go w torebce :)ja też widziałam no ładnie ciekawe po co był jej potrzebny no jak po co??? żeby korzeń się porządnie rozrósł czyj? ja tam nie wiem tak do końca kto czyhał na Królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no przecie z Froschem była eee Froschowi pewnie wcześniej ukorzeniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Hmmm, pojęcia nie mam czy on jest sztywny czy miękki Chociaż może był miekki, bo był złożony. POtem ekipa go normalnie rozciągnęla jak spręzynę A ta końcówka, która jest w domu, to jest u was wypukła, czy płaska, tak jak u nas??? O Jesoooo, Kasia, czy Ty musisz ludzi o takie szczegóły wypytywać? Oplułam się i monitor. Mam nadzieję, że jakoś sobie radzicie z tą płaską końcówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.06.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no dobra nie wiem o co chodzi kasce ale ja jak przeczytalam to kojarzy mi sie jednoznacznie i TEZ OPLULAM MONITOR I KLAWITURE ona po tym zlocie tak ma - co ten krolik jej zrobil!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.06.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ukorzenił ? bosz... normalnie z Wami nie idzie wytrzymać... jakieś wyposzczone te baby... .... ogrodnictwa im się zachciwa... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.06.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Hmmm, pojęcia nie mam czy on jest sztywny czy miękki Chociaż może był miekki, bo był złożony. POtem ekipa go normalnie rozciągnęla jak spręzynę A ta końcówka, która jest w domu, to jest u was wypukła, czy płaska, tak jak u nas??? hmmm, Kasiu, u nas z dwóch stron będzie płasko, a nie wypukło, a tunel pewnikiem będzie miękki, bo podobno lepszy w łączeniu. Aaa, już sama nie wiem , zaczynają mi się mylić płaskie z wypukłymi i sztywne z miękkimi i już sama nie wiem, w którym zestawie będzie lepiej . no nic, dzięki za próbę rozjaśnienia sprawy. pozdrawiam, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Raczej lepszy jest sztywny i wypukły , z miękkimi płaskim raczej nie miałam doświadczenia ale intuicja mi podpowiada ze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Raczej lepszy jest sztywny i wypukły , z miękkimi płaskim raczej nie miałam doświadczenia ale intuicja mi podpowiada ze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.06.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Raczej lepszy jest sztywny i wypukły , z miękkimi płaskim raczej nie miałam doświadczenia ale intuicja mi podpowiada ze gorzej obstaje przy wersji veruni - ja tez jakos tak n awyczucie mysle ze miekki i plaski nie zda egzaminu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ha ...mam was ukorzeniaczki !!!! wiedzialam gdzie i kiedy przylezc , zeby sie czegos nowego o przesadzaniu dowiedziec kaska , no jak pan mowi , ze sztywny lepszy , to musisz mu zaufac p.s. ide se go poogladac do twojego dziennika, bom bardzo ciekawa moze tez se takie ustrojstwo zakupie .........do torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 też mi się tak wydaje , że wariant wypukło - sztywny powinniem się sprawdzić, ale majstry mówią, że sobie poradzą z płasko - miękkim i BĘDĘ ZADOWOLONA!! a o to chyba chodzi, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 zdolnych majstrow masz bartolinka kasia jak tam impra w przedszkolu? udala sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no jeszcze niech tu Frosia ze swym ukorzeniaczem przyjdzie Widziałam legendarny ukorzeniacz na własne oczy - ma go w torebce :)ja też widziałam ja też widziałam przemykała z nim ukratkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.06.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 kasia jak tam impra w przedszkolu? udala sie ? Chyba zapiła bo jeszcze Jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 kasia jak tam impra w przedszkolu? udala sie ? Chyba zapiła bo jeszcze Jej nie ma albo okna myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 albo okna myje eeee tam okna Siedzi w SCC i liczy dutki w portfelu mamroczac "starczy na kiecuszke, nie staryczy, starczy, nie starczy ... starczy ... bedziemy na diecie to starczy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.06.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 DPS, Kolcia, Verunia i Froszka Wy zboczone baby jesteście i tyle, a na mnie gadacie Normalnie już nic nie można innym wytłumaczyć, bo WAM się wszystko jednoznacznie kojarzy Normalnie szok A przedstawienie w przedszkolu pierwsza klasa Moje dziecie to urodzona artystka, ze się tak nieskromnie wyrażę A dziś nei byłam w SCC tylko w Fashion House, ale jakoś nicziewo niet. Chciałam zakupić jakieś letnie buty, no ale nie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 DPS, Kolcia, Verunia i Froszka Wy zboczone baby jesteście i tyle, a na mnie gadacie Normalnie już nic nie można innym wytłumaczyć, bo WAM się wszystko jednoznacznie kojarzy Normalnie szok A przedstawienie w przedszkolu pierwsza klasa Moje dziecie to urodzona artystka, ze się tak nieskromnie wyrażę A dziś nei byłam w SCC tylko w Fashion House, ale jakoś nicziewo niet. Chciałam zakupić jakieś letnie buty, no ale nie tym razem No wiesz , jakie zboczone, my tu normalnie pomóc chciały a tu od razu takie inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 A dziś nei byłam w SCC tylko w Fashion House, ale jakoś nicziewo niet. Chciałam zakupić jakieś letnie buty, no ale nie tym razem W tym w Jaworznie? Ja tam ostatnio kupilam sandaly Nike. Fajne sa ... takie sportowe do sportowych ubran. Byly tez niezle buty do biegania, co to gadaja do biegajacego ... lacza sie tez z internetem i z wirtualnymi trenerami ale nie kupilam ... bo sandaly jakos zaspokoily moj apatetyt na obuwie Kasia, A jakies zdjecia z popisu artystki zapodasz? Chetnie obejrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Sandałny mam Chodziło mi o takie na obcasie Bo biegac to nienawidzę Obija mi się wtedy to i owo Zdjęcia będą, na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts