kaśka maciej 12.06.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 już koniec patrzenia nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 już koniec patrzenia nara nie ma po co ..chyba, że na Boruca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 MY NIEEEE ; MY NIEEE.....my nieeee ....my nie my nigdy nie poddamy sie .......POLska !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.06.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no jak u Kasi nic sie nie dzieje, nikt nic nie pisze (zaloba narodowa?????????) to juz nigdzie pewnie sladu ludzia dobranocka w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no jak u Kasi nic sie nie dzieje, nikt nic nie pisze (zaloba narodowa?????????) to juz nigdzie pewnie sladu ludzia dobranocka w takim razie no zal siedzimy na RW i placzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no jak u Kasi nic sie nie dzieje, nikt nic nie pisze (zaloba narodowa?????????) to juz nigdzie pewnie sladu ludzia dobranocka w takim razie no zal siedzimy na RW i placzemy poplaczem z Wami a co to to RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2008 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 moze datego tak nam z tym meczem poszlo http://bi.gazeta.pl/im/0/5308/z5308420X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.06.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ale jaki on skoncentrowany na tym napisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 13.06.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 hej zacząłem czytać wasz dziennik gdzieś po informacji jaki mieliscie budżet, ale pytanie dotyczy czegoś innego: Pytam bez żadnej złośliwości, poprostu teraz to mój dylemat jak wysoko murować z bloczków, Czy ta wysokoa ścianka to wasz POMYSŁ, czy wymóg spowodowany jakimiś zewnętrznymi czynnikami? Pozdrawiam! http://images34.fotosik.pl/232/76d7a3a8d0c0bd30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.06.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 woland1980 Sciankę chcieliśmy wyższą, bo jakoś bałam się tych skosów Architekt zrobił jak chcieliśmy. Chyba jest wysoka na 150cm, chyba nie pamiętam w tej chwili Jesteśmy zadowoleni, w ogóle "nie czuć", że to poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A na temat meczu to się ku!@# jasna nie wyrażam, bo mnie zaraz coś ku!@#|$ trafi Pier|@#$% Angol Chyba mu kuźwa żal dupe ściska, że ichnie synki sie nie dostały na Mistrzostwa CIENIASY heheheh Ech, teraz to już jest after birds Wrażliwe uszy marjuchy i maksia bardzo przepraszam za te chamskie odzywki, no ale musiałam, noooo, musiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.06.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kaśka, wolandowi chyba chodziło o fundament z bloczka Bo ścianek kolankowych to z bloczków sie raczej nie muruje ALe moze sie mylę, co pewnei woland wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kaśka, wolandowi chyba chodziło o fundament z bloczka Bo ścianek kolankowych to z bloczków sie raczej nie muruje ALe moze sie mylę, co pewnei woland wyjaśni W morde Wszystko przez ten cholerny mecz Więc tak: funadament musiał być wysoki, ponieważ: 1, na działce jest znaczny, około metrowy spadek względem ulicy 2, teren raczej wilgotny To chyba tyle Aha, teren będzie zasypany ziemią tak, ze widoczne będą 2-3 pustaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A na temat meczu to się ku!@# jasna nie wyrażam, bo mnie zaraz coś ku!@#|$ trafi Pier|@#$% Angol Chyba mu kuźwa żal dupe ściska, że ichnie synki sie nie dostały na Mistrzostwa CIENIASY heheheh Ech, teraz to już jest after birds Wrażliwe uszy marjuchy i maksia bardzo przepraszam za te chamskie odzywki, no ale musiałam, noooo, musiałam sk$%#@@%$&% #$%&%*R &*(P* ^&*uiglg&^r%$$$rdfgv I JESZCZE fghkytfittrtfthghgdr$#@!@#$%%^&&*!!!! oto i ja się wypowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 już koniec patrzenia nara nie ma po co ..chyba, że na Boruca o kurna ja dopiero teraz doczytałam, że ty zdjęcia swojej małej zapodałaś myślałam, że koniec patrzenia w internet i idziesz na mecz ło matko sorki wybacz i dawaj te zdjęcia bom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 13.06.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 dzięki, - oczywiście chodziło o bloczki fundamentowe:-) W naszym przypadku, choć teren to piasek, spadek w stosunku do drogi jest ok 80cm, ale będziemy stawać na głowie żeby wymurować tylko 1 bloczek nad ziemię... zobaczymy dzięki! Aha, skoro już tu się pałętam, jeśli możesz mi napisać jaki jest to Porotherm, 44cm? i jakiej szerokości miałaś bloczki, o ile to nie zbyt tajemna i odległa już wiedza. Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Wyglada na to, ze ja rowniez na zdjecia Artystki sie nie zalapalam Za to na remoncie fryzury bylam Fajny ten 13 piatek Co spojrze w lustro, tym bardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja jeszcze w sprawie meczu, bo niby Pan Prezydent taki kibic, a z szaliczkiem mial przewlekle problemy http://bi.gazeta.pl/im/8/5308/z5308258X.jpg a tutaj raczej malo fajny dopisek ... ale zapodam http://img118.imageshack.us/img118/4959/screenhr2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Bardzo dziękuje wszystkim za pamięc, baaaaaardzo Nikt mnie przez łikend nie odwiedził Idę się pochlastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts