frosch 15.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 a co? mialas imieniny? jakbys co postawila , to moze i by ktos przyszedl , a tak? .......lipa jestes glodna ? wpadnij na kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kasiu, ja co pol godziny tu zagladalam a tu taka cisza, mysle sobie cos sie musialo stac, to nie podobne zeby nikt nic przez ten łykend nic nie napisal. ale sie ciesze ze juz wrocilas.wiesz bez gospodarza to tak glupio cos pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Raczej lepszy jest sztywny i wypukły , z miękkimi płaskim raczej nie miałam doświadczenia ale intuicja mi podpowiada ze gorzej Moja intuicja też mi to podpowiada... Rany !!!! Co tu się dzieje Wytłumaczyć się przyszłam: modem mi padł i nie miałam połączenia Z powyższego powodu jadem plułam na odległość co najmniej 10 metrów, a córcia stwierdziłam, że sama na własnych plecach ten modem w poniedziałek przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.06.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 czesc babole - ja tyralam przez likend i nie mialam czasu zajrzec!!! ale dzisaj czemu nie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Gospodyni nie było, to ja nie szarogęsiłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 a ja zaglądałam ... do kufla z piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.06.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Gospodyni nie było, to ja nie szarogęsiłam się. w koncu my to wychowane jestemy nie???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 zapomniałam się przywitać hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Heloł Witam po weekendowym balowaniu szanowne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.06.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 znowu impra - no ladnie - ale sie chyba swietnie bawilas skoro tak tu pusto u ciebie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.06.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Balangowiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 znowu impra - no ladnie - ale sie chyba swietnie bawilas skoro tak tu pusto u ciebie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!łooooooo matko i córko taka była zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Heloł Witam po weekendowym balowaniu szanowne towarzystwo ja tez balowałam, ale o mnie to nikt nie zapytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ja to nie mam nastroju do baletów. Jakaś wkurzona jestem ostatnio. Ale to małż mnie wkurza i chyba się udziela Normalnie jakies białe piaski by mi się przydały i podtopienie w turkusowej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ja to nie mam nastroju do baletów. Jakaś wkurzona jestem ostatnio. Ale to małż mnie wkurza i chyba się udziela Normalnie jakies białe piaski by mi się przydały i podtopienie w turkusowej wodzie Właśnie dobry balet to świetne rozprężenie Mnie też ostatnio sie lotos spier!@#$ i ta impra jakoś mnie tak podniosła na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Tak sobie myślę, że ja to nie bardzo mam z kim baletować teraz Jak nie małe dzieci to słuzbowe wyjazdy albo szkoła jakaś. Każdy ma jakieś obowiązki. Normalnie nie bardzo jest jak A i jeszcze jedno..... nie chce mi sie robić imprezy Wolałabym na nią pójść Jak pomyślę o przygotowaniach to jestem juz pijana na samą myśl o dniu spędzonym w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.06.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kurcze mnie tez by sie jakie balety przydały A tak w ogóle to szukam ekip do wkończeń wszelkiego rodzaju: podbitka, tynki zewnetrzne + parapety, dokonczenie wełny na poddaszu + płyty KG, do tego cała łazienka i garderoba + garaz i piwnica do kafelkowania no i jeszcze mozaika na poddaszu i całe schody z barierka i parapety.....ufff to chyba wszystko Jakby ktos cos wiedział w powyzszym temacie to prosze o namiary aaa i jeszcze balkon i taras i schody wejściowe Kasiu sorki że Ci wątek zaśmiecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Tak sobie myślę, że ja to nie bardzo mam z kim baletować teraz Jak nie małe dzieci to słuzbowe wyjazdy albo szkoła jakaś. Każdy ma jakieś obowiązki. Normalnie nie bardzo jest jak A i jeszcze jedno..... nie chce mi sie robić imprezy Wolałabym na nią pójść Jak pomyślę o przygotowaniach to jestem juz pijana na samą myśl o dniu spędzonym w kuchni No jak nie masz Do mnie przyjedź Zrobimy sobie takiego spontana Takie sa najlepsze I co najważniejsze na taką imprezę nie trzeba wiele szykować Ullercia, nie zaśmiecasz, tez przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Dzięki Kasik ale ja uziemiona jestem bo małż ma teraz "gorący okres". Znaczy się schodzą lodówki, zamrażalki i wentylatory Ech szkoda gadać. Ty wiesz co mnie tak naprawdę wkurza i to się przenosi na zycie prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.06.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Tak sobie myślę, że ja to nie bardzo mam z kim baletować teraz Jak nie małe dzieci to słuzbowe wyjazdy albo szkoła jakaś. Każdy ma jakieś obowiązki. Normalnie nie bardzo jest jak A i jeszcze jedno..... nie chce mi sie robić imprezy Wolałabym na nią pójść Jak pomyślę o przygotowaniach to jestem juz pijana na samą myśl o dniu spędzonym w kuchni No jak nie masz Do mnie przyjedź Zrobimy sobie takiego spontana Takie sa najlepsze I co najważniejsze na taką imprezę nie trzeba wiele szykować Ullercia, nie zaśmiecasz, tez przyjedź ale ja cierpię teraz na chorobe pt permanentny brak czasu , jutro mam gosci, a w sobote z dzieciakami na festyn sie wybieramy nie licząc innych "niespodziewanek" pracowych i nie tylko a teraz po długim namysle idę sobie chyba dziennik i komentarze otworzyć oczywiście jak sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts