kaśka maciej 16.06.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ullercia, no w końcu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.06.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Dziewczny nie smucic mi sie winko przynioslam dla poprawy nastroju http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/dh/te/z27w/04erBrE4Cty22mJbdX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ania, ja to nie wiem czy powinnam Jak to sie nazywało, tak od piątku trąbić alkohol??? Nałóg, czy jakoś tak, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kasiu, po pierwsze od ktorego piatku? po drugie wino to nie alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Piatek - złego początek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.06.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Udało się Zapraszam do mnie co prawda niewiele sie jeszcze dzieje ale poplotkować zawsze mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kasiu, po pierwsze od ktorego piatku? po drugie wino to nie alkohol no od tego 13tego ale na imprezie to wszystko bylo: wódka wino i co ino Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 zazdraszczam kaca???? czy bólu nóg i odcisków od densów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 zazdraszczam kaca???? czy bólu nóg i odcisków od densów??? imprezy i wyluzowania naszczęście sezon grilowy się zaczął dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 zazdraszczam kaca???? czy bólu nóg i odcisków od densów??? imprezy i wyluzowania naszczęście sezon grilowy się zaczął dopiero no wyluzowałam się fajnie jest byc na imprezie z ludźmi, kórych lubisz, a dawno ich nie widziałaś Tak było w piątek i w niedzielę. W sobote była u mnie rodzina Ale po piątkowym czadzie kiepsko wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 zazdraszczam kaca???? czy bólu nóg i odcisków od densów??? imprezy i wyluzowania naszczęście sezon grilowy się zaczął dopiero no wyluzowałam się fajnie jest byc na imprezie z ludźmi, kórych lubisz, a dawno ich nie widziałaś Tak było w piątek i w niedzielę. W sobote była u mnie rodzina Ale po piątkowym czadzie kiepsko wspominam z rodziną to u mnie tylko na zdjęciu najlepiej ze znajomymi i to tymi co są daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kasiu, cała wykonczeniowka przed Toba (zeby nie gadali ze my nie o budowaniu) wiec nalezy Ci sie porzadne wyluzowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Z tą rodziną u mnie to nie było az tak źle Ale jak poszłam spać o 3 rano, a jakaś magiczna moc obudziła mnie o 6 i nie mogłam już usnąć, to sobie wyobraźcie jaka byłam świeżutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Z tą rodziną u mnie to nie było az tak źle Ale jak poszłam spać o 3 rano, a jakaś magiczna moc obudziła mnie o 6 i nie mogłam już usnąć, to sobie wyobraźcie jaka byłam świeżutka Jak bułeczka Bo to mniej więcej pora wypieku świeżch bułek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Z tą rodziną u mnie to nie było az tak źle Ale jak poszłam spać o 3 rano, a jakaś magiczna moc obudziła mnie o 6 i nie mogłam już usnąć, to sobie wyobraźcie jaka byłam świeżutka Jak bułeczka Bo to mniej więcej pora wypieku świeżch bułek taaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Z tą rodziną u mnie to nie było az tak źle Ale jak poszłam spać o 3 rano, a jakaś magiczna moc obudziła mnie o 6 i nie mogłam już usnąć, to sobie wyobraźcie jaka byłam świeżutka Jak bułeczka Bo to mniej więcej pora wypieku świeżch bułek chyba czerstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Magi, Ty się znasz!!!! Ja mam znajomego piekarza i on idzie na nocną zmianę kole 2-ej w nocy, bo bułki zaczynają wypiekać. Na 6 rano są cieplutkie, gorące i pachnące!!!!! To prawie jak Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Magi, Ty się znasz!!!! Ja mam znajomego piekarza i on idzie na nocną zmianę kole 2-ej w nocy, bo bułki zaczynają wypiekać. Na 6 rano są cieplutkie, gorące i pachnące!!!!! To prawie jak Kasia Ło matko Komplement znaczy się JEŁOPY!!!!!!!!! Gdyby nie Boruc to byłoby już 6 : 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Magi, Ty się znasz!!!! Ja mam znajomego piekarza i on idzie na nocną zmianę kole 2-ej w nocy, bo bułki zaczynają wypiekać. Na 6 rano są cieplutkie, gorące i pachnące!!!!! To prawie jak Kasia a ile łone w tym piecu 3h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts