braza 16.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Bo ja z natury miła osoba jestem... Dlatego nie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Magi, Ty się znasz!!!! Ja mam znajomego piekarza i on idzie na nocną zmianę kole 2-ej w nocy, bo bułki zaczynają wypiekać. Na 6 rano są cieplutkie, gorące i pachnące!!!!! To prawie jak Kasia Ło matko Komplement znaczy się JEŁOPY!!!!!!!!! Gdyby nie Boruc to byłoby już 6 : 0 mam nadzieję, że jeszcze coś pokażą i to nie będą kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Magi, Ty się znasz!!!! Ja mam znajomego piekarza i on idzie na nocną zmianę kole 2-ej w nocy, bo bułki zaczynają wypiekać. Na 6 rano są cieplutkie, gorące i pachnące!!!!! To prawie jak Kasia a ile łone w tym piecu 3h A się czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Magi, Ty się znasz!!!! Ja mam znajomego piekarza i on idzie na nocną zmianę kole 2-ej w nocy, bo bułki zaczynają wypiekać. Na 6 rano są cieplutkie, gorące i pachnące!!!!! To prawie jak Kasia a ile łone w tym piecu 3h A się czepiasz jaaa nie ja to w ogóle noga jestem w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Brawo Chorwacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Brawo Chorwacja!!!! Upiłaś się czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Brawo Chorwacja!!!! Upiłaś się czy co? Aaaaaaaaaa, bo się wku!@#$% Piłkarzyny jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Brawo Chorwacja!!!! Upiłaś się czy co? czymie ją i nie puszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Brawo Chorwacja!!!! Upiłaś się czy co? czymie ją i nie puszcza dokładnie, ide po drinka na trzeźwo tego nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Brawo Chorwacja!!!! Upiłaś się czy co? czymie ją i nie puszcza ma pewnie ze 2 promile bo od dwóch dni nie piła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Brawo Chorwacja!!!! Upiłaś się czy co? czymie ją i nie puszcza dokładnie, ide po drinka na trzeźwo tego nie wytrzymam idż Kasia idż pewnie dlatego przegrywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja myslałam, ze Ty kucnie to juz masz zamówioną. Miałaś przeciez wyceny i projekty dużo wcześniej Szafy wnekowe u mnie nadal nie zrobione Nic nie zapowiada, ze bedą zrobione Da się zyć bez tego Ale rozumię Cię! Jak jest możliwośc to rób wszystko odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Czegoś tu nie rozumiem: to jest ta kuchnia, czy jej nie ma I co Ty tak na słodko ten dom chcesz pomalować Pamiętaj, że wanilia jest żółtawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Pojedziemy do Niej i będziemy elewacje lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Wanilia mmmmmm lubię ten zapach a i kolor też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Wanilia mmmmmm lubię ten zapach a i kolor też jak bedzie coś a'la Danio i do tego jeszcze z cynamonem normalnie paluszki lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Wanilia mmmmmm lubię ten zapach a i kolor też jak bedzie coś a'la Danio i do tego jeszcze z cynamonem normalnie paluszki lizać A czy ja mogę odrobię czekolady do tego poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Wanilia mmmmmm lubię ten zapach a i kolor też jak bedzie coś a'la Danio i do tego jeszcze z cynamonem normalnie paluszki lizać A czy ja mogę odrobię czekolady do tego poprosić no ja nie wiem Kaśki trzeba zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Wanilia mmmmmm lubię ten zapach a i kolor też jak bedzie coś a'la Danio i do tego jeszcze z cynamonem normalnie paluszki lizać apropos Danio Moje dziecko , to młodsze ile razy wchodzimy do sklepu biegnie w strone lodówek i krzyczy Mama danio, danio , ojej mama a wszyscy na około patrzą się na biedne dziecko, które każdy kubeczek bierze do ręki i z miłością obraca w rączkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Wanilia mmmmmm lubię ten zapach a i kolor też jak bedzie coś a'la Danio i do tego jeszcze z cynamonem normalnie paluszki lizać apropos Danio Moje dziecko , to młodsze ile razy wchodzimy do sklepu biegnie w strone lodówek i krzyczy Mama danio, danio , ojej mama a wszyscy na około patrzą się na biedne dziecko, które każdy kubeczek bierze do ręki i z miłością obraca w rączkach fajnie masz dziecko witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts