mayland 01.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ja mam inny problem. Mam wrażenie, że wszsytko już widziałam i że wszystko juz było... Jakoś nic mnie nie powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ups, teraz to ja strzeliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 O żesz, ale stronki strzelacie!!! Mayland, jak też tak mam, ale coś trzeba wybrać boję się jakiś kombinacji nie widzianych nigdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No między innymi to ja się o te zdjęcia upominałam więc dziękuję bardzo za przychylenie sie do mojej prośby Super Kasia! I kto tu się obawia o jakieś dogonienie ?! wstydź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Reyzel, jak nikogo u nas nie znajdę, tooooo wysyłam do Ciebie Ullerowa, zapytaj, plizzz, tak mi zależy na tych danych jakby co - służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Swoją drogą pięknie tu poszalałyście dziewczyny z tymi kolorami i tynkami . I propozycje - co jedna to ciekawsza. Mimo tego, ze tynk ozdobny juz mam, i kolor zarą...ście czerwony też to najchętniej bym wszystko przeniosła do nowego salonu ... Jeszcze mi się nie znudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Swoją drogą pięknie tu poszalałyście dziewczyny z tymi kolorami i tynkami . I propozycje - co jedna to ciekawsza. Mimo tego, ze tynk ozdobny juz mam, i kolor zarą...ście czerwony też to najchętniej bym wszystko przeniosła do nowego salonu ... Jeszcze mi się nie znudziło a zdjęcia jakieś masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kasieńska,uratowałaś dane???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kasieńska,uratowałaś dane???? okazało się, że mój wrodzony wdzięk i urok osobisty (najgorsze to sobie wmawiać ) sprawiły, że pan naprawiacz obiecał mi, że się tym zajmie Część danych odzyskał na już, na resztę muszę poczekać. NIestety w tej reszcie nie mam zdjęć domu Pozostaje mi mieć nadzieję, że jednak sie coś odzyska A jakby co, to mam jeszcze maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 okazało się, że mój wrodzony wdzięk i urok osobisty (najgorsze to sobie wmawiać ) sprawiły, że pan naprawiacz obiecał mi, że się tym zajmie A tam, zaraz najgorsze Znam gorsze rzeczy Szkoda zdjęć, psia krętka, ale i tak dobrze!! Jakiś czas temu pewien znajomy fanatyk komputerowy nakazał mi zgrywanie co jakiś czas na płyty tego, co dla mnie najważniejsze. Powiedział, że mnie zagryzie, jeśli nie będę tego robić Uzbierała się niezła kolekcja, ale jak mi padło wszystko, zdjęcia miałam. Jednym słowem, facio miał rację, aczkolwiek jest to u.......e zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 okazało się, że mój wrodzony wdzięk i urok osobisty (najgorsze to sobie wmawiać ) sprawiły, że pan naprawiacz obiecał mi, że się tym zajmie A tam, zaraz najgorsze Znam gorsze rzeczy Szkoda zdjęć, psia krętka, ale i tak dobrze!! Jakiś czas temu pewien znajomy fanatyk komputerowy nakazał mi zgrywanie co jakiś czas na płyty tego, co dla mnie najważniejsze. Powiedział, że mnie zagryzie, jeśli nie będę tego robić Uzbierała się niezła kolekcja, ale jak mi padło wszystko, zdjęcia miałam. Jednym słowem, facio miał rację, aczkolwiek jest to u.......e zajęcie teraz to wiem, zaraz jadę kupić ze sto płytek do archiwizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 okazało się, że mój wrodzony wdzięk i urok osobisty (najgorsze to sobie wmawiać ) sprawiły, że pan naprawiacz obiecał mi, że się tym zajmie A tam, zaraz najgorsze Znam gorsze rzeczy Szkoda zdjęć, psia krętka, ale i tak dobrze!! Jakiś czas temu pewien znajomy fanatyk komputerowy nakazał mi zgrywanie co jakiś czas na płyty tego, co dla mnie najważniejsze. Powiedział, że mnie zagryzie, jeśli nie będę tego robić Uzbierała się niezła kolekcja, ale jak mi padło wszystko, zdjęcia miałam. Jednym słowem, facio miał rację, aczkolwiek jest to u.......e zajęcie teraz to wiem, zaraz jadę kupić ze sto płytek do archiwizacji I dobrze!!!! Miłych wieczorów przy dokonywaniu tej archiwizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 To teraz w kwestii budowy - pieknie!!!! Pnie się to Wasze domostwo w górę jak borowik po deszczu A sugestię mam takową: może Wy sobie zostawcie taką na świat otwartą sypialnię Widoki piękne i dla Was i dla ... ulicy Gratuluje Kasiu, niedługo będziemy kartony zbierać na przeprowadzkę, bo jak wiadomo tego towaru zawsze w takich sytuacjach mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kasia Pieknie to rosnie . Trzeba trzymac teraz kciuki za pogode , zeby dach polozyc. I coz ? Czas kolory do pokoi wybierac. Nie zamykaj tej sypialni na swiat. Sasiedzi beda mieli fajnie popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 heheheh dziewczęta, nie namawiajcie aniołka do złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Jakby kartony były potrzebne to ja zawsze mam ich dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Z kartonami czy też bez, jesteście u mnie zawsze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Czasem jak tak siedzę na forum, to mam wrażenie, ze od dawna sie znamy, że się widziałam z niejedna już osobą, odwiedzaliśmy się, znamy domy, dizeci, mężów, żony i że wogóle... prawie jak małżeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Czasem jak tak siedzę na forum, to mam wrażenie, ze od dawna sie znamy, że się widziałam z niejedna już osobą, odwiedzaliśmy się, znamy domy, dizeci, mężów, żony i że wogóle... prawie jak małżeństwo i znowu się z Tobą zgadzam jak spotkałam się z Maxi, to gadałyśmy jak najęte, jakbyśmy się znały ze 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Czasem jak tak siedzę na forum, to mam wrażenie, ze od dawna sie znamy, że się widziałam z niejedna już osobą, odwiedzaliśmy się, znamy domy, dizeci, mężów, żony i że wogóle... prawie jak małżeństwo i znowu się z Tobą zgadzam jak spotkałam się z Maxi, to gadałyśmy jak najęte, jakbyśmy się znały ze 100 lat Bo Maxi...taka fajna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts