kaśka maciej 19.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Widzę też że na budowie zmiany. Ja to czekam na wykończeniówkę bo ona nadaje ostatecznego szlifu Ciekawe co tam sobie wymyślilaś Ty wiesz, że ja sama ciekawa jestem co z tego wyjdzie?? Pewności nie mam czy to będzie miało ręce i nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 cos z twoja sygnaturka nie tak prosze mi sie zaraz poprawic , bo zagadam depeesie , zeby cie zagadala i.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 no, to ja też sto lat http://www.kwiaty-kabaty.pl/images/kwiaty/6/komunia12_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dario, pyszota, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A czemu Ty dzisiaj z nami na forum siedzisz a nie swiętujesz? Małż w robocie pewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A czemu Ty dzisiaj z nami na forum siedzisz a nie swiętujesz? Małż w robocie pewnie?Właśnie idzie spać bo w nocy ma jakiś wylot do Bydgoszczy Jakiś przeszczep się szykuje. Ale zdążyliśmy już poświętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a jak z mieszkankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Za urodzinowe życzenia dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna, czyli: braza, mikopiko, froszka, aka-jonek, Maluszek, Ew-ka, Sonika, magi, anjamen, kolakao, jamles, AmberWind, verunia, DPS, Daro_k, Mayland, Dario_As A teraz idę sprawdzić kto mi NIE ZŁOŻYŁ życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Za urodzinowe życzenia dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna, czyli: braza, mikopiko, froszka, aka-jonek, Maluszek, Ew-ka, Sonika, magi, anjamen, kolakao, jamles, AmberWind, verunia, DPS, Daro_k, Mayland, Dario_As A teraz idę sprawdzić kto mi NIE ZŁOŻYŁ życzeń i w tym momencie FROSCH rzucil fochem bedzie Cie to drogo kosztowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Za urodzinowe życzenia dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna, czyli: braza, mikopiko, froszka, aka-jonek, Maluszek, Ew-ka, Sonika, magi, anjamen, kolakao, jamles, AmberWind, verunia, DPS, Daro_k, Mayland, Dario_As A teraz idę sprawdzić kto mi NIE ZŁOŻYŁ życzeń i w tym momencie FROSCH rzucil fochem bedzie Cie to drogo kosztowac spytaj jak mogę mu to wynagrodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 mowi , ze serce mu peklo na pol po niczym szpachla na plycie GK krew leje sie rozleglym strumieniem oj kasiu, przyjdziesz tu do nas jutro sprzatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 mowi , ze serce mu peklo na pol po niczym szpachla na plycie GK krew leje sie rozleglym strumieniem oj kasiu, przyjdziesz tu do nas jutro sprzatac ożeszty!!!! normalnie ucałuj go ode mnei tak wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Za urodzinowe życzenia dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna, czyli: braza, mikopiko, froszka, aka-jonek, Maluszek, Ew-ka, Sonika, magi, anjamen, kolakao, jamles, AmberWind, verunia, DPS, Daro_k, Mayland, Dario_As A teraz idę sprawdzić kto mi NIE ZŁOŻYŁ życzeń i w tym momencie FROSCH rzucil fochem bedzie Cie to drogo kosztowac spytaj jak mogę mu to wynagrodzić on mnie sie pyta : no jak ? boi sie mnie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 mowi , ze serce mu peklo na pol po niczym szpachla na plycie GK krew leje sie rozleglym strumieniem oj kasiu, przyjdziesz tu do nas jutro sprzatac ożeszty!!!! normalnie ucałuj go ode mnei tak wiesz i tu pojawil sie usmiech na jego twarzy czy ty wiesz co on mi kazal w twoim imieniu zrobic ??? wydaje mi sie to lekko nieprzyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 on mnie sie pyta : no jak ? boi sie mnie chyba hhmmmmmm, na przykład moge mu zrobic ciepłe skarpety na drutach, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 i tu pojawil sie usmiech na jego twarzy czy ty wiesz co on mi kazal w twoim imieniu zrobic ??? wydaje mi sie to lekko nieprzyzwoite W moim imieniu i nieprzyzwoicie??????? Musiałaś się chyba pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dobra, spadywuję moi drodzy Małż już mi miejsce w łóżku grzeje Do jutra PS. Frosia pamiętaj, tylko bądź niegrzeczną dziewczynką wwwrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 on mnie sie pyta : no jak ? boi sie mnie chyba hhmmmmmm, na przykład moge mu zrobic ciepłe skarpety na drutach, co??? hahhaha frosch powiedzial , ze skarpety mozesz sobie zostawic on bierze ...druty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dobra, spadywuję moi drodzy Małż już mi miejsce w łóżku grzeje Do jutra PS. Frosia pamiętaj, tylko bądź niegrzeczną dziewczynką wwwrrrrrr obiecuje !!! ucaluj meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Czujsię mocno wyróżniona!!!!! Frosia, Ty powiedz Froschowi, co by nie był taki fochliwy, bo jeszcze Mu tak zostanie A te druty to na co Mu ... oko se jeszcze wybije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts