Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to przeleć się jeszcze raz po necie, poszukaj cichszego. Pamietaj, że producenci nie zawsze uczciwie podają tego typu wartości, zdarza się, że zaniżają lub zawyżają niektóre rzeczy, z decybelami też może tak być, że zaniżają. :roll:

:o

No to ja juz więcej nie piszę bo ja sobie życia w kuchni bez mikrofali nie wyobrazam :oops: :roll: :roll: Dziecko wracając ze szkoły byłoby bez posiłku do 17 albo i dłuzej :roll: Ja wracając do domu stawałabym przy garach a to mi się nie usmiecha. A wogóle to najlepiej jakbyśmy czekały z obiadem do 20 jak wraca małż :lol: :lol:

Używam mikrofali od kilkunastu lat. To juz kolejna jaką przerabiam. Nie gotuję w niej. Podgrzewam i rozmrażam. Do tego mi głównie sluży.
Zanim wyszłam za mąż też mieliśmy mikrofalę. Teraz w bloku to normalnie mam 2 metry (chyba) blatu wiec nei chyci.

W domu okazuje się, że też nie będzie jak. Szlaken trafen :evil:

Kasia,

A moze ta mikrofale do zabudowy upchniesz :roll: Ja wlasnie o tym pomyslalam ... chociaz projekt juz zatwierdzony i zaplacony, to moze go troche pomodyfikuje :roll: 8)

Kurcze, no właśnie nie wiem gdzie :roll:

W poniedziałek idę na ostateczną rozprawę w sprawie kuchni :wink: to może wtedy coś wymodzimy :roll:

W bloku nie miałam miejsca na blacie. Zabudowa też byla juz zrobiona więc..... kupiliśmy takie specjalne mocowania, coś jakby nogi, szyny do mikrofali. Przykręca sie je do ściany i stawia na nich zwykłą mikrofalę, nie tę do zabudowy. Wisiała podwieszona pod szafkami. Blat nie był zająty i pasowała tam idealnie. :wink:

Dobry wieczór - mam nadzieję, że imprezujesz. :D

Nieee, wróciłam z zakupów :roll:

Jestem TRWONEM, MEGA TRWONEM :-? :p

Ale na pewno szczęśliwym Trwonem :)

Ja sobie kupiłam wczoraj słuchawkę wifi do komórki. A co tam - raz się żyje : )Ładna była :)