mayland 20.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No cóż....jak każdy wraca o innej porze do domu to mikrofalówka staje się niezbedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No to przeleć się jeszcze raz po necie, poszukaj cichszego. Pamietaj, że producenci nie zawsze uczciwie podają tego typu wartości, zdarza się, że zaniżają lub zawyżają niektóre rzeczy, z decybelami też może tak być, że zaniżają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No cóż....jak każdy wraca o innej porze do domu to mikrofalówka staje się niezbedna dokładnie ale ja nie mam na nią miejsca choćby nie wiem co, to nie mam jej gdzie postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No cóż....jak każdy wraca o innej porze do domu to mikrofalówka staje się niezbedna wlasnie dlatego musze to przemyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No cóż....jak każdy wraca o innej porze do domu to mikrofalówka staje się niezbedna Nie mogę mieć, bo instalacja nie wytrzymuje, korki wyskakują z hukiem godnym otwieranego szampana!!! A przydałaby się, oj przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No to ja juz więcej nie piszę bo ja sobie życia w kuchni bez mikrofali nie wyobrazam Dziecko wracając ze szkoły byłoby bez posiłku do 17 albo i dłuzej Ja wracając do domu stawałabym przy garach a to mi się nie usmiecha. A wogóle to najlepiej jakbyśmy czekały z obiadem do 20 jak wraca małż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 pierwsza mikrofalowke kupilam jak wrocilam z saksow w 2000 roku i od tej pory nie wyobrazam sobie zycia bez niej, wciaz ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Używam mikrofali od kilkunastu lat. To juz kolejna jaką przerabiam. Nie gotuję w niej. Podgrzewam i rozmrażam. Do tego mi głównie sluży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Używam mikrofali od kilkunastu lat. To juz kolejna jaką przerabiam. Nie gotuję w niej. Podgrzewam i rozmrażam. Do tego mi głównie sluży.Zanim wyszłam za mąż też mieliśmy mikrofalę. Teraz w bloku to normalnie mam 2 metry (chyba) blatu wiec nei chyci. W domu okazuje się, że też nie będzie jak. Szlaken trafen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Kasia, A moze ta mikrofale do zabudowy upchniesz Ja wlasnie o tym pomyslalam ... chociaz projekt juz zatwierdzony i zaplacony, to moze go troche pomodyfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Kasia, A moze ta mikrofale do zabudowy upchniesz Ja wlasnie o tym pomyslalam ... chociaz projekt juz zatwierdzony i zaplacony, to moze go troche pomodyfikuje Kurcze, no właśnie nie wiem gdzie W poniedziałek idę na ostateczną rozprawę w sprawie kuchni to może wtedy coś wymodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 W bloku nie miałam miejsca na blacie. Zabudowa też byla juz zrobiona więc..... kupiliśmy takie specjalne mocowania, coś jakby nogi, szyny do mikrofali. Przykręca sie je do ściany i stawia na nich zwykłą mikrofalę, nie tę do zabudowy. Wisiała podwieszona pod szafkami. Blat nie był zająty i pasowała tam idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Spojrzałam teraz na projekt, istnieje cień szansy, ze może jakoś ten słupek z piekarnikiem da się zadaptować miejsce na mikro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Chyba idę spać Dobranoc i do przeczytania następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.06.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Żeby nie bylo ze nie zagladalam dzien dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Kaśka, czy Ty jeszcze śpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dobry wieczór - mam nadzieję, że imprezujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dobry wieczór - mam nadzieję, że imprezujesz. Nieee, wróciłam z zakupów Jestem TRWONEM, MEGA TRWONEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dobry wieczór - mam nadzieję, że imprezujesz. Nieee, wróciłam z zakupów Jestem TRWONEM, MEGA TRWONEM Ale na pewno szczęśliwym Trwonem Ja sobie kupiłam wczoraj słuchawkę wifi do komórki. A co tam - raz się żyje : )Ładna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 To ja prawicę Trwonowi ściskam Dzieńdoberek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts