ullerowa 22.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kasiu a gdzie kupowałas podbitke do domu i kto ci ja będzie montował? I z jakimi kosztami trzeba się liczy? Odpowiedz może być na prw. Jestem tego ciekawa bo to tez wejdzie w zakres wykańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ty popatrz, ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć - JESTEM KUTWĄ, MEGA KUTWĄ. cZY COŚ ZE MNĄ NIE TAK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.06.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Jestem TRWONEM, MEGA TRWONEM No dobra, pochwal sie! To, ze odchudzilas portfel to juz wiemy, ale wciaz nie bylo prezentacji roztrwonienia A ja wczoraj smigalam z moja Przyjaciolka po sklepach ... jak mniemam niedaleko Ciebie Kasiu Roztrwonilysmy nie tylko kase, ale tez czas ... alez jak przyjemnie bylo Depsia, Zapewniam, zes absolutnie zdrowa! I tez szczesliwa i spelniona No i chyba bogatsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Depsia, jesteś absolutnie normalna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No dziewczyny, no co ja poradzę Wchodzę do takiego np Camaieu i widze przecudnej urody taką bawełnianą narzutkę jakby, czy bolerko z krókim rękawem w kolorze czerwonego wina, zawiązywana pod biustem i zapinane na jeden guzik na górze, CUDO!!. Na ciepłe letnie wieczory, na jakąś bluzkę na ramiączkąch. Na dodatek w promocji, czy przecenie jakiejś za pół ceny. No i jak tu nie wziąć??? No ale pasowałaby jakaś fajna bluzeczka pod spód Wchodzę więc przypadkiem do Orsaya I widzę, wisi taka biała, no idealna pod tą narzutkę. Lezy jak ulał (jak na złość ) i tez jest w promocji!!! I tym sposobem nabyłam drogą kupna te dwie rzeczy Na szczęście nie były drogie Na swoje usprawiedliwienie powiem, że kupiłam za kasę , która dostałam od rodziców na urodziny. Prosze o łagodny wymiar kary PS. zazdroszczę ludziom, którzy potrafią oprzeć się fajnym rzeczom, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Oddalam powództwo!!!! Postępowanie umorzone!!! Nie mogę wchodzić do sklepów jeździeckich i księgarń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kasiu mam to samo, nie przejde obojetnie kolo sklepu z odzieza damska a dzisiaj mowie do meza chcem (tu tupniecie nozka) dmuchany basen bo goraco taki 3x2metry zebym se poki co mogla pupe zamoczyc i drinka wypic w goracy dzien i tak jeczalam i jeczalam ze w koncu ulegl niestety jeszcze nie wyjeczalam nowego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Oddalam powództwo!!!! Postępowanie umorzone!!! Nie mogę wchodzić do sklepów jeździeckich i księgarń!!! Ubrania to jedno, o książkach to wolę nie wspominać Mam taką zaprzyjaźniona księgarnię Sprowadza mi jaką chce książkę, nawet jak nakład wyczerpany, oni potrafią spod ziemi wyczarować Tyle kupuję, że rabat mam Ech No ale z drugiej strony, to trza sie cieszyć, że jest co wydawać, nie??? jak przyjdą chude lata (spłacania kredytu na ten przykład ) to będzie jak znalazł poza tym, kiedy się "stroić" jak nie teraz?? póki człowiek jeszcze nie straszy (aż tak bardzo ) potem może nie wystarczyć puder z róż, kiedy morda stara już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Anjamen - a jak to sdię to tą nóżką tupie Bo ja Ravkę4 chcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Mówisz Kasiu że czas przecen i promocji nastał w sklepach z damskimi fatałaszkami Chyba trzeba sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.06.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Brazuniu trzeba dlugo i skutecznie ta nozka i koniecznie w ponczoszkach. oj widzialam dzisiaj te napisy SALE ale bylam taka podniecona basenem ze zostawilam sobie sklepy na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Z tymi pończoszkami to problem będzie, ale czego się nie robi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Anjamen - a jak to sdię to tą nóżką tupie Bo ja Ravkę4 chcem...uuuuuuuuuuuuuuu to trzeba dość długo i intensywnie tupać też bym kciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Chociaż z drugiej strony, teraz jest jakaś promocja w Toyocie Jakieś zniżki cycuś mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Chociaż z drugiej strony, teraz jest jakaś promocja w Toyocie Jakieś zniżki cycuś mają Cicho bądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Chociaż z drugiej strony, teraz jest jakaś promocja w Toyocie Jakieś zniżki cycuś mają Cicho bądź No co??? Podpowidam ci przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Chociaż z drugiej strony, teraz jest jakaś promocja w Toyocie Jakieś zniżki cycuś mają Cicho bądź No co??? Podpowidam ci przecież I o to właśnie chodzi, że mnie korci... a jeszcze promocje ... ja nie wiem, nigdy silnej woli nie miałam ... lepiej bądź cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Chociaż z drugiej strony, teraz jest jakaś promocja w Toyocie Jakieś zniżki cycuś mają Cicho bądź No co??? Podpowidam ci przecież I o to właśnie chodzi, że mnie korci... a jeszcze promocje ... ja nie wiem, nigdy silnej woli nie miałam ... lepiej bądź cicho to sa bardzo dobre auta, verunia to samo ci powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Chociaż z drugiej strony, teraz jest jakaś promocja w Toyocie Jakieś zniżki cycuś mają Cicho bądź No co??? Podpowidam ci przecież I o to właśnie chodzi, że mnie korci... a jeszcze promocje ... ja nie wiem, nigdy silnej woli nie miałam ... lepiej bądź cicho Brazunia ja tam Cię podpuszczać nie chcę ale..... jak nie teraz w promocji to kiedy A może jakiś kredyt 0% mają...to może ja też się skuszę A potem jak będziesz miała ranczo to Ravka sie przyda ...no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 to prawda toyotki sa bardzo dobre, moja wprawdzie to nie Ravka ale uwielbiam swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts