Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem TRWONEM, MEGA TRWONEM :-? :p

No dobra, pochwal sie! :D To, ze odchudzilas portfel to juz wiemy, ale wciaz nie bylo prezentacji roztrwonienia :-)

A ja wczoraj smigalam z moja Przyjaciolka po sklepach ... jak mniemam niedaleko Ciebie Kasiu ;) Roztrwonilysmy nie tylko kase, ale tez czas ... alez jak przyjemnie bylo :D 8) :D :oops:

Depsia,

Zapewniam, zes absolutnie zdrowa! I tez szczesliwa i spelniona :-) No i chyba bogatsza :D 8) :D

No dziewczyny, no co ja poradzę :roll:

Wchodzę do takiego np Camaieu i widze przecudnej urody taką bawełnianą narzutkę jakby, czy bolerko z krókim rękawem :roll: w kolorze czerwonego wina, zawiązywana pod biustem i zapinane na jeden guzik na górze, CUDO!!. Na ciepłe letnie wieczory, na jakąś bluzkę na ramiączkąch. Na dodatek w promocji, czy przecenie jakiejś za pół ceny. No i jak tu nie wziąć??? :roll:

No ale pasowałaby jakaś fajna bluzeczka pod spód :oops: Wchodzę więc przypadkiem do Orsaya :roll: I widzę, wisi taka biała, no idealna pod tą narzutkę. Lezy jak ulał :roll: (jak na złość :wink: ) i tez jest w promocji!!!

I tym sposobem nabyłam drogą kupna te dwie rzeczy :roll: Na szczęście nie były drogie :roll:

Na swoje usprawiedliwienie powiem, że kupiłam za kasę , która dostałam od rodziców na urodziny.

Prosze o łagodny wymiar kary :-?

PS. zazdroszczę ludziom, którzy potrafią oprzeć się fajnym rzeczom, serio :roll:

Kasiu mam to samo, nie przejde obojetnie kolo sklepu z odzieza damska ;)

a dzisiaj mowie do meza chcem (tu tupniecie nozka) dmuchany basen bo goraco taki 3x2metry zebym se poki co mogla pupe zamoczyc i drinka wypic w goracy dzien i tak jeczalam i jeczalam ze w koncu ulegl ;)

niestety jeszcze nie wyjeczalam nowego projektu

Oddalam powództwo!!!! Postępowanie umorzone!!!

Nie mogę wchodzić do sklepów jeździeckich i księgarń!!! :-?

Ubrania to jedno, o książkach to wolę nie wspominać :-?

Mam taką zaprzyjaźniona księgarnię :roll: Sprowadza mi jaką chce książkę, nawet jak nakład wyczerpany, oni potrafią spod ziemi wyczarować :roll:

Tyle kupuję, że rabat mam :-?

Ech :roll:

No ale z drugiej strony, to trza sie cieszyć, że jest co wydawać, nie??? :roll:

jak przyjdą chude lata (spłacania kredytu na ten przykład :wink: ) to będzie jak znalazł :lol:

poza tym, kiedy się "stroić" jak nie teraz?? :roll: póki człowiek jeszcze nie straszy (aż tak bardzo :wink: ) potem może nie wystarczyć puder z róż, kiedy morda stara już :lol:

Chociaż z drugiej strony, teraz jest jakaś promocja w Toyocie :roll:

Jakieś zniżki cycuś mają :roll:

Cicho bądź :evil: :wink: :D :roll:

No co??? :roll: Podpowidam ci przecież :wink: :lol:

I o to właśnie chodzi, że mnie korci... a jeszcze promocje ... ja nie wiem, nigdy silnej woli nie miałam ... lepiej bądź cicho :D

I o to właśnie chodzi, że mnie korci... a jeszcze promocje ... ja nie wiem, nigdy silnej woli nie miałam ... lepiej bądź cicho :D

to sa bardzo dobre auta, verunia to samo ci powie 8)

Brazunia ja tam Cię podpuszczać nie chcę ale.....

jak nie teraz w promocji to kiedy :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

A może jakiś kredyt 0% mają...to może ja też się skuszę :oops: :oops: :oops: :oops:

A potem jak będziesz miała ranczo to Ravka sie przyda ...no nie :roll: :roll: :D :D :D