kaśka maciej 22.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 to prawda toyotki sa bardzo dobre, moja wprawdzie to nie Ravka ale uwielbiam swoją moja też nie Ravka, ale tez ją uwielbiam bobowa dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ło matko, pewnie, że toyotka fajne autko jest, ale jako mega kutwa chyba bym nie kupiła. A Ty Brazunia zrobisz, co zechcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ja Toyotki to w ogóle wszystkie love!! Podobają mi się autka naprawdę potężnie, a przy tym ponoć oszczędne ... niezmiernie rzadko się psują!!! Chyba jednak na obecną chwilę jej kupno przerasta moje możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ja Toyotki to w ogóle wszystkie love!! Podobają mi się autka naprawdę potężnie, a przy tym ponoć oszczędne ... niezmiernie rzadko się psują!!! Chyba jednak na obecną chwilę jej kupno przerasta moje możliwości A może nie Dobrze licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Policzę Bobuniu, na pewno policzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Chyba idę oddać się mojemu drugiemu nałogowi Idę czytać "Lidera" Do jutra, jutro będzie się sporo działo, ale o tym sza, żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Chyba idę oddać się mojemu drugiemu nałogowi Idę czytać "Lidera" Do jutra, jutro będzie się sporo działo, ale o tym sza, żeby nie zapeszyć I ja mam spokojnie przespać noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Policzę Bobuniu, na pewno policzę Nooo...tak trzymaj A jak już skończysz liczyć to się pochwal, jaki kolor wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Chyba idę oddać się mojemu drugiemu nałogowi Idę czytać "Lidera" Do jutra, jutro będzie się sporo działo, ale o tym sza, żeby nie zapeszyć I ja mam spokojnie przespać noc hmmmm.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Anjamen - a jak to sdię to tą nóżką tupie Bo ja Ravkę4 chcem...uuuuuuuuuuuuuuu to trzeba dość długo i intensywnie tupać też bym kciała ja tam nie wiem czy to dobry sposob, ale moja szwagierka nowke toyotke dostala od meza jak w ciaze zaszla. ja juz sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Anjamen - a jak to sdię to tą nóżką tupie Bo ja Ravkę4 chcem...uuuuuuuuuuuuuuu to trzeba dość długo i intensywnie tupać też bym kciała ja tam nie wiem czy to dobry sposob, ale moja szwagierka nowke toyotke dostala od meza jak w ciaze zaszla. ja juz sama nie wiem Tfu...tfu... a kysz ...!!!!!! To ja już nie chcę tej Toyoty Cześć, pobudka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 nie m anikogo - dzien dobry przed poludniem - no moze jeszcze z rana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.06.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 hejka u mnie nic się nie wytupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja Ci dam nie ma nikogo Całe 12 minut przed Tobą przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja Ci dam nie ma nikogo Całe 12 minut przed Tobą przylazłam no przepraszam - zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 dzien dobry ja tez juz wstalam. wcale sie nie wyspalam bo w nocy burza byla straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 no u nas jakos sie zbiera - mayland mowi ze jej cisnienie oczami wychodzi - zaraz lunie juz prawie prawie !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 A Gospodyni gdzie się zapodziała trwoni nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 hejka u mnie nic się nie wytupie Iiiieeeetaaaam ... wszystko zależy od intensywności tupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 hejka u mnie nic się nie wytupie Iiiieeeetaaaam ... wszystko zależy od intensywności tupania Eeeeeeeeee ja po prostu idę i kupuje :) Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts