DPS 23.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 A ja zawsze mówię: Eeee tam, i tak nas nie stać. Jestem mega kutwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 A ja zawsze mówię: Eeee tam, i tak nas nie stać. Jestem mega kutwą. Mogę odpuścić buty. Mogę kieckę. Mogę nie chodzić do fryzjera. Ale jak się zakocham w samochodzie - się nie da, no kurde no way. Dotąd będę koło niego chodzić aż go kupię. Kiedyś tak czekałam na Peugeota 206 - 8 lat W końcu kupiłam i sprzedałam z lekkim sercem szybciej niż bym sobie życzyła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Kiedyś tak czekałam na Peugeota 206 - 8 lat W końcu kupiłam i sprzedałam z lekkim sercem szybciej niż bym sobie życzyła :) Ja też sprzedałam 206 -tkę z lekkim sercem . Samochodzik nie na polskie drogi. Ale prowadził się całkiem nieźle. I z tymi ciuchami mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 o kurczaczki pieczone - ale temat: no cóż WTRANCAM SIĘ: dziewczyny, potrzebjecie duże silne auta a ich rodzaj zależy od celu wykorzystania 1. jak ktoś buduje RAV4 choć w tej klasie wybrałbym Hondę CRV 2. jak ktoś jeździ pod hipermarket po zakupy to Mondeo kombi 2,2TDCI 3. jak ktoś musi tupać, by cos mieć to peugeot się nada choć sugerowałbym Audi 3 1,9TDI 4. jak ktoś chce, aby 70% faciów nie zbliżało się z braku wiary w siebie Audi S5 (bezkompromisowy) No i najlepiej kupować roczne i sprzedawać 4-5letnie. Mam nadzieję, że się przydałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No wiatm szanownych gości Słuchajcie!! Dzien pełen załawtwiań, ustaleń i na koniec impreza (zaległa dżampreza urodzinowoa Synka dla kumpli) Po koleji: -rano, w trakcie szalejącej burzy, ulewy i wichury w jednym wybrałam się z dziećmi po zakup farby na elewację. Zakup się udał Dokupiłam tez jakiś zwykły drewnochron do posmarowania podbitki "od spodu" bo to kolorowe cholerstwo strasznie drogie jest -następnie, odstawiwszy dzieci do babci poszłam do pana od kuchni ustalać szczegóły. Zajęlo nam to 2 godziny i jak się okazało, jeszcze nie koniec ustaleń Jutro powtórka Ale damy radę -potem zakupy na imprezę, przygotowanie jej, odgruzowanie chałupy, a zwłaszcza pokoju potomków W tak zwanym międzyczasie zadzwoniłam do -pana od schodów: będą najpóźniej w czwartek -pana od ziemi, czyli sąsiada, który obiecał nam dać to co wykopał na fundament, będzie w środę -ekipy wykończeniowej i umówiliśmy się, że w przyszłym tygodniu wchodzą Czy o czymś zapomniałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 o kurczaczki pieczone - ale temat: no cóż WTRANCAM SIĘ: dziewczyny, potrzebjecie duże silne auta a ich rodzaj zależy od celu wykorzystania 1. jak ktoś buduje RAV4 idealnie 2. jak ktoś jeździ pod hipermarket po zakupy to Mondeo kombi 3. jak ktoś musi tupać, by cos mieć to peugeot się nada 4. jak ktoś chce, aby 70% faciów nie zbliżało się z braku wiary w siebie Audi S5 No i najlepiej kupować roczne i sprzedawać 4-5letnie. Mam nadzieję, że się przydałem Max 4 letnie (samochodem nie należy jeździć dłużej niż 3 lata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 hejka u mnie nic się nie wytupie Iiiieeeetaaaam ... wszystko zależy od intensywności tupania Eeeeeeeeee ja po prostu idę i kupuje :) Polecam No ja tak właśnie mam Tylko czasem przychodzę do domu i się pytam, po jaką cholerę kupiłaś 12 bluzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No ja tak właśnie mam Tylko czasem przychodzę do domu i się pytam, po jaką cholerę kupiłaś 12 bluzeczkę Widac mus był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Tylko ciężko kupic chyba roczne auto, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No wiatm szanownych gości Słuchajcie!! Dzien pełen załawtwiań, ustaleń i na koniec impreza (zaległa dżampreza urodzinowoa Synka dla kumpli) Po koleji: -rano, w trakcie szalejącej burzy, ulewy i wichury w jednym wybrałam się z dziećmi po zakup farby na elewację. Zakup się udał Dokupiłam tez jakiś zwykły drewnochron do posmarowania podbitki "od spodu" bo to kolorowe cholerstwo strasznie drogie jest -następnie, odstawiwszy dzieci do babci poszłam do pana od kuchni ustalać szczegóły. Zajęlo nam to 2 godziny i jak się okazało, jeszcze nie koniec ustaleń Jutro powtórka Ale damy radę -potem zakupy na imprezę, przygotowanie jej, odgruzowanie chałupy, a zwłaszcza pokoju potomków W tak zwanym międzyczasie zadzwoniłam do -pana od schodów: będą najpóźniej w czwartek -pana od ziemi, czyli sąsiada, który obiecał nam dać to co wykopał na fundament, będzie w środę -ekipy wykończeniowej i umówiliśmy się, że w przyszłym tygodniu wchodzą Czy o czymś zapomniałam??? a parpety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No ja tak właśnie mam Tylko czasem przychodzę do domu i się pytam, po jaką cholerę kupiłaś 12 bluzeczkę Widac mus był Dokładnie, na mus nie ma rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 a parpety? no wlasnie o tym zapomniałam jutro idę zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Tylko ciężko kupic chyba roczne auto, nie??? NIe ma z tym kłopotu. Ja czatuję na MondeoIV. I już się pojawiają używki, ale nejczęsciej porozbijene. MAm czas poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Tylko ciężko kupic chyba roczne auto, nie??? Nie w W-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Tylko ciężko kupic chyba roczne auto, nie??? Nie w W-wie No właśnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Odpadam od pionu, dobranoc dziewczęta i chopacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Pa , dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.06.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Wy już śpicie Boszzz ja dopiero z budowy wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2008 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 o kurczaczki pieczone - ale temat: no cóż WTRANCAM SIĘ: dziewczyny, potrzebjecie duże silne auta a ich rodzaj zależy od celu wykorzystania 1. jak ktoś buduje RAV4 choć w tej klasie wybrałbym Hondę CRV 2. jak ktoś jeździ pod hipermarket po zakupy to Mondeo kombi 2,2TDCI 3. jak ktoś musi tupać, by cos mieć to peugeot się nada choć sugerowałbym Audi 3 1,9TDI 4. jak ktoś chce, aby 70% faciów nie zbliżało się z braku wiary w siebie Audi S5 (bezkompromisowy) No i najlepiej kupować roczne i sprzedawać 4-5letnie. Mam nadzieję, że się przydałem Ja to bym jeszcze poprosiła o taką listę, skąd brać kasę na te auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Eeee ja mam lepszy sposób na pozyskanie auta Iść do szwagra na komis i wybrać któreś auto z parkingu Depesia to dobry pomysł bo niekosztowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts