Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja zawsze mówię: Eeee tam, i tak nas nie stać. :lol:

Jestem mega kutwą. :oops: 8)

Mogę odpuścić buty. Mogę kieckę. Mogę nie chodzić do fryzjera.

Ale jak się zakocham w samochodzie - się nie da, no kurde no way. Dotąd będę koło niego chodzić aż go kupię.

Kiedyś tak czekałam na Peugeota 206 - 8 lat :) W końcu kupiłam i sprzedałam z lekkim sercem szybciej niż bym sobie życzyła :):)

Kiedyś tak czekałam na Peugeota 206 - 8 lat :) W końcu kupiłam i sprzedałam z lekkim sercem szybciej niż bym sobie życzyła :):)

Ja też sprzedałam 206 -tkę z lekkim sercem :lol: . Samochodzik nie na polskie drogi. Ale prowadził się całkiem nieźle. I z tymi ciuchami mam to samo :wink:

o kurczaczki pieczone - ale temat:

no cóż WTRANCAM SIĘ:

dziewczyny, potrzebjecie duże silne auta a ich rodzaj zależy od celu wykorzystania

1. jak ktoś buduje RAV4 choć w tej klasie wybrałbym Hondę CRV

2. jak ktoś jeździ pod hipermarket po zakupy to Mondeo kombi 2,2TDCI

3. jak ktoś musi tupać, by cos mieć to peugeot się nada choć sugerowałbym Audi 3 1,9TDI

4. jak ktoś chce, aby 70% faciów nie zbliżało się z braku wiary w siebie Audi S5 (bezkompromisowy)

No i najlepiej kupować roczne i sprzedawać 4-5letnie.

Mam nadzieję, że się przydałem 8)

No wiatm szanownych gości :)

Słuchajcie!!

Dzien pełen załawtwiań, ustaleń i na koniec impreza (zaległa dżampreza urodzinowoa Synka dla kumpli)

Po koleji:

-rano, w trakcie szalejącej burzy, ulewy i wichury w jednym wybrałam się z dziećmi po zakup farby na elewację. Zakup się udał :D Dokupiłam tez jakiś zwykły drewnochron do posmarowania podbitki "od spodu" :) bo to kolorowe cholerstwo strasznie drogie jest :-?

-następnie, odstawiwszy dzieci do babci poszłam do pana od kuchni ustalać szczegóły. Zajęlo nam to 2 godziny :o i jak się okazało, jeszcze nie koniec ustaleń :roll: Jutro powtórka :) Ale damy radę 8)

-potem zakupy na imprezę, przygotowanie jej, odgruzowanie chałupy, a zwłaszcza pokoju potomków :roll:

W tak zwanym międzyczasie zadzwoniłam do

-pana od schodów: będą najpóźniej w czwartek 8)

-pana od ziemi, czyli sąsiada, który obiecał nam dać to co wykopał na fundament, będzie w środę 8)

-ekipy wykończeniowej i umówiliśmy się, że w przyszłym tygodniu wchodzą 8)

Czy o czymś zapomniałam??? :roll:

no cóż WTRANCAM SIĘ:

dziewczyny, potrzebjecie duże silne auta a ich rodzaj zależy od celu wykorzystania

1. jak ktoś buduje RAV4 idealnie

2. jak ktoś jeździ pod hipermarket po zakupy to Mondeo kombi

3. jak ktoś musi tupać, by cos mieć to peugeot się nada

4. jak ktoś chce, aby 70% faciów nie zbliżało się z braku wiary w siebie Audi S5

Max 4 letnie (samochodem nie należy jeździć dłużej niż 3 lata :):)

hejka :D

u mnie nic się nie wytupie 8) :lol: :wink:

Iiiieeeetaaaam ... wszystko zależy od intensywności tupania :wink:

Eeeeeeeeee ja po prostu idę i kupuje :):) Polecam :)

No ja tak właśnie mam :roll:

Tylko czasem przychodzę do domu i się pytam, po jaką cholerę kupiłaś 12 bluzeczkę :roll: :wink:

No wiatm szanownych gości :)

Słuchajcie!!

Dzien pełen załawtwiań, ustaleń i na koniec impreza (zaległa dżampreza urodzinowoa Synka dla kumpli)

Po koleji:

-rano, w trakcie szalejącej burzy, ulewy i wichury w jednym wybrałam się z dziećmi po zakup farby na elewację. Zakup się udał :D Dokupiłam tez jakiś zwykły drewnochron do posmarowania podbitki "od spodu" :) bo to kolorowe cholerstwo strasznie drogie jest :-?

-następnie, odstawiwszy dzieci do babci poszłam do pana od kuchni ustalać szczegóły. Zajęlo nam to 2 godziny :o i jak się okazało, jeszcze nie koniec ustaleń :roll: Jutro powtórka :) Ale damy radę 8)

-potem zakupy na imprezę, przygotowanie jej, odgruzowanie chałupy, a zwłaszcza pokoju potomków :roll:

W tak zwanym międzyczasie zadzwoniłam do

-pana od schodów: będą najpóźniej w czwartek 8)

-pana od ziemi, czyli sąsiada, który obiecał nam dać to co wykopał na fundament, będzie w środę 8)

-ekipy wykończeniowej i umówiliśmy się, że w przyszłym tygodniu wchodzą 8)

Czy o czymś zapomniałam??? :roll:

a parpety? :roll: :wink:

no cóż WTRANCAM SIĘ:

1. jak ktoś buduje RAV4 choć w tej klasie wybrałbym Hondę CRV

2. jak ktoś jeździ pod hipermarket po zakupy to Mondeo kombi 2,2TDCI

3. jak ktoś musi tupać, by cos mieć to peugeot się nada choć sugerowałbym Audi 3 1,9TDI

4. jak ktoś chce, aby 70% faciów nie zbliżało się z braku wiary w siebie Audi S5 (bezkompromisowy)

Ja to bym jeszcze poprosiła o taką listę, skąd brać kasę na te auta. :oops: :D