Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o kurczaczki pieczone - ale temat:

no cóż WTRANCAM SIĘ:

dziewczyny, potrzebjecie duże silne auta a ich rodzaj zależy od celu wykorzystania

1. jak ktoś buduje RAV4 choć w tej klasie wybrałbym Hondę CRV

2. jak ktoś jeździ pod hipermarket po zakupy to Mondeo kombi 2,2TDCI

3. jak ktoś musi tupać, by cos mieć to peugeot się nada choć sugerowałbym Audi 3 1,9TDI

4. jak ktoś chce, aby 70% faciów nie zbliżało się z braku wiary w siebie Audi S5 (bezkompromisowy)

No i najlepiej kupować roczne i sprzedawać 4-5letnie.

Mam nadzieję, że się przydałem 8)

Ja to bym jeszcze poprosiła o taką listę, skąd brać kasę na te auta. :oops: :D

weź więcej 50 000 w kredycie pod dom, stare auto sprzedaj - 70 000 na fajne cacko roczne wystarczy i nie poczujesz w kieszeni

Tś kobieto się narobiła wczoraj :o Niezłe efekty!!!!

Dzień doberek :D

Smarkate i chrychające trzeba potrzymać w domu, luksusem będzie, jak się uda w łóżkach :D Ja swojej daję Ascorutical

a ja bede obstawac przy swoim - jest tak goraco ze nie ma sensu trzymac ich we wlasnych zakichanych przez nich pokojach - na dwor na wietrzenie wypuscic!!!!

Młody to tytan, młodszej chce wyrwać płuca :-? :roll:

Kurde,noooo :x

ja tez tak mam, taki upał a ja zaniemówiłam, no może nie całkiem, ale głos to mam taki jakbym z imprezy wróciła, no masakra :evil:

kropelkami homeopatycznymi się lecze, jak nie pomoze to chyba do lekarza trza będzie iść :evil:

Kasia moze jakies herbatki ziołowe, lipa, miód, cytryna i przegonisz 8)

Wiesz a na kaszel to moim chłopakom lekarka przepisała taki syrop robiony za 5 zł, i pomaga :lol:

Młody to tytan, młodszej chce wyrwać płuca :-? :roll:

Kurde,noooo :x

To może małej coś mukoltycznego zapodać jak ją tak męczy ?

Juz kupiłam, ale trochę za późno jest na wykrztuśny syrop :roll:

Za tym małż ją zbadał i stwierdził, że bez antybiotyku się raczej nie obejdzie :x

Bidulka, strasznie ją męczy, ale tez jest dzielna. Każe sobie pisać : mama, tata, babcia i takie tam :o Potem to przepisuje, zabawa na całego :lol:

Kaśka, Szanowny mówi, że jak przedłużycie pobyt do 16-go to na pewno się zobaczycie - On w każdym razie bardzo by chciał!!!
:lol: :lol: :lol:

Dobre, też bym chciała :roll: ale nie chyci. Małż nie ma tyle urlopu, to raz, dwa po powrocie wielkie pakowanie, trzy : money money money :wink: