kaśka maciej 24.06.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Heloł Moje dzieci kaszlą, kichają, smarkają i chrypią Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.06.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 wypusc je na dwor - jak nie maja goraczki to nic im nie bedzie!! ja tak robie - moje to wlasnie latem sie przeziebiaj - jak poczuja tylko ze slonce mocniej w tylek grzeje to od razu bez butow bez skarpet z pepkiem na wierzchu a pozniej gluty do pasa!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kasia - zaaplikuj im kilka dawek rutinoscorbinu (czy jak się to pisze). Sprawdź czy nie mają temperatur bo ostatnio bardzo angina szaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Tś kobieto się narobiła wczoraj Niezłe efekty!!!! Dzień doberek Smarkate i chrychające trzeba potrzymać w domu, luksusem będzie, jak się uda w łóżkach Ja swojej daję Ascorutical Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.06.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 o kurczaczki pieczone - ale temat: no cóż WTRANCAM SIĘ: dziewczyny, potrzebjecie duże silne auta a ich rodzaj zależy od celu wykorzystania 1. jak ktoś buduje RAV4 choć w tej klasie wybrałbym Hondę CRV 2. jak ktoś jeździ pod hipermarket po zakupy to Mondeo kombi 2,2TDCI 3. jak ktoś musi tupać, by cos mieć to peugeot się nada choć sugerowałbym Audi 3 1,9TDI 4. jak ktoś chce, aby 70% faciów nie zbliżało się z braku wiary w siebie Audi S5 (bezkompromisowy) No i najlepiej kupować roczne i sprzedawać 4-5letnie. Mam nadzieję, że się przydałem Ja to bym jeszcze poprosiła o taką listę, skąd brać kasę na te auta. weź więcej 50 000 w kredycie pod dom, stare auto sprzedaj - 70 000 na fajne cacko roczne wystarczy i nie poczujesz w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.06.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Tś kobieto się narobiła wczoraj Niezłe efekty!!!! Dzień doberek Smarkate i chrychające trzeba potrzymać w domu, luksusem będzie, jak się uda w łóżkach Ja swojej daję Ascorutical a ja bede obstawac przy swoim - jest tak goraco ze nie ma sensu trzymac ich we wlasnych zakichanych przez nich pokojach - na dwor na wietrzenie wypuscic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kola, pewnie masz rację!!! Jak pogoda dopisuje i ciepło, nie ma co ich w domu trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kasiu jak dzieciaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Młody to tytan, młodszej chce wyrwać płuca Kurde,noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.06.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Młody to tytan, młodszej chce wyrwać płuca Kurde,noooo ja tez tak mam, taki upał a ja zaniemówiłam, no może nie całkiem, ale głos to mam taki jakbym z imprezy wróciła, no masakra kropelkami homeopatycznymi się lecze, jak nie pomoze to chyba do lekarza trza będzie iść Kasia moze jakies herbatki ziołowe, lipa, miód, cytryna i przegonisz Wiesz a na kaszel to moim chłopakom lekarka przepisała taki syrop robiony za 5 zł, i pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Młody to tytan, młodszej chce wyrwać płuca Kurde,noooo To może małej coś mukoltycznego zapodać jak ją tak męczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Młody to tytan, młodszej chce wyrwać płuca Kurde,noooo To może małej coś mukoltycznego zapodać jak ją tak męczy ? Juz kupiłam, ale trochę za późno jest na wykrztuśny syrop Za tym małż ją zbadał i stwierdził, że bez antybiotyku się raczej nie obejdzie Bidulka, strasznie ją męczy, ale tez jest dzielna. Każe sobie pisać : mama, tata, babcia i takie tam Potem to przepisuje, zabawa na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 teraz to raczej syropek przeciw kaszlowy bo się bidulka w nocy wykończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kasiu na mnie zawsze dbrze dzialal syropek z cebuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 teraz to raczej syropek przeciw kaszlowy bo się bidulka w nocy wykończy. No pewnie. Nie wolno mukolitycznego na noc. Ale wykrztuśny na noc też nie bardzo. Raczej jakiś acodin czy coś ...Bidulka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 ja mojej małej na noc podaję syrop prawoślazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 ja mojej małej na noc podaję syrop prawoślazowy też jej daję zobaczymy co będzie dalej żeby tylko nie dostała gorączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kaśka, Szanowny mówi, że jak przedłużycie pobyt do 16-go to na pewno się zobaczycie - On w każdym razie bardzo by chciał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kaśka, Szanowny mówi, że jak przedłużycie pobyt do 16-go to na pewno się zobaczycie - On w każdym razie bardzo by chciał!!! Dobre, też bym chciała ale nie chyci. Małż nie ma tyle urlopu, to raz, dwa po powrocie wielkie pakowanie, trzy : money money money Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No rozumiem ... to może być w różne strony ... 6 jest planowo, ale kto wie .. może dzień lub dwa wcześniej...Zobaczymy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts