kaśka maciej 24.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Chyba się oddalę Jutro cięzki dzień przede mną: - tata zaczyna malowanie elewacji, - przychodzą montować schody, - przywożą ziemię na wyrównanie działki i będę sama, bo małż ma dyżura Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dobranoc. A co ty tu robisz o tej porze?????? Wzięłaś jakiś koks??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kasia - jak córcia? hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.06.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 no czedc - wlasnie jak tam corcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 cześć laski Kaśki nie ma, na budowie tyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Cześć Córa niesetety nie w formie Nie ma gorączki, choć tyle, ale kaszel nie daje za wygraną No ale ona jest twrada i się nie poddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.06.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 najwazniejsze ze goraczki nie ma - kurcze nie znam dobrego sposobu na kaszlisko!!!!!!!!!!!! zawsze sama mam z tym problem - co podac zeby zadzialalo!! rob jej moze nocne inhalacje - ja na poduszke kropilam jakichs olejkow, i nacieranie pleckow - ale to tylko jak nie ma goraczki -zreszta pewnie takie sposoby to sama znasz - odkrywcza to ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 najwazniejsze ze goraczki nie ma - kurcze nie znam dobrego sposobu na kaszlisko!!!!!!!!!!!! zawsze sama mam z tym problem - co podac zeby zadzialalo!! rob jej moze nocne inhalacje - ja na poduszke kropilam jakichs olejkow, i nacieranie pleckow - ale to tylko jak nie ma goraczki -zreszta pewnie takie sposoby to sama znasz - odkrywcza to ja nie jestem Zazwyczaj robię to co mówisz, ale jest taki upał u nas, że nie mam sumienia smarować jej jakimś vickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kasia, Duzo zdrowka dla Dzieciakow Gdzie to, aby w lecie takie infekcje szalaly Wspolczuwam ... Ale dacie rade Na kaszel to najlepsze inhalacje, wilgotne powietrze i ... milczenie! Wtedy podrazniona krtan i tchawica same wracajaca do normy ... ale musi to potrwac. Niestety najwiekszym katalizatorem kaszlu jest wtedy gadulstwo, suche pomieszczenia i zmiany temperatury Zycze zdrowka! Kasia, jak Ci te schody zamontuja to dobrze je zabezpiecz ... No ja nie wiem, ale generalnie ekipy nie szanuja ani powierzonych materialow, ani tego co zostalo juz zrobione ... Teraz to ja juz wszystko przyjmuje i odbieram protokolami ... I nie ma zmiluj. Jesli cos jest zniszczone, to albo naprawiaja albo placa ... Wlasnie zrobili mi plame z kawy na drogim i jeszcze bez impregnatu gresie. Coz ... slono ich to kosztowalo ... Tak wiec sprawdzaj, notuj i rozliczaj ... Ty nie bedziesz stratna, a oni dostana nieoceniona lekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Wiem Amberciu Szef tych stolarzy sam zaproponował, że przywiezie mi do osłony kartonowe szablony z tych moich schodów, potem na to pianka jak pod panele, na koniec jeszcze folia Niestety, tak się złożyło, że trzeba już je montowac, potem ekipa ma zajęte aż do listopada a my mamy zamiar się przeprowadzić końcem sierpnia/ początkiem września No, takie mam ambitne plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.06.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Plany rzeczywiscie ambitne! Ale wierze, ze wszystko pojdzie Wam zgodnie z planem! Ja sobie tylko tak gderam o tym zabezpieczeniu, bo z doswiadczenia widze, ze wystarczy tylko troche odpuscic, a sodomia i gomoria ... Kochana, to Ty juz powoli o pakowaniu myslisz! I o meblach, lampkach, kinkietach, obrusach i kwiatkach na parapety! Alez tempo Podziwiam i mocno zaciskam kciukasy! A drobnym druczkiem dopisze, ze piekne torby widzialam w Plejadzie Chiba nawet w jakiejs promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Odpowiem już większym drukiem, ze moja sis zakupiła również w promocji super torbę w H&M No i postanowiłam, że chyba nie mam odpwiedniej torebki na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.06.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Odpowiem już większym drukiem, ze moja sis zakupiła również w promocji super torbę w H&M No i postanowiłam, że chyba nie mam odpwiedniej torebki na lato mam to samo Przyfilowalam nawet jedna ... zolta, lakierowana, z lancuszkami ... absolutnie zajefajna ... Tylko nie bedzie mi do niczego pasowac, ale moze jest to pretekst, aby dokupic do niej zolte super szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Odpowiem już większym drukiem, ze moja sis zakupiła również w promocji super torbę w H&M No i postanowiłam, że chyba nie mam odpwiedniej torebki na lato mam to samo Przyfilowalam nawet jedna ... zolta, lakierowana, z lancuszkami ... absolutnie zajefajna ... Tylko nie bedzie mi do niczego pasowac, ale moze jest to pretekst, aby dokupic do niej zolte super szpilki dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.06.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 czesc dziewczyny, żołte szpilki sa super, tylko ze u mnie kolejnosc odwrotna, zawsze zaczynam od butow, a potem dokupuje rozne drobiazgi (torebki, szmatki) pod kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Hejeczka wieczorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Cześć, kochaniutkie. Lecę bo późno się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A właściwie to dlaczego nikt sie nie zachwyca moimi schodami?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A właściwie to dlaczego nikt sie nie zachwyca moimi schodami?????? Zara ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts