kaśka maciej 25.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A właściwie to dlaczego nikt sie nie zachwyca moimi schodami?????? Zara ...Bardzo lubię ten sklep Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nooooooooooooo zajebiste som . Strasznie lubię jak drewno jest takie... atłasowe Nie wiem jak to nazwać - taki zamsz, gra świateł. To jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 letę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nooooooooooooo zajebiste som . Strasznie lubię jak drewno jest takie... atłasowe Nie wiem jak to nazwać - taki zamsz, gra świateł. To jest to. Pięknie to ujęlaś, dokładnie takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja też dorzucę swoje achy - piękno jest zaklęte w drzewie - Twoim drzewie na schodach.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nooooooooooooo zajebiste som . Strasznie lubię jak drewno jest takie... atłasowe Nie wiem jak to nazwać - taki zamsz, gra świateł. To jest to. Pięknie to ujęlaś, dokładnie takie są No to jak już Nefcia wszystko rzekła to mnie pozostaje przytaknąć Kasia a jakie chcesz fugi w tej łazience na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Magi, w tej łazience wklejonej w dzienniku?? Chyba dam ciemną fugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 tak sie podniecilam tymi schodami ze komentarz Ci w dzienniku napisalam, ale juz skasowala schody cudne, troche zabawilam u Brazuni i powiadomien nie dostawalam ze Ty takie fajne schody masz, ale juz sie zachwycam ach, och. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Magi, w tej łazience wklejonej w dzienniku?? Chyba dam ciemną fugę jeśli nie chcesz jechać na kolanach ze szczoteczką to tak proponuję może pod kolor tych ciemnych płytek to ten boski Horion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja też dorzucę swoje achy - piękno jest zaklęte w drzewie - Twoim drzewie na schodach. aka aka, dzięki mnie urzekło od pierwszego wejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 tak sie podniecilam tymi schodami ze komentarz Ci w dzienniku napisalam, ale juz skasowala schody cudne, troche zabawilam u Brazuni i powiadomien nie dostawalam ze Ty takie fajne schody masz, ale juz sie zachwycam ach, och.No!! Żeby mi to było przedostatni raz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kaśka, ja pierdziu, zajebiste te schody!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kaśka, ja pierdziu, zajebiste te schody!!!!!!!!!! No sie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A do Hariona tylko ciemna fuga, inaczej będzie kicha !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Alez ja jestem ciekawa efektu to jedne z ladniejszych plytek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ciemna fuga, ciemna, jasną mam teraz w przedpokoju=porażka A efektu tez jestem ciekawa Mam nadzieję, że nie można spierdzielić tych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A właściwie to dlaczego nikt sie nie zachwyca moimi schodami?????? ja bym się pozachwycał, ale fotosika mam zamkniętego i nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A właściwie to dlaczego nikt sie nie zachwyca moimi schodami?????? ja bym się pozachwycał, ale fotosika mam zamkniętego i nie widzę a nie możesz tak akonto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 eeee tam, takie sobie trza na żywo zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A właściwie to dlaczego nikt sie nie zachwyca moimi schodami?????? ja bym się pozachwycał, ale fotosika mam zamkniętego i nie widzę a nie możesz tak akonto??? nie będę sie powtarzał ......super te schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts