rrmi 04.10.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Czasem jak tak siedzę na forum, to mam wrażenie, ze od dawna sie znamy, że się widziałam z niejedna już osobą, odwiedzaliśmy się, znamy domy, dizeci, mężów, żony i że wogóle... prawie jak małżeństwo I ja sie z Wami zgadzam , spotkalam wiele osob z forum , czesto nas forumowicze odwiedzaja i przewaznie gada sie jak ze starymi znajomymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 rrmi teraz wiem czemu masz taki duży, wygodny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Swoją drogą pięknie tu poszalałyście dziewczyny z tymi kolorami i tynkami . I propozycje - co jedna to ciekawsza. Mimo tego, ze tynk ozdobny juz mam, i kolor zarą...ście czerwony też to najchętniej bym wszystko przeniosła do nowego salonu ... Jeszcze mi się nie znudziło a zdjęcia jakieś masz??? No pewnie że mam zaraz coś wkleję, tylko muszę na serwer przerzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Czasem jak tak siedzę na forum, to mam wrażenie, ze od dawna sie znamy, że się widziałam z niejedna już osobą, odwiedzaliśmy się, znamy domy, dizeci, mężów, żony i że wogóle... prawie jak małżeństwo Pewnie że się znamy!!!! Zaglądamy sobie do domów, do garów , bywa że i razem dzieci wychowujemy albo przeganiamy myszy I fajne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 heheheh dziewczęta, nie namawiajcie aniołka do złego Przecież ten aniołek już różki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Czasem jak tak siedzę na forum, to mam wrażenie, ze od dawna sie znamy, że się widziałam z niejedna już osobą, odwiedzaliśmy się, znamy domy, dizeci, mężów, żony i że wogóle... prawie jak małżeństwo To jest niesamowite...ale prawdziwe ... Mój małż robi wielkie oczy, kiedy mówię mu o Forum, ale że nie ma czasu i jego wtajemniczenie jest minimalne to się nad nim nie znęcam ... Pamiętam jak przyjechałam na Spotkanie Muratora, stanęłam z boku popatrzyłam na siedzących ludzi i już po chwili wiedziałam, że jest tam kilka takich osób, o których bardzo dużo wiem ... Kasia Sruś Pędziwiatr przy Twojej budowie, to jakiś ospały jest ...tempo powalające ...a może normalne, tylko przez tych moich Partaczy tak mi się wydaje ... W każdym bądź razie gratuluję i trzymam kciuki Mam pytanie odnośnie ścianki kolankowej, tzn. jaka jest wysoka?...na moje oko 120cm? ...ale głowy nie dam ...Próbowałam podejrzeć w jakiej odległości są od siebie położone te wystające pręty wychodzące ze stropu, ale nie za bardzo to widać ... W projekcie tego nie ma, a co głowa to inna opinia ...Kasia możesz coś podpowiedzieć? Plisssssssssssssss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 heheheh dziewczęta, nie namawiajcie aniołka do złego Przecież ten aniołek już różki ma ...i ogonek też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to jednak się okazało, ze musiałam zrobic na nowo zdjęcia bo jakoś żadne się nie nadawały Psze bardzo Kasia. Oczywiscie jak to na zdjęciach, kolory mogą być odrobinę przekłamane ale wyglada to mniej więcej tak : http://foto1.m.onet.pl/_m/e3f7799b5e88ece587ec78560abf75cd,5,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/0762c9bfc76395200b14ae7b8f36d76f,5,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/9ca52e3217b58b36bb540ca47271d95f,5,19,0.jpg To środkowe zdjęcie najlepiej przedstawia kolorystykę, wszystko zależy od oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Reyzel super ten kolor!!!! Napisz proszę co to jest!! Ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Reyzel super ten kolor!!!! Napisz proszę co to jest!! Ze szczegółami dzięki Braza Co do szczegółów... hmm.... muszę pomyśleć i poszukać, bo remont robiliśmy jakieś dwa lata temu Ale cosik znajdę i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Reyzel super ten kolor!!!! Napisz proszę co to jest!! Ze szczegółami dzięki Braza Co do szczegółów... hmm.... muszę pomyśleć i poszukać, bo remont robiliśmy jakieś dwa lata temu Ale cosik znajdę i napiszę Będę naprawdę wdzięczna!! Uwielbiam takie kolory, a jak już w końcu - mam nadzieję - ruszę ze swoim, każda taka informacja będzie na wagę złota Pozdrawiam Kasiu przepraszam, że prywatę u Ciebie odwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Reyzel super ten kolor!!!! Napisz proszę co to jest!! Ze szczegółami dzięki Braza Co do szczegółów... hmm.... muszę pomyśleć i poszukać, bo remont robiliśmy jakieś dwa lata temu Ale cosik znajdę i napiszę Będę naprawdę wdzięczna!! Uwielbiam takie kolory, a jak już w końcu - mam nadzieję - ruszę ze swoim, każda taka informacja będzie na wagę złota Pozdrawiam Kasiu przepraszam, że prywatę u Ciebie odwalam Mam nadzieję, ze Kasia nam wybaczy ale sama chciała te zdjątka zobaczyć Dlatego je wrzuciałam w jej komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dziewczęta wybaczam wspaniałomyślnie tą prywatę I jednocześnie proszę o więcej Reyzel, fajne te ściany, podoba mi sie zwłaszcza to ostatnie zdjęcie jea, że nie wspomnę już o tym, że też miałeś tam być!!!!!!!!!!! monikach, u mnie ścianka wysoka, 140cm, także spokojnie można tam stanąc, wiadomo, jak pójdzie dach to będzie jescze troszkę wyżej a co do tych prętów, to postarm sie coś jeszcze dziś dowiedzieć, ale tak na moje oko to jakieś pól metra, chyba, głowy nie dam dzięwczęta, no miło mi że mnie odwiedzacie, lubię taki tłok zapraszam, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 no dzięki Ci bardzo Kasia za to wybaczenie Sciany są trochę "kombinowane", tak jak i ta część sufity podwieszanego. I tak jak pisałam wcześniej - najchętniej bym to przeniosła ale się nie da A poza tym, nie mam niestety idealnego układu działki względem stron świata i chyba będę musiała wybrać ciut jaśniejsze tony . Ale nic to, cosik się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Reyzel super ten kolor!!!! Napisz proszę co to jest!! Ze szczegółami No więc znalazłam puszkę z resztkami farby I jest to Tikkurila, Farba do efektów dekoracyjnych CAP Baza 7220601 ... i jeszcze jakieś trzy cyferki, kótre są zapaćkane farbą , kolor TVT M423. Pod to był taki tynk strukturalny, nierówno kładziony i biały podkład. A na to juz tylko ta czerwień Oczywiscie też odrobinę przecierana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Reyzel, dzięki piękne. Już sobie zakonotowałam Kasieńko, dzięki za gościnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kasia To jakie te kolory beda? Chcialam podziekowac za porady Czego na czacie Was nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kasia To jakie te kolory beda? Chcialam podziekowac za porady Czego na czacie Was nie ma? no jak mnie nie ma jak jestm na czacie, tylko, że Ciebie tam nie ma a kolory to chyba jakieś jasne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 KasiaNo cudnie , trzymam kciuki za wiezbe . Trzeba zdazyc , bo zimno sie robi. Pieknie juz to wyglada. Corcia do Ciebie podobna bardzo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.10.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 KasiaNo cudnie , trzymam kciuki za wiezbe . Trzeba zdazyc , bo zimno sie robi. Pieknie juz to wyglada. Corcia do Ciebie podobna bardzo jest Mam nadzieję, że zdążą, MUSZĄ A córcia nie dość, że fizycznie pododna, to charakterek też ma mamusiowy Jak to mawia mój małż, mamy silne osobowości Cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts