mayland 26.06.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Oklej te schody bardzo dobrze albo sprawdź dokładnie oklejenie przed tymi tynkami bo szkoda żeby sie zniszczyły tak śliczne trepy. Niech uważają przy robieniu tych podstopnic. Pilnuj też co stawiają na schodach gdy bedą robić sciany a w szczególności drabiny. Niech podkładają coś miękkiego żeby wgniotów czy rys nie porobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Oklej te schody bardzo dobrze albo sprawdź dokładnie oklejenie przed tymi tynkami bo szkoda żeby sie zniszczyły tak śliczne trepy. Niech uważają przy robieniu tych podstopnic. Pilnuj też co stawiają na schodach gdy bedą robić sciany a w szczególności drabiny. Niech podkładają coś miękkiego żeby wgniotów czy rys nie porobili. Słuchaj, ja to nawet rozważam, że na te kartony, styropan i folię to jeszcze dokupie jakies takie badziewne chodniki, wiesz, takie na stopnie tylko Nie darowałabym sobie uszkodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Oklej te schody bardzo dobrze albo sprawdź dokładnie oklejenie przed tymi tynkami bo szkoda żeby sie zniszczyły tak śliczne trepy. Niech uważają przy robieniu tych podstopnic. Pilnuj też co stawiają na schodach gdy bedą robić sciany a w szczególności drabiny. Niech podkładają coś miękkiego żeby wgniotów czy rys nie porobili. Słuchaj, ja to nawet rozważam, że na te kartony, styropan i folię to jeszcze dokupie jakies takie badziewne chodniki, wiesz, takie na stopnie tylko Nie darowałabym sobie uszkodzenia Kartony koniecznie. Pod kartony podłożyłabym folię bąbelkową. I to wszystko bardzo dokładnie okleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Przyszłam się pozachwycać schodami Ładniutkie drewienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Przyszłam się pozachwycać schodami Ładniutkie drewienkoOch, dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.06.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 kasik a co to za drewno - bo te sloje sa przepieken!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 kasik a co to za drewno - bo te sloje sa przepieken!!!!!!!!! jakaś taka egzotyczna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.06.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witanko dalej ochy i achy nooo ładne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 kasik a co to za drewno - bo te sloje sa przepieken!!!!!!!!! jakaś taka egzotyczna nazwa amazaque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 zachwycajcie się dalej, ja lecę, paaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kasiu, dzieki temu ze wczoraj w dzienniku Ci sie wpisalam teraz dostaje powiadomienia ze cos napisalas w dzienniku ziemi zazdroszcze tez mnie to czeka i to ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kasiu, dzieki temu ze wczoraj w dzienniku Ci sie wpisalam teraz dostaje powiadomienia ze cos napisalas w dzienniku ziemi zazdroszcze tez mnie to czeka i to ile Przepraszam, a jak ty to robisz, że dostajesz powiadomienia??? Boże, total blond ze mnie nie wiem nic, nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kasiu, widze ze o jeden kieliszek wczoraj za duzo wypilas pisalam Ci ze tak sie podniecilam Twoimi schodami, ze napisalam posta w Twoim dzienniku, ale po chwili sie zorientowalam, ze cos nie tak i go usunelam. a dzisisaj bach do mojej skrzynki "Powiadomienie o Odpowiedzi - Fakty i wiadomości z budowy" nie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.06.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 a wystarczy kliknąć śledź odpowiedzi w tym temacie na końcu strony i już powiadomienia się pojawiają...chociaż czasem z tym coś szwankuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Piekne schody, nie ma co gadać. Jak kiedyś będę w pobliżu to przyjadę po nich polatać dla zdrowotności, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.06.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Depesia ale w skarpetkach żeby nie porysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Depesia ale w skarpetkach żeby nie porysować I to nie bele jakich, jeno frotki, frotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anamurek 26.06.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Cudowne schody!!! Chcę takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Depesia ale w skarpetkach żeby nie porysować I to nie bele jakich, jeno frotki, frotki chyba ze sobie wczesniej pedikjur zrobi to moze nawet w antygwaltkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Depesia ale w skarpetkach żeby nie porysować I to nie bele jakich, jeno frotki, frotki chyba ze sobie wczesniej pedikjur zrobi to moze nawet w antygwaltkach :lol: Myślisz że Deoesia ma takie szorskie pięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts