anjamen 27.06.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 hi hi a ja znowu dostalam powiadomienie ze cos napisalas w dzienniku burza u nas tez byla, a z tymi schodami to dobrze zrobilas, u rodzicow byly zabezpieczone tylko tektura i jakis robotni gamon cos ciezkiego na nie zrzucil i teraz jest widoczne wgniecenie, lepiej sie zabezpieczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam wszystkich Barierka będzie, ale później To jak my na górę wleziemy Przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.06.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To jak my na górę wleziemy Przez okno Eee tam ... nie marudz Dasz rade! Byleby nie popijaku sie wdrapywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To jak my na górę wleziemy Przez okno Eee tam ... nie marudz Dasz rade! Byleby nie popijaku sie wdrapywac A pewnie, że dam .... Po pijaku też ... odwaga jakby wzrasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.06.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ... odwaga jakby wzrasta... a nawet pojawia sie brawura Kaska, Ty se lepiej ubezpieczenie OC dla gosci wykup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To jak my na górę wleziemy Przez okno Eee tam ... nie marudz Dasz rade! Byleby nie popijaku sie wdrapywac można się wczołgać przy okazji wyfroteruje się schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ... odwaga jakby wzrasta... a nawet pojawia sie brawura Kaska, Ty se lepiej ubezpieczenie OC dla gosci wykup Wielce rozsądny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam Podziwiam i będę zaglądała częściej Jak już będziecie,oglądali,froterowali,lub czołgali się po TYCH CUDNYCH SCHODACH,nie zapomnijcie uwiecznic tego na zdjęciach.To może być niezapomniany widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ... odwaga jakby wzrasta... a nawet pojawia sie brawura Kaska, Ty se lepiej ubezpieczenie OC dla gosci wykup Wielce rozsądny pomysł jesteście niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ha, ja się nie martwię, bo Kasia obiecała mi specjalne bamboszki do latania. No to se poużywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ha, ja się nie martwię, bo Kasia obiecała mi specjalne bamboszki do latania. No to se poużywam. Mi nic jeszcze nie obiecała - nie musi wiem, że dużo może.....jak sie postara A schody - no cóż, Szpicbrudka, jakby się postarał - stosowne zejście rewii na nich by pewnie zaaranżował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 hejka swietne schody wam wyszły co to za drewno i jaki to kolor??? |To drewno egzotyczne, o nazwie amazaque Witaj w naszych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 hi hi a ja znowu dostalam powiadomienie ze cos napisalas w dzienniku burza u nas tez byla, a z tymi schodami to dobrze zrobilas, u rodzicow byly zabezpieczone tylko tektura i jakis robotni gamon cos ciezkiego na nie zrzucil i teraz jest widoczne wgniecenie, lepiej sie zabezpieczac No na wszystkie możliwe sposoby je zabezpieczyłam, O zabezpiecznieach wiemy wszystko Dalej nei wiem jak to sie dzieje, że przychodzą mi te powiadomienia Kiedyś tak miałam i przychodziło mi na maila, ale to bez sensu, żeby patrzeć co chwile na pocztę Chyba, że jest jakiś inny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Witam Podziwiam i będę zaglądała częściej Jak już będziecie,oglądali,froterowali,lub czołgali się po TYCH CUDNYCH SCHODACH,nie zapomnijcie uwiecznic tego na zdjęciach.To może być niezapomniany widok czesc atija zdjęcia będą, nie odmówiłabym sobie takiej przyjemnośći Braza na Maluszku jedzie na froterce Czy to nie jest perwersja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Mi nic jeszcze nie obiecała - nie musi wiem, że dużo może.....jak sie postara A schody - no cóż, Szpicbrudka, jakby się postarał - stosowne zejście rewii na nich by pewnie zaaranżował. Daro, a co ty byś ewentualnie chciał, żeby ci obiecać??/ Nie wiem czy sprostam A schody to ci się podobają mam rozumieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Jaka tam perwersja To zwykłe nadużycie .... sfermentowanych napojów Hejeczka (I z podziwu wyjść nie moge jak wiele radości potrafią dać schody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Witam i znikam Dziś znowu goście, taki ciąg od czwartku W czwartek bylo u nas na działce kilka osób. Było super: ciepło ale nie gorąco, dzieci się fajnie bawiły, trunki się lały Cudownie. Na odchodne któryś gość powiedział: zobaczcie jak oni (czyli my ) mają tu fajnie. Na to mój małż: fajnie to będziemy mieli, jak już nie będziemy musieli nigdzie jechać Już nie długo, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Baw się dobrze, tylko schody zabezpiecz!!!! Nasze one som!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Kasiu, baw sie dobrze. i uwazaj na schody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.06.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Mi nic jeszcze nie obiecała - nie musi wiem, że dużo może.....jak sie postara A schody - no cóż, Szpicbrudka, jakby się postarał - stosowne zejście rewii na nich by pewnie zaaranżował. Daro, a co ty byś ewentualnie chciał, żeby ci obiecać??/ Nie wiem czy sprostam A schody to ci się podobają mam rozumieć???? Najlepiej bez obietnic - spontan to recepta na sukces towarzyski. Schody - tak! są OK; Mam podobne plany w stosunku do swoich; drewno na stopniach kamień lub kafle na podstopnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts