Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hi hi a ja znowu dostalam powiadomienie ze cos napisalas w dzienniku 8)

burza u nas tez byla, a z tymi schodami to dobrze zrobilas, u rodzicow byly zabezpieczone tylko tektura i jakis robotni gamon cos ciezkiego na nie zrzucil i teraz jest widoczne wgniecenie, lepiej sie zabezpieczac 8) 8) 8)

No na wszystkie możliwe sposoby je zabezpieczyłam, O zabezpiecznieach wiemy wszystko 8)

Dalej nei wiem jak to sie dzieje, że przychodzą mi te powiadomienia :evil:

Kiedyś tak miałam i przychodziło mi na maila, ale to bez sensu, żeby patrzeć co chwile na pocztę :roll: :roll: Chyba, że jest jakiś inny sposób :roll:

Witam

Podziwiam i będę zaglądała częściej

Jak już będziecie,oglądali,froterowali,lub czołgali się po TYCH CUDNYCH SCHODACH,nie zapomnijcie uwiecznic tego na zdjęciach.To może być niezapomniany widok :wink:

czesc atija :D

zdjęcia będą, nie odmówiłabym sobie takiej przyjemnośći :lol:

Braza na Maluszku jedzie na froterce :lol: Czy to nie jest perwersja??? :roll:

Mi nic jeszcze nie obiecała - nie musi wiem, że dużo może.....jak sie postara 8)

A schody - no cóż, Szpicbrudka, jakby się postarał - stosowne zejście rewii na nich by pewnie zaaranżował. :lol:

Daro, a co ty byś ewentualnie chciał, żeby ci obiecać??/ :roll: Nie wiem czy sprostam :roll:

A schody to ci się podobają mam rozumieć???? :roll:

Witam i znikam :D

Dziś znowu goście, taki ciąg od czwartku :D

W czwartek bylo u nas na działce kilka osób. Było super: ciepło ale nie gorąco, dzieci się fajnie bawiły, trunki się lały 8) Cudownie.

Na odchodne któryś gość powiedział: zobaczcie jak oni (czyli my :wink: ) mają tu fajnie. Na to mój małż: fajnie to będziemy mieli, jak już nie będziemy musieli nigdzie jechać :D

Już nie długo, mam nadzieję :roll:

Mi nic jeszcze nie obiecała - nie musi wiem, że dużo może.....jak sie postara 8)

A schody - no cóż, Szpicbrudka, jakby się postarał - stosowne zejście rewii na nich by pewnie zaaranżował. :lol:

Daro, a co ty byś ewentualnie chciał, żeby ci obiecać??/ :roll: Nie wiem czy sprostam :roll:

A schody to ci się podobają mam rozumieć???? :roll:

Najlepiej bez obietnic - spontan to recepta na sukces towarzyski.

Schody - tak! są OK; Mam podobne plany w stosunku do swoich; drewno na stopniach kamień lub kafle na podstopnicach.