kamilaJ 28.06.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 hejka swietne schody wam wyszły co to za drewno i jaki to kolor??? |To drewno egzotyczne, o nazwie amazaque Witaj w naszych progach dzięki za odpowiedz a balustrade robisz w takim samym kolorze? jak juz będziesz miała tą balustrade to wklejaj zdjęcia czym prędzej bo jestem strasznie ciekawa całosci, no i bede sledzic dalsze postępowania ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 I'm back A Wy, gdzie jesteście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Kasiu, skarbie, ja jestem i dogladam z doskoku, gosci mam i tak sobie tylko podgladam, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Kasiu, skarbie, ja jestem i dogladam z doskoku, gosci mam i tak sobie tylko podgladam, co u Ciebie?Eeeeeeee, gości masz... Wszystko w porządku u mnie, tylko sama pić nei lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Skoro nie lubisz sama, to przylazłam http://www.aviationgin.com/aviation_gin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 To po "maluchu" brazunia, bo ja już w stanie wskazującym jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 To po "maluchu" brazunia, bo ja już w stanie wskazującym jestem A na co (kogo?) wskazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 cześć laski znowu picie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 cześć laski znowu picie?takie życie, taki ciąg pijesz z nami, czy marudzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Błosz, a ja juz na kelyszki przeszlam, ale dżinu nigdy nie odmawiam, Wasze zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 jak tu nie marudzić, żeby się napić to człek musi latać to do Kołobrzegu to na Jurę wrócić i jeszcze pod niemiecką granicę przez stolyce ptaszka zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 cześć laski znowu picie?takie życie, taki ciąg pijesz z nami, czy marudzisz??? jea nie wielbłąd, napić się musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 cześć laski znowu picie?takie życie, taki ciąg pijesz z nami, czy marudzisz??? jea nie wielbłąd, napić się musi no and you gotta move fast fast if you want the good thing to last Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 jak tu nie marudzić, żeby się napić to człek musi latać to do Kołobrzegu to na Jurę wrócić i jeszcze pod niemiecką granicę przez stolyce ptaszka zrobić Sie nalatasz... A myślisz, że ja to co Też ganiam wte i wewte przez cały kraj ... jak ta Wisła płynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 cześć laski znowu picie?takie życie, taki ciąg pijesz z nami, czy marudzisz??? jea nie wielbłąd, napić się musi no and you gotta move fast fast if you want the good thing to last bitte schreiben Sie lansamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 jak tu nie marudzić, żeby się napić to człek musi latać to do Kołobrzegu to na Jurę wrócić i jeszcze pod niemiecką granicę przez stolyce ptaszka zrobić Sie nalatasz... A myślisz, że ja to co Też ganiam wte i wewte przez cały kraj ... jak ta Wisła płynę... ma sie kondyche, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 bitte schreiben Sie lansamer proszę pisać po ludzku to ostatnie słowo co znaczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Kasia, a to gotta to jak tłumaczyć ... z tym mam zawsze problem Kiedy się tej zarazy używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Kasia, a to gotta to jak tłumaczyć ... z tym mam zawsze problem Kiedy się tej zarazy używa gotta w tej konkretnej sytuacji znaczy musisz, to taki w sumie skrót od got to, have got to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Kasia, a to gotta to jak tłumaczyć ... z tym mam zawsze problem Kiedy się tej zarazy używa gotta w tej konkretnej sytuacji znaczy musisz, to taki w sumie skrót od got to, have got to Dzięki, teraz już mądrzejsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts