jea 28.06.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 bitte schreiben Sie lansamer proszę pisać po ludzku to ostatnie słowo co znaczy?? prawie to samo...zrozumiale, wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Raaaajuuu, jakie to Forum pomocne jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 cześć laski znowu picie?takie życie, taki ciąg pijesz z nami, czy marudzisz??? jea nie wielbłąd, napić się musi no and you gotta move fast fast if you want the good thing to last bitte schreiben Sie lansamer Jeżu, ktos w koncu w mym ojczystym jezyku przemowil, tylko g, zabraklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Raaaajuuu, jakie to Forum pomocne jest!!!! czujesz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ooooooo zajęliśmy się murzyńskiem angielskim : wonna , gonna, itp...No to może kumbaya ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ooooooo zajęliśmy się murzyńskiem angielskim : wonna , gonna, itp...No to może kumbaya ? :) hehehhe, za takie teksty na studiach była lufa od razu na fonetyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ooooooo zajęliśmy się murzyńskiem angielskim : wonna , gonna, itp...No to może kumbaya ? :) Dodam jeszcze Ramaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ooooooo zajęliśmy się murzyńskiem angielskim : wonna , gonna, itp...No to może kumbaya ? :) hehehhe, za takie teksty na studiach była lufa od razu na fonetyce nooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ooooooo zajęliśmy się murzyńskiem angielskim : wonna , gonna, itp...No to może kumbaya ? :) hehehhe, za takie teksty na studiach była lufa od razu na fonetyce nooooooooooooo nooooooo, pani taka przewrażliona jakas była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ooooooo zajęliśmy się murzyńskiem angielskim : wonna , gonna, itp...No to może kumbaya ? :) hehehhe, za takie teksty na studiach była lufa od razu na fonetyce nooooooooooooo nooooooo, pani taka przewrażliona jakas była Ale ten murzyński angielski to tak szeroko już stosowany jest, z tego co zaobserwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ooooooo zajęliśmy się murzyńskiem angielskim : wonna , gonna, itp...No to może kumbaya ? :) hehehhe, za takie teksty na studiach była lufa od razu na fonetyce nooooooooooooo nooooooo, pani taka przewrażliona jakas była Ale ten murzyński angielski to tak szeroko już stosowany jest, z tego co zaobserwowałam zwłaszcza w tekstach piosenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Piosenki rządzą się swoimi prawa ... czasami skrót myślowy bardziej do melodii pasuje ... ale namiętnie używa się tych skrótów w mowie potocznej. Jak czytałam Harry'ego Potter'a w orginale to miałam problem z tłumaczeniem niektórych zwrotów a już te murzyśnkie wonna było nagminne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Piosenki rządzą się swoimi prawa ... czasami skrót myślowy bardziej do melodii pasuje ... ale namiętnie używa się tych skrótów w mowie potocznej. Jak czytałam Harry'ego Potter'a w orginale to miałam problem z tłumaczeniem niektórych zwrotów a już te murzyśnkie wonna było nagminne!!Język mówiony, a język pisany to dwa rożne światy To samo jest z polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 cześć laski znowu picie?takie życie, taki ciąg pijesz z nami, czy marudzisz??? jea nie wielbłąd, napić się musi no and you gotta move fast fast if you want the good thing to last bitte schreiben Sie langsamer Jeżu, ktos w koncu w mym ojczystym jezyku przemowil, tylko g, zabraklo Verzeihung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 po niemiecku... nie przy dzieciach a feeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 wróciłem noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 wróciłem noooo nooo, i będzie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 wróciłem noooo nooo, i będzie coś a co ma być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 wróciłem noooo nooo, i będzie coś a co ma być??? to ja skoczę po zapałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts