magi 29.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 ło matko piromanki ja to tylko się podpalam do roboty a potem mi przechodzi bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.06.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Witajcie na następnej takiej popijawie nie zapomnijcie zahaczyć o Gdańsk. U nas wczoraj było ognicho i nawet deszcz nie był nam straszny.Ale głowka dziś troche boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.06.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No to chyba u wszystkich jakies imprezy byly My wczoraj mielismy wesele znajomych. Na slubie w mojej ulubionej warszawskiej parafii proboszcz jak zawsze nie zawiodl. Tym razem na zakonczenie mszy puscil nad glowami Mlodych bialego golebia z mechanizmem samosterujacym i podskakujac do niego staral sie go zlapac ... Golab latal po Kosciele jak opetany, rozbawieni goscie pokladali sie ze smiechu, Proboszcz biegal i skakal za ptaszyskiem, a my robilismy najcudaczniejsze zdjecia ze slubu Bylo pieknie Jakos tak bez trunkow bylo, wiec glowa rzeska a cialo wypoczete Lecimy pobiegac Milego popoludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kasiu ja z pytaniem czy w Klubie TRWONÓW som jeszcze miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kasiu ja z pytaniem czy w Klubie TRWONÓW som jeszcze miejsca? Jako Pierwszy Trwon musze wiedzieć ile przetrwoniłaś, żebym cię mogła zapisać Ale jak dużo to som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kasiu ja z pytaniem czy w Klubie TRWONÓW som jeszcze miejsca? A to nie takie proste, parę rzeczy trzeba prztrwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kasiu ja z pytaniem czy w Klubie TRWONÓW som jeszcze miejsca? Jako Pierwszy Trwon musze wiedzieć ile przetrwoniłaś, żebym cię mogła zapisać Ale jak dużo to som Dużo Wszystko z portfela mojego......i męża też Ale było owocnie: 3 pary butów, 5 bluzek, sukienka + bielizna Zaszalałam trochę, ale mezowi sie podobało i chyba pierwszy raz był zadowolony z robienia zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kasiu ja z pytaniem czy w Klubie TRWONÓW som jeszcze miejsca? Jako Pierwszy Trwon musze wiedzieć ile przetrwoniłaś, żebym cię mogła zapisać Ale jak dużo to som Dużo Wszystko z portfela mojego......i męża też Ale było owocnie: 3 pary butów, 5 bluzek, sukienka + bielizna Zaszalałam trochę, ale mezowi sie podobało i chyba pierwszy raz był zadowolony z robienia zakupów 3 pary butow Bardzo dobrze, nadajesz się Też bym tak chciała kupiś sobie chociaż 1 parę, ale co zrobić, jak jeszcze nie wyprodukowali takich, żeby mi pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kasiu ja z pytaniem czy w Klubie TRWONÓW som jeszcze miejsca? Jako Pierwszy Trwon musze wiedzieć ile przetrwoniłaś, żebym cię mogła zapisać Ale jak dużo to som Dużo Wszystko z portfela mojego......i męża też Ale było owocnie: 3 pary butów, 5 bluzek, sukienka + bielizna Zaszalałam trochę, ale mezowi sie podobało i chyba pierwszy raz był zadowolony z robienia zakupów 3 pary butow Bardzo dobrze, nadajesz się Też bym tak chciała kupiś sobie chociaż 1 parę, ale co zrobić, jak jeszcze nie wyprodukowali takich, żeby mi pasowały Przeciez som przeceny No tak trochę zaszalałam, a mąz dorodzał i doradzał ......a potem płacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Przeciez som przeceny No tak trochę zaszalałam, a mąz dorodzał i doradzał ......a potem płacił Ullerciu, mnie to nawet nie o cenę chodzi Sęk w tym, ze teraz całe mnóstwo fajnych butów to drewniaki Super sa, mam jedną parę, bardzo wyskoi obcas, lekki koturn, jasna skóra, cieniutki pasek wokół kostki Ale nie nadają się do jazdy samochodem, to znaczy ja nie umiem jeździć w drewniakach Gdzies normalnie nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kasia z tych butów to ja dla siebie to tylko kapeczki wybrałam takie na 3 paseczki, całe skórzane, mam nadzieje że beda wygodne i dam rade jeździć w nich samochodem, a 2 pary to dla mezą, skorzystałam że udało mi się go wyciągnąc i kupił sobie sandałki itakie ni to sandałki ni półbuty Ale zadowolony jest sama stwierdziłam że tez bym takie chciała No a damskie buty jak na mój gust.....nie sa w moim typie te kryształki, kwiatki i inne cuda, nie mówiac o obcasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja właśnie takich szukam: 3 paski, ale musi być obcas, nie za duży, ale musi Na płaskim jakoś nie umiem Ale mam tak od niedawna, wcześniej TYLKO płaski obcas musiał być Teraz mam ze 3 pary na płaskim, ale zakładam je sporadycznie Aha, japonki odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja pierdziu, szalejecie. Ja też trwonem jestem ale nie kupiłam 3 par butów Mało tego pensja wpłynęła w czwartek na konto a dzisiaj zostalo mi tylko 200zł normalnie nie wiem jak to sie stało To chyba cecha idealna by zostać trwonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja właśnie takich szukam: 3 paski, ale musi być obcas, nie za duży, ale musi Na płaskim jakoś nie umiem Ale mam tak od niedawna, wcześniej TYLKO płaski obcas musiał być Teraz mam ze 3 pary na płaskim, ale zakładam je sporadycznie Aha, japonki odpadają Ja tez nie lubię japonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja pierdziu, szalejecie. Ja też trwonem jestem ale nie kupiłam 3 par butów Mało tego pensja wpłynęła w czwartek na konto a dzisiaj zostalo mi tylko 200zł normalnie nie wiem jak to sie stało To chyba cecha idealna by zostać trwonem Dałaś czadu Mianuję cię Vice Trwonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja pierdziu, szalejecie. Ja też trwonem jestem ale nie kupiłam 3 par butów Mało tego pensja wpłynęła w czwartek na konto a dzisiaj zostalo mi tylko 200zł normalnie nie wiem jak to sie stało To chyba cecha idealna by zostać trwonem całe szczęście że nie za często tak trwonie ale zaraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja pierdziu, szalejecie. Ja też trwonem jestem ale nie kupiłam 3 par butów Mało tego pensja wpłynęła w czwartek na konto a dzisiaj zostalo mi tylko 200zł normalnie nie wiem jak to sie stało To chyba cecha idealna by zostać trwonem całe szczęście że nie za często tak trwonie ale zaraz się zacznie wiesz, to nawet nie chodzi o duże sumy ( choć i takie się zdarzają) ale o sam fakt, ze nie potrafisz się oprzeć kupowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja pierdziu, szalejecie. Ja też trwonem jestem ale nie kupiłam 3 par butów Mało tego pensja wpłynęła w czwartek na konto a dzisiaj zostalo mi tylko 200zł normalnie nie wiem jak to sie stało To chyba cecha idealna by zostać trwonem całe szczęście że nie za często tak trwonie ale zaraz się zacznie wiesz, to nawet nie chodzi o duże sumy ( choć i takie się zdarzają) ale o sam fakt, ze nie potrafisz się oprzeć kupowaniu to jak najbardziej o mnie, choc nie wszystko kupuje tylko dla siebie ale do sklepów dla dzieci i księgarń czasem wole nie wchodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Damy radę Poprzednia pensja skończyła się po 10 dniach Wytrwałam do końca miesiaca planując kolejne zakupy. Wiec jak wpłyneła kaska to wiedziałam co z nią zrobić Boszeeeee dzieki Ci za kardy kredytowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Damy radę Poprzednia pensja skończyła się po 10 dniach Wytrwałam do końca miesiaca planując kolejne zakupy. Wiec jak wpłyneła kaska to wiedziałam co z nią zrobić Boszeeeee dzieki Ci za kardy kredytowe Mnie chyba miesiąc temu pan z banku zbałamucił na kartę, żeby się odczepił to się zgodziłam. Lezy nieaktywowana do dziś dnia. Obchodzę jak śmierdzącą kupe Cięgle mam nadzieję, ze nie będe musiała jej użyć Choć obawiam się, że ta wiekopomna chwila zbliza się coraz większymi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts