Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podbitka ładnie się prezentuje. Drewno zawsze ładnie wygląda a jeszcze w takim icepłym odcieniu to musi być ładne. Co do koloru elewacji to się nie wypowiadam. Ja tam widzę biały kolor i jeśli jest czymś łamany to ja tego nie widzę :wink: A przebijanie to najlepiej ocenić na miejscu. :roll:

A wogóle to nie lubie tych zdjeć minaturek do powiekszania :evil: :wink: :lol:

Podbitka ładnie się prezentuje. Drewno zawsze ładnie wygląda a jeszcze w takim icepłym odcieniu to musi być ładne. Co do koloru elewacji to się nie wypowiadam. Ja tam widzę biały kolor i jeśli jest czymś łamany to ja tego nie widzę :wink: A przebijanie to najlepiej ocenić na miejscu. :roll:

A wogóle to nie lubie tych zdjeć minaturek do powiekszania :evil: :wink: :lol:

Znaczy się, że mus jest pomalować raz jeszcze :-?

To złamanie to jest takie minimalne :roll: Złamane było taką dużą kropą zaj@##$ żółtego koloru. Podobno na większej powierzchni miało to wygladać jeszcze ciemniej :-? Eheee :-? Dla mnie to białe może zostać, w zasadzie to ja chciałam zupełnie białą elewację. Sęk w tym, ze kurde przebija, nooooo :-?

Ania, bo mój cedr się zamienił na czereśnię z duluxa :roll:

Miał być cedr, ale ponieważ nie przyjechał na czas, musieliśmy wybrac coś innego. Padło na czereśnię, w sumie to chyba nawet lepiej, bo jest niemalże idealnie dopasowane do okien :D

No kurde, podbitka ładna!!!! Będziecie malowac drugi raz???

A tych przebić to na zdjęciu nie widać ... ja przynajmniej nie widzę.

Podbitka malnięta jest dwa razy. Elewacja raz :-? Tak prosiłam, żeby nie rozcieńczać, nie rozcieńczać, nieeeee rozzzzzcieńńńńczaććććććććć :x farby

No to dobrze, że tylko to się stało po rozcieńczeniu :roll: Ech.... Niech malują 2 raz. Nawet jak teraz nie przebija to może przebijać za kilka miesiecy jak słoneczko trochę pogrzeje. :roll:
No właśnie, to jest ściana południowo-wschodnia. Świeci słońce pół dnia :-?