kaśka maciej 29.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Poszłyście już spać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja siedzę i kołdrę kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja siedzę i kołdrę kupuję zamiast skomentować moję podbitkę i kawałek elewacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Podbitka ładnie się prezentuje. Drewno zawsze ładnie wygląda a jeszcze w takim icepłym odcieniu to musi być ładne. Co do koloru elewacji to się nie wypowiadam. Ja tam widzę biały kolor i jeśli jest czymś łamany to ja tego nie widzę A przebijanie to najlepiej ocenić na miejscu. A wogóle to nie lubie tych zdjeć minaturek do powiekszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Podbitka ładnie się prezentuje. Drewno zawsze ładnie wygląda a jeszcze w takim icepłym odcieniu to musi być ładne. Co do koloru elewacji to się nie wypowiadam. Ja tam widzę biały kolor i jeśli jest czymś łamany to ja tego nie widzę A przebijanie to najlepiej ocenić na miejscu. A wogóle to nie lubie tych zdjeć minaturek do powiekszania Znaczy się, że mus jest pomalować raz jeszcze To złamanie to jest takie minimalne Złamane było taką dużą kropą zaj@##$ żółtego koloru. Podobno na większej powierzchni miało to wygladać jeszcze ciemniej Eheee Dla mnie to białe może zostać, w zasadzie to ja chciałam zupełnie białą elewację. Sęk w tym, ze kurde przebija, nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja tez nie spie, mecze flaszeczke, Kasiu ale moj cedr duluxa wyglada troche inaczej http://img116.imageshack.us/img116/1805/pict2905za4.jpg ale Twoj tez ładny dzisiaj malowalam po raz drugo szopke i spieklam sobie ramiona, siedze i kwicze z bolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Raz malowane? Jeśli raz to chyba ma prawo przebijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No kurde, podbitka ładna!!!! Będziecie malowac drugi raz??? A tych przebić to na zdjęciu nie widać ... ja przynajmniej nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ania, bo mój cedr się zamienił na czereśnię z duluxa Miał być cedr, ale ponieważ nie przyjechał na czas, musieliśmy wybrac coś innego. Padło na czereśnię, w sumie to chyba nawet lepiej, bo jest niemalże idealnie dopasowane do okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Raz malowane? Jeśli raz to chyba ma prawo przebijać No raz. Mówiłam, żeby NIE ROZCIEŃCZAĆ FARBY No ale są mądrzejsi ode mniei i teraz będa malować raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Raz malowane? Jeśli raz to chyba ma prawo przebijać No raz. Mówiłam, żeby NIE ROZCIEŃCZAĆ FARBY No ale są mądrzejsi ode mniei i teraz będa malować raz jeszcze No i na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No kurde, podbitka ładna!!!! Będziecie malowac drugi raz??? A tych przebić to na zdjęciu nie widać ... ja przynajmniej nie widzę. Podbitka malnięta jest dwa razy. Elewacja raz Tak prosiłam, żeby nie rozcieńczać, nie rozcieńczać, nieeeee rozzzzzcieńńńńczaććććććććć farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No to dobrze, że tylko to się stało po rozcieńczeniu Ech.... Niech malują 2 raz. Nawet jak teraz nie przebija to może przebijać za kilka miesiecy jak słoneczko trochę pogrzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No to dobrze, że tylko to się stało po rozcieńczeniu Ech.... Niech malują 2 raz. Nawet jak teraz nie przebija to może przebijać za kilka miesiecy jak słoneczko trochę pogrzeje. No właśnie, to jest ściana południowo-wschodnia. Świeci słońce pół dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 To ja chyba idę spać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzień dobry. Dość tego spania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzień dobry. Dość tego spania. Późno wstałaś To do Ciebie niepodobne ...dobry, ...dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 POdbitka drewniana baaaaaaaardzo ladna!!!!!!! kolorek sliczny - ja tez nie lubie tych miniaturek a wogole to pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i przywitam sie z rana!!!!!!!! DZIEN DOBRY WSZYSTKIM!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzień dobry. Dość tego spania. Późno wstałaś To do Ciebie niepodobne ...dobry, ...dobry dobry Brazunia my już po robocie, znaczy po podlewaniu a teraz czekamy na kopertę z wynikami maturalnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jamlesik, qurczę, to o której Wy wstaliście Bo ja to niedawno... W kopercie będą dobre wieści, ale o tym już wieeeeszzzzz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts