kolakao 30.06.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 przebijania nie widze n azdjeciach - ale to jak juz stw trzeba zobaczyc na zywca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jamlesik, qurczę, to o której Wy wstaliście Bo ja to niedawno... W kopercie będą dobre wieści, ale o tym już wieeeeszzzzz .... o 4.15 suszyło trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jednym słowem kacunio obudził Świętowałeś zwycięstwo Hiszpanii, mam nadzieję, a nie opłakiwałeś przegranej Niemców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.06.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 przebijania nie widze n azdjeciach - ale to jak juz stw trzeba zobaczyc na zywca!!!po żywcu to ja już niewiele widzę Podbitka galanta Kasia wiesz ile Cię kosztował metr dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Podbitka galanta Kasia wiesz ile Cię kosztował metr dzień dobry A coś Ty taka ciekawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.06.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Podbitka galanta Kasia wiesz ile Cię kosztował metr dzień dobry A coś Ty taka ciekawska a bo jeszcze nie mam i ciekawam ile będę musiałą wyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Podbitka galanta Kasia wiesz ile Cię kosztował metr dzień dobry A coś Ty taka ciekawska a bo jeszcze nie mam i ciekawam ile będę musiałą wyłożyć To w porzo ... już myślałam, że się do wywiadu zapisałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kasiu - podbitka wygląda super Bardzo ładny kolor (też taki będę miała ), bardzo ładnie wykonane. A tynk to już taki docelowy czy coś jeszcze będzie tzn. kolor jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Hejka wszystkim Ino tylko na chwilę przyszłam bo idę się alkoholizować do koleżanki Magi: podbitka kosztowała 23 zł za metr, jest szeroka na 10cm, gruba na 1,5. Malowana drewnochronem bezbarwnym i Duluxem w kolorze Czereśnia. Maluszekto jet ostateczny kolor, wiem, wygląda na biały, ale to taki biały jak ciasto na nalesniki (dziś robiłam dzieciom na podwieczorek to mi sie tak skojarzyo ) albo budyń waniliowy. No prawie biały Jamlesi i DPSia jak tam wyniki matur?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 W niektórych szkołach jaj z matur sobie robią i w szkole mojego syna jest właśnie tak. Pani Dyrektor dzisiaj o 14.00 pojechała po wyniki. Przepisy są wyraźne: do 30 czerwca wyniki matur powinny być ogłoszone. Jaja? Też tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kasiunia podbitka w moim typie Tez taką kce a cena jej tez do mnie przemawia tylko kto mi ja zmontuje i tu się zaczynaja zasadnicze schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 W niektórych szkołach jaj z matur sobie robią i w szkole mojego syna jest właśnie tak. Pani Dyrektor dzisiaj o 14.00 pojechała po wyniki. Przepisy są wyraźne: do 30 czerwca wyniki matur powinny być ogłoszone. Jaja? Też tak myślę. Ja nie w temacie ale to na jakas kpinę zakrawa Bez sensu całe te reformy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Hejka wszystkim Ino tylko na chwilę przyszłam bo idę się alkoholizować do koleżanki Magi: podbitka kosztowała 23 zł za metr, jest szeroka na 10cm, gruba na 1,5. Malowana drewnochronem bezbarwnym i Duluxem w kolorze Czereśnia. Maluszekto jet ostateczny kolor, wiem, wygląda na biały, ale to taki biały jak ciasto na nalesniki (dziś robiłam dzieciom na podwieczorek to mi sie tak skojarzyo ) albo budyń waniliowy. No prawie biały Jamlesi i DPSia jak tam wyniki matur?? chyba dobrze polski 68 rozszerzony wos 54 rozszerzony angielski 90 podstawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kasiunia podbitka w moim typie Tez taką kce a cena jej tez do mnie przemawia tylko kto mi ja zmontuje i tu się zaczynaja zasadnicze schody Kasia ma fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kasiunia podbitka w moim typie Tez taką kce a cena jej tez do mnie przemawia tylko kto mi ja zmontuje i tu się zaczynaja zasadnicze schody Kasia ma fachowca Ja tez tylko od czego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No i znowu zostawiasz mnie w tyle Juz podbitka , schody-pięknie , pięknie . Zrób jeszcze jakies zdjęcie tej białej elewacji w bardziej pochmurny dzień, zebym mogła te nalesniki zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja to myślę, że Kaśka zobaczy prawdziwe naleśniki na elewacji jak w środopoście kawalerowie się zaczną schodzic do córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nabijajcie się z moich naleśników, ile wlezie Zazdrośnice jedne Zrobię zdjęcia, zrobię, tylko niech te rusztowania w końcu se pójda w cholerę Cały widok zasłaniają. Pokazałabym wam ten kolor ze stony producenta, ale go tam nie ma Jest to numer 9 z Pasteli Nobilesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzien, dobry, pyszne nalesniczki wczoraj jadlam i myslalam o Twoim tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzien, dobry, pyszne nalesniczki wczoraj jadlam i myslalam o Twoim tynku z truskawkami, serkiem i syropem adwokatowym??? cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts