anjamen 01.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzien, dobry, pyszne nalesniczki wczoraj jadlam i myslalam o Twoim tynku z truskawkami, serkiem i syropem adwokatowym??? cześć nie, z dzemem truskawkowym a jak sie udalo spotkanie wczorajsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzien, dobry, pyszne nalesniczki wczoraj jadlam i myslalam o Twoim tynku z truskawkami, serkiem i syropem adwokatowym??? cześć nie, z dzemem truskawkowym a jak sie udalo spotkanie wczorajsze? Te spotkania się ZAWSZE UDAJĄ Świadczy chociażby o tym fakt, że nei miałam już sił wejśc na forum A naleśniki zrób sobie chociaż raz tak jak mówię, PYCHOTA!! Dzieci talerze wylizują mama i tata też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dobra, lecę obejrzeć te nasze nalesniki Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 oooooooo to i ja zrobie nalesniki wg kaski!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ja tez wyprobuje jej przepis a syrop adwokatowy to po prostu adwokat (inaczej zawany ajerkoniakiem) czy jakis inny specjal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ty no tez sie zastanwialam - ale co dzieci by alkoholizowala!!!!!!!!!???????? kaska wroc tu i wytlumacz!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Kolka, ja tam dzieci nie mam, ale moze dla chwili spokoju mozna im dac od czasu do czasu ajerkoniaku, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ja sie obawiam coby im jeszce wieksza glupawka nie odbila!!!!!!!!!! moja corka mi dziisaj powiedziala z rana : " no idziesz juz do tej pracy, idz juz sobie " bozeszty jak te dziecka mnie kochaja!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 to MUSI BYC milosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ja wesze jakis niecny plan - cos juz sobie zaplanowaly a ja im moge przeszkodzic w koljenym magicznym pomysle!!!!!!!!!! wiec trzeba matke czym predzej wyslac do pracy - dziadek pozwoli na wszytsko!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Okaze sie jak wrocisz do domu co wymyslily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ja tez wyprobuje jej przepis a syrop adwokatowy to po prostu adwokat (inaczej zawany ajerkoniakiem) czy jakis inny specjal? To po prostu zwykły kupiony taki sos jak do deserów ALe jak masz adwokata, to też się nadaje Oczywiście moje dzieci to nalesniki jedzą sote Tylko i wyłącznie z cukrem pudrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 widzisz, widzisz a ja juz bym dzieci spila, jednak nie jestem gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Przylazłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dobra, lecę obejrzeć te nasze nalesniki Narka Przepisu znaleźć nie mogę, a też kcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dompodsosnami o ten przepis Ci chodzi? dzien, dobry, pyszne nalesniczki wczoraj jadlam i myslalam o Twoim tynku z truskawkami, serkiem i syropem adwokatowym??? cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A to cały przepis jest? Myślałam, że to jakieś specjalne będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie specjalnie Kasia jeszcze na priv ma wyslac przepis jak sie robi nalesniki (bo ja taka lewa do kuchni jestem) i tylko w makaronach sie specjalizuje (bo Dawid taki makaranowy chlop jest) i nic innego procz makaronow i pierogow mojej tesciowej moze dla niego nie istniec). ona robi pierogi a ja makarony ale Ty chyba umisz nalesniki, co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A to cały przepis jest? Myślałam, że to jakieś specjalne będą. ot cala robota dodam tylko, ze do ciasta daję troszkę cukru i jakiegoś zapachu, np waniliowego Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A to cały przepis jest? Myślałam, że to jakieś specjalne będą. ot cala robota dodam tylko, ze do ciasta daję troszkę cukru i jakiegoś zapachu, np waniliowego Mniam A ja nie lubie jak się dodaje do ciasta naleśnikowego cukru, musi by szczypta soli, nawet do tych na słodko Ale przestańcie juz o tych naleśnikach , za bardzo je lubie i jeszcze się pokuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts