Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

A to cały przepis jest? :o :lol:

Myślałam, że to jakieś specjalne będą. :lol:

ot cala robota :lol:

dodam tylko, ze do ciasta daję troszkę cukru i jakiegoś zapachu, np waniliowego :D

Mniam 8)

A ja nie lubie jak się dodaje do ciasta naleśnikowego cukru, musi by szczypta soli, nawet do tych na słodko :p

Ale przestańcie juz o tych naleśnikach :evil: , za bardzo je lubie i jeszcze się pokuszę :roll:

heheh, taka jesteś wypasiona, że nie zaszkodziłby ci jeden mały naleśniczek :p

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ryzykownie tak czytam o tych nelśnikach i boje się odezwać bo mi się oberwie :wink: Niesmiało tylko napiszę, że ja to z serem+serek waniliowy i konieczne odsmażane, chrupiace posypane grubym cukrem 8) Nic więcej, nic mniej :lol:

chyba cię zaraz zamorduję :evil:

Ryzykownie tak czytam o tych nelśnikach i boje się odezwać bo mi się oberwie :wink: Niesmiało tylko napiszę, że ja to z serem+serek waniliowy i konieczne odsmażane, chrupiace posypane grubym cukrem 8) Nic więcej, nic mniej :lol:
Ale ja też jem z serkiem waniliowym :oops: :wink: Verunia, nie pitol :)

Verunia, to ja ci jeszcze poweim, że dziś byłam na pokazie Termomixa :D

Pyszności jadłam :D Super :D

Koleżanka namawiała mnie żeby u mnie się odbył ten pokaz, ale w końcu zrezygnowałyśmy. I co kupujesz to "cudowne" urządzonko do wszystkiego?

Verunia, to ja ci jeszcze poweim, że dziś byłam na pokazie Termomixa :D

Pyszności jadłam :D Super :D

Koleżanka namawiała mnie żeby u mnie się odbył ten pokaz, ale w końcu zrezygnowałyśmy. I co kupujesz to "cudowne" urządzonko do wszystkiego?

Ekhmmm, chętnie bym kupiła, ale za tyle to ja mam bramę wjazdową :roll:

Czesc Trwony, Mega_Trwony i Lakomczuchy :-)

Co ja widze ... bylo nocne opychanie sie nalesnikami i zdecydowanie zdrowsze zachwyty nad Kasina podbitka :-) Podbitka rzeczywiscie bardzo piekna, a kolor elewacji co najwyzej moge sobie wyobrazic ... to tak po Waszej nalesnikowej dyspucie :-)

W temacie Termomixa, rowniez kiedys popelnilam obecnosc na prezentacji. I nie zaluje ;) Jedzonko pyszne a pokaz bardzo interesujacy :-) Z tym, ze ja raczej z tych zdecydowanie NIE gotujacych jestem, wiec nie nabylam ... Ale kto wie ... moze kiedys odczuje potrzebe ;)

Milego slonecznego dnia :-)