kaśka maciej 01.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A to cały przepis jest? Myślałam, że to jakieś specjalne będą. ot cala robota dodam tylko, ze do ciasta daję troszkę cukru i jakiegoś zapachu, np waniliowego Mniam A ja nie lubie jak się dodaje do ciasta naleśnikowego cukru, musi by szczypta soli, nawet do tych na słodko Ale przestańcie juz o tych naleśnikach , za bardzo je lubie i jeszcze się pokuszę heheh, taka jesteś wypasiona, że nie zaszkodziłby ci jeden mały naleśniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ryzykownie tak czytam o tych nelśnikach i boje się odezwać bo mi się oberwie Niesmiało tylko napiszę, że ja to z serem+serek waniliowy i konieczne odsmażane, chrupiace posypane grubym cukrem Nic więcej, nic mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 To sie tak mówi jeden, a potem skończy sie na trzech, za bardzo znam siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ryzykownie tak czytam o tych nelśnikach i boje się odezwać bo mi się oberwie Niesmiało tylko napiszę, że ja to z serem+serek waniliowy i konieczne odsmażane, chrupiace posypane grubym cukrem Nic więcej, nic mniej chyba cię zaraz zamorduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ryzykownie tak czytam o tych nelśnikach i boje się odezwać bo mi się oberwie Niesmiało tylko napiszę, że ja to z serem+serek waniliowy i konieczne odsmażane, chrupiace posypane grubym cukrem Nic więcej, nic mniej Ale ja też jem z serkiem waniliowym Verunia, nie pitol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nie morduj, wpadnij to Ci usmażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Verunia, to ja ci jeszcze powiem, że dziś byłam na pokazie Termomixa Pyszności jadłam Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Verunia, to ja ci jeszcze poweim, że dziś byłam na pokazie Termomixa Pyszności jadłam Super Koleżanka namawiała mnie żeby u mnie się odbył ten pokaz, ale w końcu zrezygnowałyśmy. I co kupujesz to "cudowne" urządzonko do wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Verunia, to ja ci jeszcze poweim, że dziś byłam na pokazie Termomixa Pyszności jadłam Super Koleżanka namawiała mnie żeby u mnie się odbył ten pokaz, ale w końcu zrezygnowałyśmy. I co kupujesz to "cudowne" urządzonko do wszystkiego? Ekhmmm, chętnie bym kupiła, ale za tyle to ja mam bramę wjazdową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Pokaz możesz sobie zafundować, fajnie się w tym gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dobra, idę spać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 To sie tak mówi jeden, a potem skończy sie na trzech, za bardzo znam siebie Łi tam, trzy to ja na diecie wciagam Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2008 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A ja niespecjalnie lubię, chyba, że z jakimś serkiem z owocami, mniammmm ... Kasia wie, że ja i tak za dużo ważę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Naleśniki to jadam jak Szanowny jest w domu ... ja nie umiem Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.07.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a wy znowu o nalesnikach - witam porannie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.07.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 cze laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Cze laski i cze Królik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Naleśniki to jadam jak Szanowny jest w domu ... ja nie umiem Witanko Czesc wszytskim o widze ze nie mam sie czego wstydzic ze nalesnikow nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.07.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Naleśniki to jadam jak Szanowny jest w domu ... ja nie umiem Witanko Czesc wszytskim o widze ze nie mam sie czego wstydzic ze nalesnikow nie umiem ja też nie umiem witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.07.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Czesc Trwony, Mega_Trwony i Lakomczuchy Co ja widze ... bylo nocne opychanie sie nalesnikami i zdecydowanie zdrowsze zachwyty nad Kasina podbitka Podbitka rzeczywiscie bardzo piekna, a kolor elewacji co najwyzej moge sobie wyobrazic ... to tak po Waszej nalesnikowej dyspucie W temacie Termomixa, rowniez kiedys popelnilam obecnosc na prezentacji. I nie zaluje Jedzonko pyszne a pokaz bardzo interesujacy Z tym, ze ja raczej z tych zdecydowanie NIE gotujacych jestem, wiec nie nabylam ... Ale kto wie ... moze kiedys odczuje potrzebe Milego slonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts