DPS 02.07.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Cześć, Wszyscy! Amber, co słychać? Miszkacie już w mieście? Kaśka, gdzie Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Naleśniki to jadam jak Szanowny jest w domu ... ja nie umiem Witanko Czesc wszytskim o widze ze nie mam sie czego wstydzic ze nalesnikow nie umiem ja też nie umiem witanko a ja umiem dużo zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A ja nie lubie jak się dodaje do ciasta naleśnikowego cukru, musi by szczypta soli, nawet do tych na słodko i takie ciasto jest najlepsze i jeszcze nie usmażone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Kaśka, gdzie Ty? Trwoniłam Czy to się leczy????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A ja nie lubie jak się dodaje do ciasta naleśnikowego cukru, musi by szczypta soli, nawet do tych na słodko i takie ciasto jest najlepsze i jeszcze nie usmażone Ty to niecierpliwy facet jesteś, jesz zanim się usmaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Kaśka, gdzie Ty? Trwoniłam Czy to się leczy????????? kto z kim przestaje takim sie staje , wczoraj kupiłam 3 bluzki i sukienkę. Przecena w Reserved była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.07.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Kaśka, gdzie Ty? Trwoniłam Czy to się leczy????????? kto z kim przestaje takim sie staje , wczoraj kupiłam 3 bluzki i sukienkę. Przecena w Reserved była wiem ale dziś trwoniłam w H&M, torebka za 59zł To chyba jeszcze ujdzie w tłoku, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Czesc Trwony i Trwonice ja tez sie zbieram na zakupy, ale zebrac sie nie moge, szukam sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Czesc Trwony i Trwonice ja tez sie zbieram na zakupy, ale zebrac sie nie moge, szukam sponsora Po co ci sponsor, sa takie fajne plastikowe karty, wszystko za nie daja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.07.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Czesc Trwony i Trwonice ja tez sie zbieram na zakupy, ale zebrac sie nie moge, szukam sponsora Po co ci sponsor, sa takie fajne plastikowe karty, wszystko za nie daja taaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A ja nie lubie jak się dodaje do ciasta naleśnikowego cukru, musi by szczypta soli, nawet do tych na słodko i takie ciasto jest najlepsze i jeszcze nie usmażone Ty to niecierpliwy facet jesteś, jesz zanim się usmaży? ujmuję żonie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Kaśka, gdzie Ty? Trwoniłam Czy to się leczy????????? kto z kim przestaje takim sie staje , wczoraj kupiłam 3 bluzki i sukienkę. Przecena w Reserved była A ja koszulkę i bluzę w Deep ... też przecena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.07.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Zmęczyło mnie to trwonienie Nogi odmawiają mi posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Zmęczyło mnie to trwonienie Nogi odmawiają mi posłuszeństwa A bo to ciężka harówa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A ja idę sobie rybę usmażę, ryba jest dobra na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Czesc Trwony i Trwonice ja tez sie zbieram na zakupy, ale zebrac sie nie moge, szukam sponsora Po co ci sponsor, sa takie fajne plastikowe karty, wszystko za nie daja ja tam wole sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A ja idę sobie rybę usmażę, ryba jest dobra na wszystko może ująć Tobie troche tego smażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A ja idę sobie rybę usmażę, ryba jest dobra na wszystko Ze smażonych ryb to ja najbardziej cenię karkówkę z grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.07.2008 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Hej o poranku Kasia, nie bylas wczoraj w trwonieniu sama My wyhaczylismy wczoraj w Lee po parze spodni na glowe i jakiesz koszulki do tego ... no i po pasku, aby jakos spodnie na tylkach utrzymac Chcialam tez na nowa miejscowke nabyc nowe zelazko, ale jakos rozjechaly mi sie preferencje Wciaz nie wiem, czy ma miec fajniejszy dizajn czy tez funkcjonalnosc Na koniec kupilam takie fajne walko-poduszki pod glowe w Ikea. Jako ze przespalismy na nich pierwsza noc, moge polecic. Baaardzo wygodnie ukladaja glowe wzgledem kregoslupa Depsia, jeszcze momencik. Moj mowi, ze wywiezie mnie jeszcze na urlop, a potem dopiero zagna do pakowania Milego dnia! Lece na trening z psiurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ja też przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts