rrmi 03.07.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Kasia No widze , ze juz juz parapetowka. Bardzo mnie to cieszy. Schody superowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Kasia No widze , ze juz juz parapetowka. Bardzo mnie to cieszy. Schody superowe. Wszelki duch Wróciłaś Spakowałaś się już???? Na parapetówkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jestem gotowa w kazdej chwili .Mam nawet wlasny materac i pierzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jestem gotowa w kazdej chwili . Mam nawet wlasny materac i pierzyny Przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ok, lecę zobaczyć co tam na polu bitwy słychac Podobno ziemia ma byc rozrównana tak, żeby się dało wejść na działkę I jeszcze garaż ma ktos kupić i dzis chciał go zabrać Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Łożeszty!! 10 tysiaków natrzaskałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 I jeszcze garaż ma ktos kupić i dzis chciał go zabrać Nara znowu będzie można coś przetrwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.07.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Łożeszty!! 10 tysiaków natrzaskałam A to graaaaaaaatuuuuuuuuuuuulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Łożeszty!! 10 tysiaków natrzaskałam Straszna gaduła Gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 kaska schody jak narazie git czym bedziesz obkladala/malowala podstopnie/podstopnice (licho wie jak to sie zwie )? nie zebym ciekawska byla tak tylko grzecznosciowo zagaduje a ziemia? co to za jedna ? (na zdjeciach niezbyt w moim guscie ) skad? i za ile? to by bylo narazie tyle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Krótko mówiąc, dziesięciotysiecznikiem zostałaś. Jamles ma rację - znowu pójdziesz na zakupy, trwonie jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Łożeszty!! 10 tysiaków natrzaskałam Gratuluje gadulo, od razu widac ze to belferka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Łożeszty!! 10 tysiaków natrzaskałam Straszna gaduła Gratulki!!! Przyganiał kocioł garnkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 kaska schody jak narazie git czym bedziesz obkladala/malowala podstopnie/podstopnice (licho wie jak to sie zwie )? nie zebym ciekawska byla tak tylko grzecznosciowo zagaduje a ziemia? co to za jedna ? (na zdjeciach niezbyt w moim guscie ) skad? i za ile? to by bylo narazie tyle .... Frosiu, podstoponice będa labo z kg, albo jakiś tynk se pierdykniemy Co do ziemi, to nie był to szczyt naszych marzeń, ale że darmo prawie była to wzieliśmy i już. To najczystsza glina Na to pójdzie jeszcze jakaś normalna, czarna ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 aaa..podstopnice .... mam nadzieje, ze teraz juz zapamietam pytalam tak grzecznie , poniewaz tez planujemy oblozyc drewnem , ale tylko stopnie i zastanawiam sie jak zabezpieczyc przed zabrudzeniem pionowe scianki na bokach tez nie chce cokolikow ani listew myslalam wlasnie o jakims tynku i pomalowaniu tego farba zmywalna podgladne co ty wymyslisz wiedzialam , ze ta ziemia jakas taka nieteges mam uczulenie na gline kasiunia szukajac na Slasku pieczarkarni chcacych sie pozbyc ziemi po uprawach (fajna, przepuszczalna , czarna) rozmawialam telefonicznie z jednym przemilym panem (mysle , ze byl tez przystojny ).myslalam , ze ma swa farme w Piasku obok mnie , niestety byl to ten kolo....Pszczyny .chcial mi za darmo dac 20 ton tego czarnego, ale jak dla mnie bylo to za daleko .jako jednak , ze byl strasznie mily i nie chcial konczyc rozmowy podpowiedzial mi , ze blizej mnie sa duze pieczarkarnie w Zawierciu , co od razu skojarzylo mi sie nie wiedziec dlaczego z toba i rownie chetnie oddaja ten podklad . moze bylabys zainteresowana - podzwon, dowiedz sie byloby dobrze i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No jestem zainteresowana!!!! Masz jakieś namiary???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Myślę teraz intensywnie o kolorze na fundament Nie mam pojęcia jak go pomalować, żeby się trzymało koopy doopy trzymało Jakieś sugestie?????? Kasiu moi rodzice pierdykneli se czarne plytki klinkierowe, fajnie to wyglada, a my planujemy grafitowo czarny tynk taki groszkowaty (no wiesz, takie kuleczki) np z Kreisla sory za moje dokladne opisy ale nie wiem jak on sie fachowo nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 niestety magiczny notes zostal w Polsce ale sprobuje zrekonstruowac droge do nr telefonu Milego Pana widzialam tam nr-y z Zawiercia ale jeden mam na bank zapisany do odtworzenia niestety dopiero po 10-tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No jestem zainteresowana!!!! Masz jakieś namiary???????? http://katalog.pf.pl/%C5%9Al%C4%85skie/pieczarkarnie-W12P0R10C-m10.html B&K" S.C. Pieczarkarnia Zawiercie, ul. Armii Krajowej 38 d, tel. 0509362284 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 jamles jak zwykle pomocny kaska wyslalam ci priv-a ja planuje obic fundament jakims piaskowcem , coby pasowal do ogrodzenia w przyszlosci i kostki powinnas moze pod tym katem patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts