jamles 03.07.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 nie kierzy cokół nawiązują do dachówki, komina ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Myślę teraz intensywnie o kolorze na fundament Nie mam pojęcia jak go pomalować, żeby się trzymało koopy doopy trzymało Jakieś sugestie?????? Kasiu moi rodzice pierdykneli se czarne plytki klinkierowe, fajnie to wyglada, a my planujemy grafitowo czarny tynk taki groszkowaty (no wiesz, takie kuleczki) np z Kreisla sory za moje dokladne opisy ale nie wiem jak on sie fachowo nazywa To zalezy jaki efekt chcesz osiągnąc. Jak chcesz wyeksponowac cokół to pierdyknij ulubiony ciemny grafit, jak na cokole ci nie zależy tak bardzo to szary (ja bedę miec szary ) . Innych kolorów w przypadku tynku mozaikowego nie bardzo u ciebie widzę, bo jeśli w okładzinie to i piaskowy mógłby byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 mój cokół na razie jest obciepany maltom dobrze, że płytki nie pleśnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 obciepany maltom tłumaczenie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 obciepany maltom tłumaczenie proszę obrzucony blotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 obciepany maltom tłumaczenie proszę orapowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 obciepany maltom tłumaczenie proszę orapowany ze jak ? rapa bansowales przy nim czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 obciepany maltom tłumaczenie proszę obrzucony blotem zapomniało się Haimatmelody bloczki betonowe zaciągnięte zaprawą betonową śląski jest prostszy, a przynajmniej bardziej zwięzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 obciepany maltom tłumaczenie proszę obrzucony blotem zapomniało się Haimatmelody bloczki betonowe zaciągnięte zaprawą betonową śląski jest prostszy, a przynajmniej bardziej zwięzły na zaprawach sie nie znam a w malcie bawilam sie jako maly bajtel i ciepalach bergami ....... stad skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 a to bawiłełaś sie w ciaplycie, a malta to tako ekstra ciaplyta sztyry na jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 a to bawiłełaś sie w ciaplycie, a malta to tako ekstra ciaplyta sztyry na jedna egal cale zycie sie cza uczyc ciaplyta hahahahha juz dawno zech nie uzywala tego slow a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Poszłabym chyba w grafity z tymi cokołami. Powinno pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Poszłabym chyba w grafity z tymi cokołami. Powinno pasować. O tym samym pomyślałam Grafit albo ciemny szary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Braza zapomniałyśmy, że u Kaśku grafit to antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Braza zapomniałyśmy, że u Kaśku grafit to antracyt No jak go zwał, tak go zwał, ale ... wiemy o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Braza zapomniałyśmy, że u Kaśku grafit to antracyt hahaha, śmiejta się ze mnie Myslę, że będzie to taki jasny grafit W każdym razie jasniejszy niż dach i kominy, bo chyba byłoby za ciemno, za bardzo kontrastowo i w ogóle jakoś tak bee. Pozatym tym samym klorem chciałam pomalowac taras i wtedy antracyt byłby chyba za ciemny, za duża powierzchnia, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dziękuję za zainteresowanie tematem Nikt mi nic nie powie na temat tego szarego??? czy grafitowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A po co Ci ten szary? Coś jeszcze w nim będzie? Kaśka to ma być marmolit? ZObacz u mnie, jest teki grafitowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 http://images32.fotosik.pl/277/ab28ae70e2ec31fe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A po co Ci ten szary? Coś jeszcze w nim będzie? Kaśka to ma być marmolit? ZObacz u mnie, jest teki grafitowy. No własnie sama nie wiem Bo przecież u mnie ten nieszczęsny taras jest związany z fundamentem jak kaczka z kaczorem i kura z rosołem I w sumie o to mi się rozchodzi, że tak pierdyknę takie coś ciemne to czy nie będzie tego za dużo, nadążasz za mną?? Ten twój szary chętnie bym widziała u siebie, pytanie tylko, czy na całości, czy tylko na domu, czy tylko na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts