rrmi 04.07.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kaska A kiedy Mlode gdzies wyjedzaja na wakcje ? Moze bym nalot zrobili , mi duzo nie trzeba , Krolik ma blisko , od nas zreszta tez ze 200 , to co to bylo Poki co mam parcie , na szukanie szkoly , ale juz juz jestem prawie , ze Ide spac , rano do szkoly . Psiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kaska A kiedy Mlode gdzies wyjedzaja na wakcje ? Moze bym nalot zrobili , mi duzo nie trzeba , Krolik ma blisko , od nas zreszta tez ze 200 , to co to bylo Poki co mam parcie , na szukanie szkoly , ale juz juz jestem prawie , ze Ide spac , rano do szkoly . Psiej Moje Młode to sa straszne mamine cycki i jadą tylko z nami Ale nic to, jak by co to się do babci na nocleg wyśle Nas nie ma od końca lipca przez 2 tygodnie. POtem to już chyba szykowanie toreb i wioooo, przeprowadzka Mam nadzieję, że w koncu przyjdzie ta ekipa!!!!!!!! Bo mnie chyba szlag trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.07.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kaśka kup Ikeę. Pokombinuuj z seriami i moze coś fajnego wyjdzie. Ja pilnowałam tylko koloru. Przeglądałam serie szukając okleiny brzozowej. Wyszło myślę fajnie. Przynajmniej nam się podoba Albo Vox: http://www.meble.vox.pl/pokoje/pokoj-mlodziezowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kasia, fajnie tak obejrzec wilelki Twoj domek. Hmm, ja bym sie pokusila o inny kolor wykuszu, moj faworyt to kawa z mlekiem. Ja wpisalam sobie wFotosik Manager w ustawieniach najmniejszy rozmiar a jak wklejam w muratora to wybieram pelny wymiar i wychodzi mi nawet niezly rozmiar. Szczerze mowiac wole wieksze zdjecia niz miniaturki. Ale schody masz super, jeszcze raz to pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kasia, fajnie tak obejrzec wilelki Twoj domek. Hmm, ja bym sie pokusila o inny kolor wykuszu, moj faworyt to kawa z mlekiem. Ja wpisalam sobie wFotosik Manager w ustawieniach najmniejszy rozmiar a jak wklejam w muratora to wybieram pelny wymiar i wychodzi mi nawet niezly rozmiar. Szczerze mowiac wole wieksze zdjecia niz miniaturki. Ale schody masz super, jeszcze raz to pisze No wlaśnie, dlatego nie lubię dużego formatu, bo rozwala stronkę W ustawieniach mówisz spróbję A schody to moja perełka Normalnie zamiatam ta folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ha, ja bym tez zamiatala. Ale ja teraz mam niezlych gosci, sami po sobie sprzataja, po prostu cud, poprosili o worki na smieci. To fakt ze to inni ludzie niz murarze nie obrazajac porzadnych murarzy, na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.07.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 czesc wszystkim z rana, Kasiu musisz risajz te fotki, ja robie w microsoft pictures manager na 25%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Ano ... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Bym ten wykusz w jakims zdecydowanym kolorze zrobila. Tak pod dach , jakis granatowy , ale nie tak ciemny jak dach.I dookola okien wykuszowych kolor elewacji ten co robia wszedzie. Tyle , ze lubie ciemne kolory i u mnie elewacja bedzie tez ciemna. To tyle mojego wystapienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.07.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 ja umiem w paint'cie ja !! tylko kolorow nie umiem mieszac - za to gratisowo zasadzilam pelargonie i trawke. Na balkonie za bardzo sie rozrosly - to sie przytnie ladnie , co nie ? http://images28.fotosik.pl/242/3ecfde80268496bam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.07.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Kaśka ja wgrywajac przez Fotosika zmieniam rozmian na 400 i wtedy nie rozwala stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 dobry wieczor, Zochna daj wieksza fotke co prawda ja juz widze, ze nie mieszalabym koloru i wykusz zrobilabym taki jak calosc ale te kwiatki na balkonie mnie zaciekawily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Bym ten wykusz w jakims zdecydowanym kolorze zrobila. Tak pod dach , jakis granatowy , ale nie tak ciemny jak dach.I dookola okien wykuszowych kolor elewacji ten co robia wszedzie. Tyle , ze lubie ciemne kolory i u mnie elewacja bedzie tez ciemna. To tyle mojego wystapienia No zabiłaś mi tera klina Zaczyna mi się ta wizja podobać Tylko Mójny kręci nosem, trza będzie łopatologicznie tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 ja umiem w paint'cie ja !! tylko kolorow nie umiem mieszac - za to gratisowo zasadzilam pelargonie i trawke. Na balkonie za bardzo sie rozrosly - to sie przytnie ladnie , co nie ? http://images28.fotosik.pl/242/3ecfde80268496bam.jpg Zosiu, witaj w naszych progach No nasz talent, ta traawaaaaaaaa i te kwiaty Choć trawa bardziej, bo jak widziałaś u nas krajobraz księżycowy na razie Też mi się podoba ta wersja z tym szarym Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 A w ogóle to cześć dziewczyny I chłopaki jakby co to też cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 .... I chłopaki jakby co to też cześć no to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Teraz widac te nalesniki Bardzo ładny kolorek , mniam Ja jestem zdecydowanie w twoim przypadku. za wykuszem w tym samym kolorze co sciany. A miniaturki nie sa złe bo strona nie otwiera sie wtedy zbyt długo. A jak chce się zobaczy powiekszenie to wystarczy kliknąc 2x myszką przypomniał mi sie kawał o blondynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 I jeszcze jak są miniaturki, to mogą czytać tacy, którzy mają limit transferu danych - jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Co to za potrawa jeste na tej elewacji .... Nieważne! Grunt, że ładna A jakbyś zrobiła ten wykusz dokładnie takim kolorem jak podmurówkę ... bo chcesz ją zrobić jasnoszarą, tak?? Może by to miało sens ... Ja też lubię ciemne kolory, więc dalej się nie wymądrzam Acha!!! Zaczepisty kolor ma ta dachówka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.07.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Kaśka ja wgrywajac przez Fotosika zmieniam rozmian na 400 i wtedy nie rozwala stronki O wlasnie ja tez zmieniam na 400, ale to ostatnie dobrze ci wyszlo. Fajnie domek wyglada w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts