mayland 06.07.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ja też uważam, ze wykusz w tym samym kolorze co sciana. W innym kolorze wygląda jak domurowany przyzpadkowo do domu No ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Dzień dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 I ja - jak zwykle za Brazą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.07.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 witanko Podbitka pięęęękna tak jak wszystko drewniane i naturalne , plastik jest do d....py Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 O, to, to, Miko rację ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 06.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Kasiu, ja w sprawie koloru na wykusz- z okien naszego domku widać taki inny z "odciętym" wykuszem- NIE RÓB TEGO- wygląda jak dobudowany - tragedia!!!!! pstryknę ci focię jak tam będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 No witam moje kochane forumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 witanko Podbitka pięęęękna tak jak wszystko drewniane i naturalne , plastik jest do d....py eeeeee tam, okna mam plastikowe ale podbitka jest super, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Kasiu, ja w sprawie koloru na wykusz- z okien naszego domku widać taki inny z "odciętym" wykuszem- NIE RÓB TEGO- wygląda jak dobudowany - tragedia!!!!! pstryknę ci focię jak tam będę No własnie tylko to mnie powstrzymuje Bo tak szczerze powiem, że mam ochotę zaszaleć z tą elewacją Może se pierdyknę paski na tym wykuszu Monia, to zrób zdjęcie i wklej tu u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Kasiu, ja w sprawie koloru na wykusz- z okien naszego domku widać taki inny z "odciętym" wykuszem- NIE RÓB TEGO- wygląda jak dobudowany - tragedia!!!!! pstryknę ci focię jak tam będę No własnie tylko to mnie powstrzymuje Bo tak szczerze powiem, że mam ochotę zaszaleć z tą elewacją Może se pierdyknę paski na tym wykuszu Monia, to zrób zdjęcie i wklej tu u mnie My też mamy widok na dom , który cały jest wytynkowany jasno a wykusz ma w ciemnych płytkach klinkierowych okropnie to wygląda sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Kasiu, ja w sprawie koloru na wykusz- z okien naszego domku widać taki inny z "odciętym" wykuszem- NIE RÓB TEGO- wygląda jak dobudowany - tragedia!!!!! pstryknę ci focię jak tam będę No własnie tylko to mnie powstrzymuje Bo tak szczerze powiem, że mam ochotę zaszaleć z tą elewacją Może se pierdyknę paski na tym wykuszu Monia, to zrób zdjęcie i wklej tu u mnie My też mamy widok na dom , który cały jest wytynkowany jasno a wykusz ma w ciemnych płytkach klinkierowych okropnie to wygląda sorki Miko, to cyknij fotę i wyślij mi na priv jak możesz, musze szybko podjąc decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Jutro zrobię , obok jest prawie taki sam i też mam dwa kolory ale już tynkowane bez klnkieru i dużo lepiej to wygląda ale każdy lubi coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Jutro zrobię , obok jest prawie taki sam i też mam dwa kolory ale już tynkowane bez klnkieru i dużo lepiej to wygląda ale każdy lubi coś innego To cyknij oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Swoje zdanie podtrzymuje. Dobrze dobrane kolory moga dodac uroku. Sama zdeycyduj czy chcesz tak jak wszyscy czy inaczej. Ja Ci to mowie , odwrotek Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.07.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Faktycznie podbitka miodzio!, a czy wokół kominów masz ten sam kolor?aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Faktycznie podbitka miodzio!, a czy wokół kominów masz ten sam kolor? aka aka, wokół kominow jest miedź dobrze, że już zaśniedziała bo się świeciła jak psu... rrmi, kurde zapodaj jakieś zdjecie, masz może??? no tak mnie kusi, żeby jakoś inaczej zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2008 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja bym robiła taki sam wykusz, żeby nie wyglądał na dobudówkę. Cześć, trwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witanko, trwonowy guru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 nie czytam mowie od razu - gadulu jestescie !!!!!!!!!!!!!!! witam porannie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 kasik u nas tak jakos zew podobnie chyba - znaczy sie pieknie !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts