kaśka maciej 07.07.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 W końcu trafiłam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a ty jestes wredota bo do mnie nie zaglaadzsa i nic nie mowisz - malpa!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a ty jestes wredota bo do mnie nie zaglaadzsa i nic nie mowisz - malpa!!!!!!!! i też cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ja tez ale i tak nie zagladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ja tez ale i tak nie zagladasz No idź i sprawdź Zaglądam, tylko się nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a moze ktos mi doradzi jaka tv wybrac do domku: polsat, n tv czy cyfre??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ja mam cyfrę witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Też mam ten dylemat Ale my chyba wybierzemy Cyfrowy Polsat Bo Cyfra nie ma w ogóle porgramów Polastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a n tv slyszalam ze fajna jest??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a n tv slyszalam ze fajna jest??????????? Niby tak, ale tam są jakieś kombinacje, znaczy jakieś pakiety trzeba dokupować chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 normalnie musze cos kupic bo ja stworzenie tv jestem i cos mi tam musi gadac - nawet jak sie patrze w to to to jak malza nie ma w domu to przynajmniej ktos do mnie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 07.07.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 No nareszcie zdjęcia na których coś widać zmiana bardzo pozytywna bo na miniaturkach to wzrok można stracić i takie oczy mieć Fajnie, fajnie chyba zacznę częściej zaglądać Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 No nareszcie zdjęcia na których coś widać zmiana bardzo pozytywna bo na miniaturkach to wzrok można stracić i takie oczy mieć Fajnie, fajnie chyba zacznę częściej zaglądać Dzień dobry Zapraszam częściej, ale fajnie to nie wiem kiedy się zrobi Dzwoniłam nie wiem już który raz do ekipy wykończeniowej. Opadają mi ręce. Może przyjdą w czwartek, a najprawdopodobniej w przyszły poniedziałek Umawiałam się z nimi w styczniu na maj Kola, z tv mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.07.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 My mamy cefrę i... polsat i jakies francuskie i.... inne jakieś ..... i wiekszości nei olądamy bo nei wiemy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a francuskie to co macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a francuskie to co macie hehehehehhe ciekawe nieee????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 i jeszcze jakies inne maja kaska - no uciekla i nie powie nam juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 i jeszcze jakies inne maja kaska - no uciekla i nie powie nam juz patrz jaka zołza Ja też zmykam, coś chyba muszę posprzątać w domu Do przeczytania potem PAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ja tez musze zmykac papapappa - ale sie nam zebralo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 07.07.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 No nareszcie zdjęcia na których coś widać zmiana bardzo pozytywna bo na miniaturkach to wzrok można stracić i takie oczy mieć Fajnie, fajnie chyba zacznę częściej zaglądać Dzień dobry Zapraszam częściej, ale fajnie to nie wiem kiedy się zrobi Dzwoniłam nie wiem już który raz do ekipy wykończeniowej. Opadają mi ręce. Może przyjdą w czwartek, a najprawdopodobniej w przyszły poniedziałek Umawiałam się z nimi w styczniu na maj Kola, z tv mam tak samo Kurcze to rzeczywiście ponad miesiąc poślizgu to można się wkurzyć, ale pewnie z polecenia to jak już przyjdą to ci pięknie ładnie wszystko zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts