Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Czesc dziewczyny, ja sie pojawiam jak kometa raz na jakis czas i za kazdym razem mam wyrzuty sumienia ze tak rzadko :cry: ale ciagle gdzies mi brakuje czasu niestety, ja jak na razie tez nie mam zadnych przylaczy :roll: jak na razie schodza sie papiery od wody i kanalizacji , wiec moze je wykonam za jakies 3 tygodnie :( no i zostaje sprawa pradu dzisiaj podpisalam umowe i czekam - uruchomilam jakis znajomosci ale i tak chyba tego bardzo nie przyspiesza - czyli tez jestem w lesie z przylaczami :oops: a grudzien coraz blizej

Nie martw się Kolakao, doby się rozciagnąć nie da i znam to doskonale :-? A pewnie, ze przykro jak wchodzisz gdzies i masz do przeczytania całą stronę komentarzy, które Cię w jakis sposób ominęły ... :(

Trzymam kciuki, zeby znajomości się "przydały" :wink: A jak nie, to trzeba dalej od sąsiada ciągnąć, dopóki energetyka się nie zlituje :roll:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie martw się Kolakao, doby się rozciagnąć nie da i znam to doskonale :-? A pewnie, ze przykro jak wchodzisz gdzies i masz do przeczytania całą stronę komentarzy, które Cię w jakis sposób ominęły ... :(

Trzymam kciuki, zeby znajomości się "przydały" :wink: A jak nie, to trzeba dalej od sąsiada ciągnąć, dopóki energetyka się nie zlituje :roll:

Bardzo dobrze to ujelas po prostu jest mi przykro ze wlasnie mnie ominely pogaduszki - ale nawet moja corka mi powiedzial ze nie mam dla nich czasu -ciagle mnie nie ma - wychodze z nimi rano do szkoly po poludniu odbieram ze szkoly zostawiam dziadkom i wpadam wieczorem prze 19 - no po prostu nie ma mnie caly dzien - i tez jest mi przykro jak uslysze cos takiego - ale co zrobic - juz niedlugo i jakos to wybudujemy !!!!

pozdrawiam

Bardzo dobrze to ujelas po prostu jest mi przykro ze wlasnie mnie ominely pogaduszki - ale nawet moja corka mi powiedzial ze nie mam dla nich czasu -ciagle mnie nie ma - wychodze z nimi rano do szkoly po poludniu odbieram ze szkoly zostawiam dziadkom i wpadam wieczorem prze 19 - no po prostu nie ma mnie caly dzien - i tez jest mi przykro jak uslysze cos takiego - ale co zrobic - juz niedlugo i jakos to wybudujemy !!!!

pozdrawiam

Córunie najważniejsze :D - pogaduszki na forum znacznie mniej choć starsznie wciągają i człowiek- choć niby taki dorosły i taki rozumny 8) :-? - wpada w te sidła i chciałby jak najczęściej tu zaglądać ! No i mu przykro gdy nie może albo próbuje nadganiać zaległości ;)

Ja dekarza na dachu mróz ściśnie to szybciej skończy :wink: Bedzie gonił, żeby jak najszybciej mieć to z głowy :wink: :lol:

No, pewnie tak, tylko żeby z tego gonienia jaki ambaras nie wyszedł :-?

Kasia wiesz juz kiedy więźbę przywiozą, tak na mur beton?

Hej dziewczyny :)

Nastukałyście nową stronkę, no ładnie, bardzo ładnie, dumna jestem z Was 8)

Więźbę mają przywieźć w piatek lub sotobę. ALe czy na mur beton?? :roll:

Już na 100% mieli przywieźć 1 października :roll:

Hejka kolakao, ja też tak mam, meoje dziedzi jak widza mnie przy komputerze, to warczą :x :roll:

Spędzam tu chyba stanowczo za dużo czasu :roll:

Ale cóż, nałóg ma sowje prawa :roll:

A słowa rrmi to se złotą czcionką wydrukuję i jak mi który pracownik będzie mówił, że mu chłodno to wtedy zakasuję go tymże cycatem :wink:

Ja dekarza na dachu mróz ściśnie to szybciej skończy :wink: Bedzie gonił, żeby jak najszybciej mieć to z głowy :wink: :lol:

a prosiemy Cię bardzo :lol: Ostatnio mam tendencję do otwierania nowych stronek w komentarzach :wink:

Stukanie nowych stronek to dla mnie przyjemność :D :wink:

Jak przyjadą z więźbą nie omieszkaj się pochwalić :D A ścian to jeszcze szukać, czy już jakieś nowe zadania masz dla nas?? :D

U mnie będą kłaść dach w grudniu, więc pewnie się da :roll: .Ale mam dylemat czy zamykac na zimę i coś robić w środku , bo nie mam jeszcze przyłącza gazowego

Ja też nie mam jeszcze przyłącza :-?

Z tego co wiem, jak się nie ogrzewa to nici z tynkowania i takich tam :-?

Jedynie co zrobimy to schody :)

A, my jednak chcemy zamknąć na zimę.

Będziemy robić instalacje i elektrykę zimą, Tzn. instalacje na dole, bo podłogówka, na górze jak już będzie otynkowane, bo kaloryfery :)

Czy jakoś tak :roll: :wink:

I nie będziecie wcale ogrzewać?

Do mnie to chyba raczej nikt nie przyjdzie pracować w taki ziąb :roll:

My też zamykamy zaraz po dachu i robimy całą zimę. Nasi fachowcy wymyślili sobie "jakieś" ogrzewanie - tzn. jakąś taką beczkę, podłączoną do komina ( coś a la kominek heheh :lol: ) i tak sobie będą dogrzewać nasz domek. Chcielismy kupic tzw. kozę - no wiecie, taki piecyk, ale powiedzieli że sobie poradzą sami - z tą beczką właśnie :o :lol:

My tez zamykamy zaraz po dachu i robimy w zime wykonczeniowke.

A słowa rrmi to se złotą czcionką wydrukuję i jak mi który pracownik będzie mówił, że mu chłodno to wtedy zakasuję go tymże cycatem :wink:
Przepraszam , a czy ja wyrazilam sie odnosnie ? :roll: :D :wink:

Tak naprawde nie wiem co takiego madrego powiedzialam :roll:

Wiezba Kasiu nie jest na mur beton , wiezbe kladzie sie na murlate :roll: :D

Ze trzy kuchnie na początek. Nowoczesne, chociaż nie wiem czy włśnie takie lubisz. Ja preferuję kuchnie klasyczne :D

http://www.marketon.pl/kuchnie/pictures/0000200/0035105.jpg

http://www.marketon.pl/kuchnie/pictures/0000200/0035104.jpg

http://marketon.pl/kuchnie/pictures/0000100/0019007.jpg