Reyzel 09.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Czesc dziewczyny, ja sie pojawiam jak kometa raz na jakis czas i za kazdym razem mam wyrzuty sumienia ze tak rzadko ale ciagle gdzies mi brakuje czasu niestety, ja jak na razie tez nie mam zadnych przylaczy jak na razie schodza sie papiery od wody i kanalizacji , wiec moze je wykonam za jakies 3 tygodnie no i zostaje sprawa pradu dzisiaj podpisalam umowe i czekam - uruchomilam jakis znajomosci ale i tak chyba tego bardzo nie przyspiesza - czyli tez jestem w lesie z przylaczami a grudzien coraz blizej Nie martw się Kolakao, doby się rozciagnąć nie da i znam to doskonale A pewnie, ze przykro jak wchodzisz gdzies i masz do przeczytania całą stronę komentarzy, które Cię w jakis sposób ominęły ... Trzymam kciuki, zeby znajomości się "przydały" A jak nie, to trzeba dalej od sąsiada ciągnąć, dopóki energetyka się nie zlituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 My kladlismy folie na dachu na garazu w sniezyce. Nie bylo latwo ,ale dalo rade. I takie wiadomości są dal mnie nad wyraz pocieszające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Kurcze moze ja tez pomysle o jakiejs beczce, jak tak dalej pojdzie to bede myslal o beczce dla siebie - jak na razie ciagle mam nadzieje ze grudzien wypali pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Nie martw się Kolakao, doby się rozciagnąć nie da i znam to doskonale A pewnie, ze przykro jak wchodzisz gdzies i masz do przeczytania całą stronę komentarzy, które Cię w jakis sposób ominęły ... Trzymam kciuki, zeby znajomości się "przydały" A jak nie, to trzeba dalej od sąsiada ciągnąć, dopóki energetyka się nie zlituje Bardzo dobrze to ujelas po prostu jest mi przykro ze wlasnie mnie ominely pogaduszki - ale nawet moja corka mi powiedzial ze nie mam dla nich czasu -ciagle mnie nie ma - wychodze z nimi rano do szkoly po poludniu odbieram ze szkoly zostawiam dziadkom i wpadam wieczorem prze 19 - no po prostu nie ma mnie caly dzien - i tez jest mi przykro jak uslysze cos takiego - ale co zrobic - juz niedlugo i jakos to wybudujemy !!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Nie martw się Kolakao, doby się rozciagnąć nie da i znam to doskonale A pewnie, ze przykro jak wchodzisz gdzies i masz do przeczytania całą stronę komentarzy, które Cię w jakis sposób ominęły ... Trzymam kciuki, zeby znajomości się "przydały" A jak nie, to trzeba dalej od sąsiada ciągnąć, dopóki energetyka się nie zlituje Bardzo dobrze to ujelas po prostu jest mi przykro ze wlasnie mnie ominely pogaduszki - ale nawet moja corka mi powiedzial ze nie mam dla nich czasu -ciagle mnie nie ma - wychodze z nimi rano do szkoly po poludniu odbieram ze szkoly zostawiam dziadkom i wpadam wieczorem prze 19 - no po prostu nie ma mnie caly dzien - i tez jest mi przykro jak uslysze cos takiego - ale co zrobic - juz niedlugo i jakos to wybudujemy !!!! pozdrawiam Córunie najważniejsze - pogaduszki na forum znacznie mniej choć starsznie wciągają i człowiek- choć niby taki dorosły i taki rozumny - wpada w te sidła i chciałby jak najczęściej tu zaglądać ! No i mu przykro gdy nie może albo próbuje nadganiać zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.10.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja dekarza na dachu mróz ściśnie to szybciej skończy Bedzie gonił, żeby jak najszybciej mieć to z głowy No, pewnie tak, tylko żeby z tego gonienia jaki ambaras nie wyszedł Kasia wiesz juz kiedy więźbę przywiozą, tak na mur beton? Hej dziewczyny Nastukałyście nową stronkę, no ładnie, bardzo ładnie, dumna jestem z Was Więźbę mają przywieźć w piatek lub sotobę. ALe czy na mur beton?? Już na 100% mieli przywieźć 1 października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.10.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Hejka kolakao, ja też tak mam, meoje dziedzi jak widza mnie przy komputerze, to warczą Spędzam tu chyba stanowczo za dużo czasu Ale cóż, nałóg ma sowje prawa A słowa rrmi to se złotą czcionką wydrukuję i jak mi który pracownik będzie mówił, że mu chłodno to wtedy zakasuję go tymże cycatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.10.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 My kladlismy folie na dachu na garazu w sniezyce. Nie bylo latwo ,ale dalo rade. i tak do mnie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja dekarza na dachu mróz ściśnie to szybciej skończy Bedzie gonił, żeby jak najszybciej mieć to z głowy No, pewnie tak, tylko żeby z tego gonienia jaki ambaras nie wyszedł Kasia wiesz juz kiedy więźbę przywiozą, tak na mur beton? Hej dziewczyny Nastukałyście nową stronkę, no ładnie, bardzo ładnie, dumna jestem z Was Więźbę mają przywieźć w piatek lub sotobę. ALe czy na mur beton?? Już na 100% mieli przywieźć 1 października a prosiemy Cię bardzo Ostatnio mam tendencję do otwierania nowych stronek w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja dekarza na dachu mróz ściśnie to szybciej skończy Bedzie gonił, żeby jak najszybciej mieć to z głowy No, pewnie tak, tylko żeby z tego gonienia jaki ambaras nie wyszedł Kasia wiesz juz kiedy więźbę przywiozą, tak na mur beton? Hej dziewczyny Nastukałyście nową stronkę, no ładnie, bardzo ładnie, dumna jestem z Was Więźbę mają przywieźć w piatek lub sotobę. ALe czy na mur beton?? Już na 100% mieli przywieźć 1 października Stukanie nowych stronek to dla mnie przyjemność Jak przyjadą z więźbą nie omieszkaj się pochwalić A ścian to jeszcze szukać, czy już jakieś nowe zadania masz dla nas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.10.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Braza, nie pogardzę nowymi tynkami, oj nieee Więźbę też sfotografuję, albo małż bo ja to przecież na wycieczkę mam jechać Nowe zdania powiadasz?? Może jakieś ładne kuchnie?? Takie w nowoczesnym stylu raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Oki. To się pobawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.10.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 U mnie będą kłaść dach w grudniu, więc pewnie się da .Ale mam dylemat czy zamykac na zimę i coś robić w środku , bo nie mam jeszcze przyłącza gazowego Ja też nie mam jeszcze przyłącza Z tego co wiem, jak się nie ogrzewa to nici z tynkowania i takich tam Jedynie co zrobimy to schody A, my jednak chcemy zamknąć na zimę. Będziemy robić instalacje i elektrykę zimą, Tzn. instalacje na dole, bo podłogówka, na górze jak już będzie otynkowane, bo kaloryfery Czy jakoś tak I nie będziecie wcale ogrzewać? Do mnie to chyba raczej nikt nie przyjdzie pracować w taki ziąb My też zamykamy zaraz po dachu i robimy całą zimę. Nasi fachowcy wymyślili sobie "jakieś" ogrzewanie - tzn. jakąś taką beczkę, podłączoną do komina ( coś a la kominek heheh ) i tak sobie będą dogrzewać nasz domek. Chcielismy kupic tzw. kozę - no wiecie, taki piecyk, ale powiedzieli że sobie poradzą sami - z tą beczką właśnie My tez zamykamy zaraz po dachu i robimy w zime wykonczeniowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 A słowa rrmi to se złotą czcionką wydrukuję i jak mi który pracownik będzie mówił, że mu chłodno to wtedy zakasuję go tymże cycatem Przepraszam , a czy ja wyrazilam sie odnosnie ? Tak naprawde nie wiem co takiego madrego powiedzialam Wiezba Kasiu nie jest na mur beton , wiezbe kladzie sie na murlate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ze trzy kuchnie na początek. Nowoczesne, chociaż nie wiem czy włśnie takie lubisz. Ja preferuję kuchnie klasyczne http://www.marketon.pl/kuchnie/pictures/0000200/0035105.jpg http://www.marketon.pl/kuchnie/pictures/0000200/0035104.jpg http://marketon.pl/kuchnie/pictures/0000100/0019007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.10.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Pierwsza - mimo swej nowoczesności - przemawia do mnie najbardziej , przez tę kolorystykę jest taka ciepła, pomimo prostych, kanciatych kształtów Ale ta ostatnia ... to już przerost formy nad treścią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 W tej ostatniej spodobała mi się kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Cześć dziewczyny Braza, dzięki za zdjęcia Mnie się tez spodobała ta pierwsza, ale ze wzglęgu na kształt i układ rrmi, powiedziałaś, że Wy robiliście coś na dachu w śnieżycę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 W tej ostatniej spodobała mi się kolorystyka A te zdjęcia Braza , to od konkretnych producnetów, czy tak tylko gdzieś znalezione ? Super jest to drewno ( lub raczej okleina ) w tej pierwszej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Od polskiego producenta http://www.kuchnieocean.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts