magi 08.07.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 eeee tam gadacie dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 u mnie tez bedzi eegzotyk na tarasie!! witam porannie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 dzien dobry a Kasia to jeszcze nie wstala? a powiedzcie mi czy dreno na tarasie trzeba konserwowac i jak czesto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 kasia moze stereo synka ratauje w jakis sposob - biedny!! no mysle ze sie konserwuje!!!!!, napewno ale nie wiem jeszcze jak i jak czesto - tak po mojemu to przed kazdym zimowym okresem !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.07.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Aniu - jak bierzesz drewno egeotyczne to raz w roku (po zimie) trakujesz je olejem i drewno wygląda jak nowe Można też przed zimą ale wtedy będzie 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Aniu - jak bierzesz drewno egeotyczne to raz w roku (po zimie) trakujesz je olejem i drewno wygląda jak nowe Można też przed zimą ale wtedy będzie 2 razy. hmmm, to raczej nieskomplikowane, a olej drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No dobra, powiem Wam, niech stracę. U nas na tarasie domku leżą stare deski z odzysku, które zostały ponownie przeheblowane i użyte, mają co najmniej po 50 lat. SOSNOWE. Traktujemy je co dwa lata tylko impregnatem, w naszym przypadku jest to impregnat barwiący, kolor mahoniowy. I zdają egzamin, choć oczywiście nie są to idealne i równiutkie deseczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Aniu - jak bierzesz drewno egeotyczne to raz w roku (po zimie) trakujesz je olejem i drewno wygląda jak nowe Można też przed zimą ale wtedy będzie 2 razy. hmmm, to raczej nieskomplikowane, a olej drogi? chyba nie ale tego jeszcze nie wiem bo na razie taras betonowy mam. W przyszłym roku jak dobrze pójdzie powinien być już drewniany to będę dokładnie wiedziała co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 NO NP OLEJ - wlaczyl mi sie caps - firmy Osmo jest bardzo drogi !!!! za 2,5 l prawie 400zl!! ale ponoc jest bardzo dobry no i nie wiem jaka ma wydajnosc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 o mam litr wystarcza na ok 16m2 przy dwoch warstwach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.07.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 To ja tylko cennik podrzucę aktualny http://www.drewno.metservice.pl/index.php?Strona=Promocje http://www.drewno.metservice.pl/index.php?Dzial=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.07.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Podliczyłam wszystkie głosy i wyszło na to, że wykusz powinien zostać w kolorze całości Hmmm, sama nie wiem, czekam na zdjęcia od Moniki i Miko Daro, super te dechy, oglądalismy z małżem w jakimś sklepie Są piękne Ale niestety nie dla nas Nasz taras ma 44metry i jest półokrągły Cena za dechy zabija: 300zł x 44metry= 13200, plus montaż, plus pewnie jakieś dodatki za nietypowość tarasu Sorry, ale nie dam tyle za taras. Tyle do kupy chyba nie kosztowały całe podłogi w domu Witam Jak zwykle lekko spóźniona ale przyszłam i ja się wypowiedzieć ... Z tarasem - mamy identyczny metraż Kasia i dokładnie z tego samego powodu odpuściliśmy coś extra ... no i jest kostka. Co do kolorystyki ... podoba mi się kolorowo ( np. jak u Mayland ) ale przy Twojej bryle domu to raczej pozostałabym przy jednolitym kolorze elewacji. Kolor drewna masz na podbitce, okna i rolety , no i drzwi i bramę. To nie jest mało. Zawsze możesz mieć alternatywę na przyszłość , przecież nie robisz teraz koloru elewacji na wieki wieków ( się przecie pobrudzi ) Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.07.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Zrobiłam i zaraz wgram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.07.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Zrobiłam i zaraz wgram Wgrywaj wgrywaj Miko, bo ciekawość mnie zjada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.07.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 witanko Podbitka pięęęękna tak jak wszystko drewniane i naturalne , plastik jest do d....py eeeeee tam, okna mam plastikowe ale podbitka jest super, to fakt Kaśka to ja odwrotnie No więc wyjaśnienia w sprawie elewacji- to co wyłożone klinkierem to nie jest wykusz ale ściana klatki schodowej ale i tak to brzydko wygląda Wykusz też mają i ładnie wygląda ale ten drugi kolor mają też na boniach wkoło okien . Tylko moim zdaniem trzeba mieć farta , żeby ładnie dobrać kolor . Tam są 2 takie domy i jeden ok ale ten ...a zresztą zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.07.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Zrobiłam i zaraz wgram Wgrywaj wgrywaj Miko, bo ciekawość mnie zjada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 A ja nic nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Miko, raz jeszcze dzięki za zdjęcia. Przekonały mnie, będzie całość w jednym kolorze Trzeba by ewentualnie ten kolor gdzieś jeszcze powtórzyć ale nie mam za bardzo gdzie Wiem jakie są przewałki z polskim drewnem Dlatego na schodach jest jakiś zagramaniczny egzotyk. W sprawie tarasu to jest poprawka Nie 44 a 55 metrów Drewno ODPADA Nie chyci, nie damy rady Będzie ładna kostka, w rewlacyjnej cenie 43zł Jest cieńsza, 4 cm, ale przecież po tarasie jeździć autem nie będziemy Jak mam dać za płytki 38zł to wolę dać ciut więcej za kostkę I w ogóle cześć wszystkim Aha!!! Bym zapomniała!! Dziś tata skończył jedną część domu na zicher Ściągnęłam folię z okna Troszkę umyłam z farby i tynku i JEST PIĘKNIE Zdjęcia jutro, bo dziś nie wzięłam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Rozumiem, że sprawa wykusze zakończona jednoznacznie Wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Taras z kostki będzie bardzo wygodny. Nie bedziesz musiała myć płytek, zamaitać i wogóle zapomnisz, ze masz taras jeśli chodzi o sprzątanie. Kostka to dobry wybór na takiej powierzchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts