Daro_K 08.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Podliczyłam wszystkie głosy i wyszło na to, że wykusz powinien zostać w kolorze całości Hmmm, sama nie wiem, czekam na zdjęcia od Moniki i Miko Daro, super te dechy, oglądalismy z małżem w jakimś sklepie Są piękne Ale niestety nie dla nas Nasz taras ma 44metry i jest półokrągły Cena za dechy zabija: 300zł x 44metry= 13200, plus montaż, plus pewnie jakieś dodatki za nietypowość tarasu Sorry, ale nie dam tyle za taras. Tyle do kupy chyba nie kosztowały całe podłogi w domu Nie mam zamiaru tyle zapłacić za te dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Nie mam zamiaru tyle zapłacić za te dechy To wytłumacz mi łopatologicznie jak blondynce jak to zrobisz Bo drewno na tarasie wygląda pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ladny drewniany , ladny.Moze poczekaj i zrob na wiosne jak sie odkujesz .Chyba , ze musisz miec juz tu i teraz .Z kostki praktyczniejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ladny drewniany , ladny. Moze poczekaj i zrob na wiosne jak sie odkujesz . Chyba , ze musisz miec juz tu i teraz . Z kostki praktyczniejszy . Tak mi się widzi, że i na kostkę tarasową bedziem musieli poczekac do wiosny Kur zapiał, Wszystko kosztuje fortunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ladny drewniany , ladny. Moze poczekaj i zrob na wiosne jak sie odkujesz . Chyba , ze musisz miec juz tu i teraz . Z kostki praktyczniejszy . Tak mi się widzi, że i na kostkę tarasową bedziem musieli poczekac do wiosny Kur zapiał, Wszystko kosztuje fortunę Z tarasu jesienią i tak juz niewiele skorzystasz a na wiosne będziesz miała juz fajny tarasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 dzien dobry, Kasiu kostka na tarasie jest super, ale mam jeden minus, jak sie griluje i kapnie tluszcz to juz tak zostanie, mialam tak w poprzednim domu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ja się o tarasie nie wypowiadam, bo sama mam zamiar kiedyś na swoim kamień położyć Jestem, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Lecę rychtować następne okna, biere aparat tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Kiedy wrocisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 dzien dobry, Kasiu kostka na tarasie jest super, ale mam jeden minus, jak sie griluje i kapnie tluszcz to juz tak zostanie, mialam tak w poprzednim domu, *lamy zostaną i na drewnie i na gresie My podkładamy deske lub tekturę pod spód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Kiedy wrocisz? Już wrócilam Zaraz wkleję zdjęcia w dzienniku Ręce mi odpadną Włosy mam usztywnione I w ogóle padam z nóg, a umyłam tylko 3 okna I to jeszcze powiedzmy sobie tak tylko z grubsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.07.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Podbitka - rewelka Tynk - rewelka Umyte okna - rewelka Henryk w akcji - bezcenne i wiem co piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Podbitka - rewelka Tynk - rewelka Umyte okna - rewelka Henryk w akcji - bezcenne i wiem co piszę Wszystko się zgadza, zwłaszcza ten Bezcenny Henryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Napracowałas się, widać. Fajnie juz, nie? ZObaczysz jak pomalujesz jakaś scianę w środku Nie bedziesz chciała juz wracać do bloku. Lepiej zacznij się pomalutku pakować i przewozić kartony za każdym kursem na działkę. Tak się przeprowadzisz bezstresowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.07.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Napracowałas się, widać. Fajnie juz, nie? ZObaczysz jak pomalujesz jakaś scianę w środku Nie bedziesz chciała juz wracać do bloku. Lepiej zacznij się pomalutku pakować i przewozić kartony za każdym kursem na działkę. Tak się przeprowadzisz bezstresowo To jest bardzo madra rada na koniec zostana ci tylko meble i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Napracowałas się, widać. Fajnie juz, nie? ZObaczysz jak pomalujesz jakaś scianę w środku Nie bedziesz chciała juz wracać do bloku. Lepiej zacznij się pomalutku pakować i przewozić kartony za każdym kursem na działkę. Tak się przeprowadzisz bezstresowo Chciałam dziś kupić taki ścierak do tynków, bo widziałam, że leży sobie taki jeden samotny od kilku miesięcy w sklepie. Idę, a pan mi mówi, że przed chwilą sprzedał Noż kur zapiał Nici z malowania, dopóki nie zetrę tego piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Podbitka - rewelka Tynk - rewelka Umyte okna - rewelka Henryk w akcji - bezcenne i wiem co piszę Wszystko się zgadza, zwłaszcza ten Bezcenny Henryk a już się na temat Henryka nie będę wypowiadała zazdraszczam okna się świecą jak jezioro w pełnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Jak otworzyłam ostatni wpis w dzienniku, to aż rozbłysło od tych okien Miodzio, jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jeszcze nie oglądałam, ale zaraz pójdę. Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Podbitka - rewelka Tynk - rewelka Umyte okna - rewelka Henryk w akcji - bezcenne i wiem co piszę Wszystko się zgadza, zwłaszcza ten Bezcenny Henryk a już się na temat Henryka nie będę wypowiadała zazdraszczam okna się świecą jak jezioro w pełnię też zazdraszczam Henryka - przydałby mi się do podbitki. Okna super witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts