Reyzel 10.07.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dzien dobry Kasia, panzokciami się nie przejmuj - zacznij dopiero wtedy, kiedy całe dłonie będziesz miała chropowate, pokryte odciskami i jakies takie jak u chłopki małorolnej ( chcesz, to pokażę Ci swoje ) A na chropowate powierzchnie okienne i na parapetach ... weź z domu dużą agrafkę ( lub szpilkę ale to mniej poręczne ) i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Przylazłam za Depsią i Maluszkiem ... Ranyyy, ale my się po tej Polsce naganiamy ... zachód - wschód - północ - południe ... nie dziwota, że wieczorem z nóg padam Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Heloł, dotarłam w końcu do się Ale chyba zaraz idę sprawdzić co się tam u mnie na budowie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Przylazłam za Depsią i Maluszkiem ... Ranyyy, ale my się po tej Polsce naganiamy ... zachód - wschód - północ - południe ... nie dziwota, że wieczorem z nóg padam Cześć nie narzekaj ja co tydzien kursuje i zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Heloł, dotarłam w końcu do się Ale chyba zaraz idę sprawdzić co się tam u mnie na budowie dzieje Idź i wracaj ze sprawozdaniem co tam BEZCENNY HENRYK zadziałał ( też Hanryka zazdraszczam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Heloł, dotarłam w końcu do się Ale chyba zaraz idę sprawdzić co się tam u mnie na budowie dzieje Idź i wracaj ze sprawozdaniem co tam BEZCENNY HENRYK zadziałał ( też Hanryka zazdraszczam ) Henryk działal wczoraj do 8 wieczorem, wyjeżdżaliśmy z działki a on jeszcze dłubał przy tej podbitce Dziś to mnie ciekawi, czy też nasz pomocnik raczył przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Heloł, dotarłam w końcu do się Ale chyba zaraz idę sprawdzić co się tam u mnie na budowie dzieje Idź i wracaj ze sprawozdaniem co tam BEZCENNY HENRYK zadziałał ( też Hanryka zazdraszczam ) Henryk działal wczoraj do 8 wieczorem, wyjeżdżaliśmy z działki a on jeszcze dłubał przy tej podbitce Dziś to mnie ciekawi, czy też nasz pomocnik raczył przyjść No wiesz ... kosmici tak szybko swoich zdobyczy mogą nie oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 witanko!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 no kcie som moje linki ??????????? niby w profilu sa wpisane a sie nie wyswietlaja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 no kcie som moje linki ??????????? niby w profilu sa wpisane a sie nie wyswietlaja???? Już są na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 no kcie som moje linki ??????????? niby w profilu sa wpisane a sie nie wyswietlaja???? Już są na swoim miejscu a nie, nie ma Cosik się stało. Moze też kosmici je porwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 no znowu nie ma !!!!!!!!!!! przed chwila byly!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 no znowu nie ma !!!!!!!!!!! przed chwila byly!!!!!!!!! i znowu sa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 no juz chyab nie zgina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 kasia miejmy nadzieje ze ten pomocnik dotrze - niecierpie nieslownych wykonawcow wyslalabym ich na marsa najchetniej!!!!!!!!!! a taki tesc to skarb - no i piekniutko sie robi - kurcze ja tez juz bym musiala myc te okna ale jakos sie nie moge zebrac!!!!! no i porzadek w domu - przydalby sie oj przydal - jak na razie wszyscy przychodza i rozwalaja!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 lepiej miec je na oku moze jakis wakacyjny gigant planuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No ladnie wszystko , ladnie. Henryka to chyba na parapetowe zaprosisz ,co ? Pomocnika moze jakos przywiazac na kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Pomocnika moze jakos przywiazac na kilka dni Byle na długiiiiiim łańcuchu, co by mógł robotę dokończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Teraz przepraszam wszystkie wrażliwe uszy: kur@# mać ja pier!@# ten ch!@# nie przyszedł znaczy pomocnik znowu mnie olał Oooooooooo w mordę ta zniewaga krwii wymaga Zabić to mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No tak.... Nie macie kogoś innego? Nie ma innej osoby która chce trochę popracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts