kolakao 10.07.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 no wlasnie mialam to powiedziec!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 a skad go wzieliscie!~?????????? chociaz ja sama mialam problemy ze znalezieniem kogos wiec wlasciwie rozumiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Co za narod , wola narzekac , ze nie ma za co wypic Moze jakiegos malolata poszukaj , dzieciaka znajomych co to zechcialby dorobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Z takimi pracownikami jest bardzo często problem, nie chce im się pracować, wolą wziąć zasiłek dla bezrobotnych za nicnierobienie. Nie dałabym ani grosza takiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Przyszlam sie przywitac i zapytac ile bierzesz za umycie okien? a tak serio pieknie u ciebie i ten tyn jest moim faworytem, mial byc zoltawy ale bedzie kasiowo-nalesnikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Przyszlam sie przywitac i zapytac ile bierzesz za umycie okien? a tak serio pieknie u ciebie i ten tyn jest moim faworytem, mial byc zoltawy ale bedzie kasiowo-nalesnikowy Za jedno okno biorę, hmmm no nie wiem, za ile we Wrocławiu?? Akurat okna lubię myć No to się cieszę, że się komuś jeszcze ten tynk podoba Bo coś ostanio musze tłumaczyć, że to nie jest baza tylko docelowy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Najsłabsze ogniwo w naszej budowie to niestety pomocnicy Normalnie szok Ludziom nie sa potrzebne pieniądze W sumie może to nie jest Bóg jeden wie ile, ale z drugiej strony nie wiele więcej dostaję ja, pracując legalnie Dziś tata zadzwonił i okazalo sę, że nałóg wziął górę Opad rąk, dorosły facet, baaa facet około 60tki. Mówicie, jakiś młody. Był i młody Za ciężko mu było. Dobrze, że najgorsze i najcięższe roboty są już za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dlaczego ja nie wiedzialam , ze lubisz myc okna jak u mnie bylas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dlaczego ja nie wiedzialam , ze lubisz myc okna jak u mnie bylas ? MOże jeszcze kiedyś przyjade co cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 To ja juz nie bede myla dla wszystkiego To kiedy mam sie rychtowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 To ja juz nie bede myla dla wszystkiego To kiedy mam sie rychtowac ? heheheh, no nie wiem na jesień może jakoś ale najpierw ty do mnie potem ja do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Kasienko, ja zapraszam do siebie serdecznie , z pomocnikami tez tak mialam jak mi tesc dom budowal to ciagle znikali, nie przychodzili, zachlali sie gdzies wiec wiem jak to wkur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jak slowo , nie zdazysz z wakacji wrocic i ja juz bede Z Krolikiem bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jak slowo , nie zdazysz z wakacji wrocic i ja juz bede Z Krolikiem bede GIT!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Najsłabsze ogniwo w naszej budowie to niestety pomocnicy Normalnie szok Ludziom nie sa potrzebne pieniądze W sumie może to nie jest Bóg jeden wie ile, ale z drugiej strony nie wiele więcej dostaję ja, pracując legalnie Dziś tata zadzwonił i okazalo sę, że nałóg wziął górę Opad rąk, dorosły facet, baaa facet około 60tki. Mówicie, jakiś młody. Był i młody Za ciężko mu było. Dobrze, że najgorsze i najcięższe roboty są już za nami My mielismy takiego płytkarza przy budowie pierwszego domu. Świetny fachowiec, dokładny, myslący, tani, w pracy nie pił, mozna powiedzie że ideał. Okazało sie jednak że to akoholik, jak poszedł w cug to 2 tygodnie go nie było. Potem wracał skruszony i robił dalej. Dwa razy przeżywaliśmy jego odloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 To tez jest już drugi odlot tego naszego pomocnika No całe szczęscie że najcięższe prace są za nami Bo liczę się z tym, że już może nie przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Tak sobie uswiadomilam wlasnie , ze ja tez przeciez pomocnik , z tym , ze nie uciaklam nigdy z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Tak sobie uswiadomilam wlasnie , ze ja tez przeciez pomocnik , z tym , ze nie uciaklam nigdy z budowy ja to robię za przywieź, zawieź, odwieź, zadzwoń, zamów, załatw i co tam jeszcze choc od roboty się nie migam jak jest mus to robie co mi każą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Kasik!!!! To ja okien nie myje. Agduś mam nadzieję jakoś przetrzyma z niedomytymi do tego 27-go Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 czesc, myslalam ze bede pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts