kaśka maciej 11.07.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Heloł laski Jadę na kontrol, wpadłam tylko do domu na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no to niech tak zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Tak sobie myślę, Kasiu, że jak przyjediesz na jesień do Poznania to akurat będzie miał kto mi umyc okna po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Na jesieni to miala byc u mnie Sama pisala ,to sie tak nie wkrecaj moja droga w kolejke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.07.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Kaśka ale masz branie jak tramwaj w Boże Ciało Dziewczyny może wam basen i kisiel przygotować? Bry, jestem na atybiotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Na jesieni to miala byc u mnie Sama pisala ,to sie tak nie wkrecaj moja droga w kolejke Chwilunia, chwilunia. U ciebie już była, teraz na mnie kolej. Jakaś sprawiedliwośc społeczna byc musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.07.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Na jesieni to miala byc u mnie Sama pisala ,to sie tak nie wkrecaj moja droga w kolejke Chwilunia, chwilunia. U ciebie już była, teraz na mnie kolej. Jakaś sprawiedliwośc społeczna byc musi kisielku nagotować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Na jesieni to miala byc u mnie Sama pisala ,to sie tak nie wkrecaj moja droga w kolejke Chwilunia, chwilunia. U ciebie już była, teraz na mnie kolej. Jakaś sprawiedliwośc społeczna byc musi kisielku nagotować??? Nagotuj Mikunia, a ja ring rozstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.07.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Na jesieni to miala byc u mnie Sama pisala ,to sie tak nie wkrecaj moja droga w kolejke Chwilunia, chwilunia. U ciebie już była, teraz na mnie kolej. Jakaś sprawiedliwośc społeczna byc musi kisielku nagotować??? Nagotuj Mikunia, a ja ring rozstawię Potrzebny jeszcze ktoś do trzymania gongu i jakaś laska do pokazywania, którą mamy rundę, fotograf, sędziowie.. Niezła jazda będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Heloł dziewczęta Hej górole, nie bijta się, ma dziewczyna dwa warkocze podzielita sie Jesień trwa 3 miechy, dam radę Uffffffff, mówię wam, ulzyło mi że przyszli w końcu, no i że ten sprawdzony pomocnik dał się ponownie namówić na robotę. Jak już zaczęli, to daj Bóg, że i skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Kejt a tak właściwie to co robią ci wszyscy ludzie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Kejt a tak właściwie to co robią ci wszyscy ludzie na budowie?Dobrze mi robią Więc tak: ekipa od wykończeń ma za zadanie doprowadzić dom to stanu umożliwiającego zamieszkanie, czyli: gładzie, podłogi, łazienki i płytki w kuchni i hallu Aha, parapety zamontują również. Tata działa dalej z podbitką, pomocnik sprzątał pierdolnik z placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A czy ów pomocnik, skoro pierdolnik sprząta, nie mógłby wpaść do mnie na chwilę i też z lekka ogarnąć Alleluja!!!!! Na jesień zmienisz adres zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A czy ów pomocnik, skoro pierdolnik sprząta, nie mógłby wpaść do mnie na chwilę i też z lekka ogarnąć Alleluja!!!!! Na jesień zmienisz adres zamieszkania Jaka jesień!!!!!!!!!!! jeszcze latem muszę to zrobić!!!!!!!!!!!!!!! przecie lato trwa do 21września, nie??????? Muszę zdążyć, MUSZĘĘĘĘĘĘĘEEE A co do pierdolnika i pomocnika, to łon tylko u mnie umi sprzątać, u siebie w domu to ma sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Zdazysz, spokoJarzebinaaa czeroooonaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Zdazysz, spoko Jarzebinaaa czeroooonaaaaaaaaa któremu serce dać jarzębina czerwona, biednemu serce radź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 az tak sie nie znam na muzyce , ale pewnie moze byc radio/videomniam mniam mniamno kurde milosc prezywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 az tak sie nie znam na muzyce , ale pewnie moze byc radio/video mniam mniam mniam no kurde milosc prezywam fajnie, słuchasz tego co wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.07.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Jak slowo , nie zdazysz z wakacji wrocic i ja juz bede Z Krolikiem bede no właśnie strzałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Kurde , tego samego i nie moge nijak przestac Jeszcze jest zaje..te Question , popatrz sobie , pokaz Staremu http://pl.youtube.com/watch?v=yijKdC8kESA&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts