rrmi 11.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no właśnie strzałka Kurde nie dasz wiary jak ja Cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Kurde , tego samego i nie moge nijak przestac Jeszcze jest zaje..te Question , popatrz sobie , pokaz Staremu http://pl.youtube.com/watch?v=yijKdC8kESA&feature=relatedczad spodobało mu się, on lubi takie klimaty ja też, choć Madonną nie pogardzę ja w ogóle lubię dobrą muzę, bez względu na wykonawcę Jak na potańcówkę to madonna, jak na dysputę to Floydy, jak na ehkm, to Timbaland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no właśnie strzałka Kurde nie dasz wiary jak ja Cie lubie dam, ja Cię...wiesz (zamknij laptopa) pozdrowonka z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Zdazysz, spoko Jarzebinaaa czeroooonaaaaaaaaa któremu serce dać jarzębina czerwona, biednemu serce radź Ranyyy, ale klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no właśnie strzałka Kurde nie dasz wiary jak ja Cie lubie a ja to co??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 No ja to tak nisko nie upadam Przez ucho nie przechdza mi takie swinstwa jak Madonna. Jak slowo , o ile nie brakuje mi /chyba/ tolerancji na rozne takie tam , to muzyka jest dla mnie wyjatkowa. o widze , ze my sie z Twim zgadamy naprawde Pokaz Mu jeszcze to http://pl.youtube.com/watch?v=T8YluAMCRT8&feature=related To jest w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 No ja to tak nisko nie upadam Przez ucho nie przechdza mi takie swinstwa jak Madonna. Też cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 pozdrowonka z daleka gdzie szalejesz???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 W rytmach rrmiowych kołysanek oddalę się chyba do sypialni Padam, za dużo wrażeń jak na jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 pozdrowonka z daleka gdzie szalejesz???????????? namierzam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 namierzam Q Czy to znaczy , ze my in love jestesmy , ta to napewno to znaczy , pekna z zazdrosci te wszystkie dziewczeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 namierzam Q Czy to znaczy , ze my in love jestesmy , ta to napewno to znaczy , pekna z zazdrosci te wszystkie dziewczeta niech pękają tak jak mówiłem, jak się do WAS wkręciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 pozdrowonka z daleka gdzie szalejesz???????????? namierzam Q Chryste Panie, gdzie cię tam posiało!!! Wróć tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.07.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Kaśka cudna, cudna , cudna!!!!! Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Kaśka cudna, cudna , cudna!!!!! Bardzo mi się podoba Podbitka??? Ech, mnie się tez podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.07.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Piękny kolor podbitki, marzę o podłodze w takim kolorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Piękny kolor podbitki, marzę o podłodze w takim kolorze...Dzięki Irma Jeśli Ci to coś pomoże, to drewno było impregnowane tym: Dulux Lakierobejca Exluzywna w kolorze czereśni tak wygląda opakowanie http://www.dulux.pl/images/packs/lakier_woodsheen_132.jpg Jak się okazało, to Miko miała rację. Ta tajemnicza nazwa moich okien, to mi miej ni więcej jak wiśnia/czereśnia, po włosku o ile dobrze pamietam Tak więc parapety też zamówiłam takie Znaczy wiśniowo-czereśniowe Nie chciałam wprowadzac kolejnego koloru, bo niby do czego miałby pasować?? Do podłogi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Czyżbym została sama??????? Chyba jednak pójdę sprzątać ten syf na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.07.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 czeresnia, tak myślałam.. ech... za miekka...Merbau zanim sciemnieje ma trochę podobny kolor, ale poźniej niestety ciemnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts