kaśka maciej 12.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 http://images24.fotosik.pl/246/5fafbc30efb30b67.jpg tak było u nas po burzy, zrobiłam z okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.07.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 A wiesz , że ja też dzisiaj zrobiłam zdjęcie z okna i też tęczy Może to ta sama .Była wtedy 19.40 czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.07.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Piękna ta Twoja podbitka ze światełkami, oj będzie romantycznie... A i widzę, że porządki wokół obejścia robimy w tym samym czasie, u mnie chwasty przerosły inwestorów, a na pewno ich dzieci . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.07.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Piękna ta Twoja podbitka ze światełkami, oj będzie romantycznie... A i widzę, że porządki wokół obejścia robimy w tym samym czasie, u mnie chwasty przerosły inwestorów, a na pewno ich dzieci . aka u mnie tez byla , ale wczoraj .......................okolo 19-ej w ciagu tygodnia bylo ich ze trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Burza trwa nadal Musiałam nawet kompa na godzinę wyłączyć, takie grzmoty i błyski były Ulica płynie, tak leje Ale w sumie to może i dobrze, trochę się atmosfera oczyści. Nienawidzę duchoty i upału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.07.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 dzien dobry (choc raz jestem pierwsza) Kasiu trzymam kciuki zeby z ta przeprowadzka za 61 dni sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.07.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Ech Kaśka, fajnie tu o Ciebie. Zaraz przeprowadzka, wszystko pięknieje, ostatni szlify i można się cieszyć efektem pracy. Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 dzien dobry (choc raz jestem pierwsza) Kasiu trzymam kciuki zeby z ta przeprowadzka za 61 dni sie udalo Tak mi obiecali panowie od ekipy wykończeniowej Teraz to już chyba nie mają wyjścia, nie?? Jak suwaczek jest, to muszą zdążyć Hejka Marjucha, ja tobie zazdroszczę, że tak wszystko swoimi rencyma robisz ja nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.07.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 dzien dobry (choc raz jestem pierwsza) Kasiu trzymam kciuki zeby z ta przeprowadzka za 61 dni sie udalo Tak mi obiecali panowie od ekipy wykończeniowej Teraz to już chyba nie mają wyjścia, nie?? Jak suwaczek jest, to muszą zdążyć Hejka Marjucha, ja tobie zazdroszczę, że tak wszystko swoimi rencyma robisz ja nie umiem Ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.07.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Ja też nie no jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.07.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Piękny suwaczek Wieczór dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.07.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Helołłłłłłłłł Z dawien dawna witam- hmmmmm bo chyba się znów zapuściłam Kasieńko - domek super już wygląda i ogromnie ZAZDRASZCZAM umytych okien ( też takową czynność mam w planach, ale po połamanych paznokciach ... po kropeczkach od farby elewacyjnej......na oknie tarasowym - chwilowo dałam sobie spokój ) ....no i zazdraszczam taty również - choć to "zazdraszczanie" nie leżało w mojej naturze nigdy Poza tym kciuki trzymam za 61 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Piękny suwaczek Wieczór dobry A juz pomyslałam sobie , że kasiola zaciążyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Hej Kasiola Tez pomyslalam, ze sie spodziewasz ... ale nie przeprowadzki Powodzenia na placu budowy. Sie ptaszkuje i lece na wnetrza o filtry zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Ja pitole, 61 dni I zamieszkacie Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.07.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kasia - trzymam kciuki, żeby przeprowadzka udała się w terminie Podbitka - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ja pitole, 61 dni I zamieszkacie Fajnie A w między czasie ak zwanym jeszcze Perłę Bałtyku zaliczą No!! Mają co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ja pitole, 61 dni I zamieszkacie Fajnie A w między czasie ak zwanym jeszcze Perłę Bałtyku zaliczą No!! Mają co robić taka to ma zycie witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 suwaczek aaaaa suwaczek nie zajarzyłam trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.07.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ja tez trzymam !!! wprowdziamy sie w jednym czasie - no ja mam nadzieje ze we wrzesniu - tak przynjamniej sobie ustalilismy!!!!!!!!!! a ja nie widze twoich zdjec podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts