anjamen 14.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kasiu przepraszam, rozjechalam Ci stronke, usunac link???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 a jak mieszkanie? Ciągle nasze Ale tak czy inaczej wyprowadzę się, nawet gdybyśmy nie sprzedali Aniu, nie pomyślałam o szaferze Znam ten sklep, rzeczywiście fajne rzeczy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 pozdrowienia z drugiego końca Polski buziaczki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 pozdrowienia z drugiego końca Polski buziaczki m. czy Ty jesteś gdzies koło mnie???????????? Czy u siebie?????? Buziaki maksiuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Piękny suwaczek Wieczór dobry A juz pomyslałam sobie , że kasiola zaciążyła tfu tfu tfuuuuuuuuuuuu Co się tak złoscisz Nie chciałabyś malutkiego rózowego bobaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Piękny suwaczek Wieczór dobry A juz pomyslałam sobie , że kasiola zaciążyła tfu tfu tfuuuuuuuuuuuu Co się tak złoscisz Nie chciałabyś malutkiego rózowego bobaska? o ile mnie pamięć nie myli to Ty masz jedno dziecię, duże już może przydałby ci sie jeszcze jakiś synuś do kompletu????? jędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.07.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Piękny suwaczek Wieczór dobry A juz pomyslałam sobie , że kasiola zaciążyła tfu tfu tfuuuuuuuuuuuu Co się tak złoscisz Nie chciałabyś malutkiego rózowego bobaska? o ile mnie pamięć nie myli to Ty masz jedno dziecię, duże już może przydałby ci sie jeszcze jakiś synuś do kompletu????? jędza a ja się już na ten temat nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Piękny suwaczek Wieczór dobry A juz pomyslałam sobie , że kasiola zaciążyła tfu tfu tfuuuuuuuuuuuu Co się tak złoscisz Nie chciałabyś malutkiego rózowego bobaska? o ile mnie pamięć nie myli to Ty masz jedno dziecię, duże już może przydałby ci sie jeszcze jakiś synuś do kompletu????? jędza w moim wieku to juz nawet nie wypada, ale ty to rozwojowa jeszcze jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 a ja się już na ten temat nie wypowiem heheh, chcesz córeczkę, nie??? Miko, pisz się na to!!! Córeczki są debeściarskie Moja np wczoraj do swojego tatusia,mojego rodzonego małża uderzyła w te słowa: Tatusiu, mów do mnie KOTKU zarzuciła włosy i tanecznym krokiem wyszła do swojego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 pozdrowienia z drugiego końca Polski buziaczki m. czy Ty jesteś gdzies koło mnie???????????? Czy u siebie?????? Buziaki maksiuuu no to tak aby precyzyjniej, to z tego dalszego od Ciebie.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 w moim wieku to juz nawet nie wypada, ale ty to rozwojowa jeszcze jesteś taaaaaaa, zapomniałam, że ty już niedomagasz W twoim wieku, to ja nie wiem, czas chyba do sanatorium jeździć PS. Polecam syna Verunia, mój przysyła mi smsy : KOchamciemamusiu i takie tam. Bez spacji, bo sie jeszcze nie nauczył jak się je robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 pozdrowienia z drugiego końca Polski buziaczki m. czy Ty jesteś gdzies koło mnie???????????? Czy u siebie?????? Buziaki maksiuuu no to tak aby precyzyjniej, to z tego dalszego od Ciebie.. m. ech, szkoda ale ja już całkiem niedługo będę w Twoich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ech, szkoda ale ja już całkiem niedługo będę w Twoich okolicach w takim razie proszę jak na spowiedzi... daty, miejsca, ludzie.. jak nie chcesz tak publicznie to prosze na priva pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ludzie, idziecie spać?? Bo ja padam po tym zakupach To chyba idę, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 pa, pa dobranoc, ja sie jeszcze poszwedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Noooo Maksiu ... tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.07.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 1) Zakupilismy farbęTikkurila do wszystkich pokoji Kasiu to bardzo dobry wybór. Moi wykończeniowcy bardzo chwalili te farby. świetnie kryja i pozostawiaja taki ładny półmat. A co do potomstwa, to daj spokój ten staruszce veruni..jeszcze by żylaków dostała albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 1) Zakupilismy farbęTikkurila do wszystkich pokoji Kasiu to bardzo dobry wybór. Moi wykończeniowcy bardzo chwalili te farby. świetnie kryja i pozostawiaja taki ładny półmat. Potwierdzam. Najbardziej z nich jestem zadowolona jak trzeba na nich umić jakieś zabrudzenia - rewelacyjnie wszystko schodzi a przecieram ubrudzone miejsce tylko wilgotną ściereczką. Przy farbach Duluxa brud schodzi razem z farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Staruszka Verunia .... ... rany... Kasia ale się narażasz Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.07.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Staruszka Verunia .... ... rany... Kasia ale się narażasz Dzień dobry jaka staruszka miała już dziewiętnastkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts